Slăbire și întinerire, la Fabrica de Frumusețe din Câmpina, cu o tehnologie revoluționară

Actualitate (Categoria articolului)

Încă din primul moment ale existenței sale, Fabrica de Frumusețe din Câmpina și-a propus să fie mai mult decât un simplu salon de înfrumusețare. A fost gândit și creat ca un loc în care visele să devină realitate și s-a reușit acest lucru datorită echipei de profesioniști, produselor de top și aparaturii de ultimă generație. Iar Fabrica de Frumusețe nu încetează să ne surprindă. Din 22 august 2019, aici se oferă servicii de remodelare corporală și rejuvenare facială, adică slăbire și întinerire cu o tehnologie revoluționară.

Un proiect important și pe care Fabrica de Frumusețe îl pregătește de mai multă vreme, după cum a afirmat managerul Ana Maria Dimache, este cel al implementării terapiei de remodelare corporală și lifting facial non-invaziv. Dar nu oricum, ci cu cea mai performantă tehnologie existentă pe piață – LPG Endermolab. Terapiile de remodelare corporală sunt extrem de versatile și dau rezultate spectaculoase atunci când în ajutorul luptei cu țesuturile adipoase inestetice vin specialiștii și tehnologia. Asta se întâmplă acum la Fabrica de Frumusețe. (video)
Tehnic vorbind, LPG Endermolab stimulează pielea și țesutul gras, le înmoaie și ajută la eliberarea grăsimilor și la activarea circulației sanguine și limfatice. Acțiunea mecanică stimulează eliberarea naturală a grăsimilor și conferă fermitate pielii pentru a-și recăpăta tonifierea și aspectul frumos, natural. Grăsime eliminată, siluetă remodelată, celulită netezită și o piele fermă, tonifiată, acestea sunt efectele remodelării corporale cu LPG Endermolab. Pentru față, tratamentele LPG netezesc cearcănele și ridurile, elimină bărbia dublă, fac ca pielea să fie mai suplă și mai rezistentă la multiple micro-contractări musculare, adesea cauzate de așa-numitele „linii de expresie”. Fabrica de Frumusețe oferă și tratamente REFIT cu radiofrecvență, pentru corp și față, precum și terapia corporală (termoterapia) realizată cu ajutorul tunelului cu infraroșu. Pentru informații și programări sunați la: 0344.107.068 sau 0726.689.339.
Salonul “Fabrica de frumusețe” este situat în Câmpina, Strada Mihail Kogălniceanu, nr. 10. Program: de luni până vineri, între orele 8.00-20.00, iar sâmbăta de la 8.00 la 18.00. Pentru mai multe detalii, puteți accesa salonfabricadefrumusete.ro. (P)

4837 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.