Slăbire și întinerire, la Fabrica de Frumusețe din Câmpina, cu o tehnologie revoluționară

Actualitate (Categoria articolului)

Încă din primul moment ale existenței sale, Fabrica de Frumusețe din Câmpina și-a propus să fie mai mult decât un simplu salon de înfrumusețare. A fost gândit și creat ca un loc în care visele să devină realitate și s-a reușit acest lucru datorită echipei de profesioniști, produselor de top și aparaturii de ultimă generație. Iar Fabrica de Frumusețe nu încetează să ne surprindă. Din 22 august 2019, aici se oferă servicii de remodelare corporală și rejuvenare facială, adică slăbire și întinerire cu o tehnologie revoluționară.

Un proiect important și pe care Fabrica de Frumusețe îl pregătește de mai multă vreme, după cum a afirmat managerul Ana Maria Dimache, este cel al implementării terapiei de remodelare corporală și lifting facial non-invaziv. Dar nu oricum, ci cu cea mai performantă tehnologie existentă pe piață – LPG Endermolab. Terapiile de remodelare corporală sunt extrem de versatile și dau rezultate spectaculoase atunci când în ajutorul luptei cu țesuturile adipoase inestetice vin specialiștii și tehnologia. Asta se întâmplă acum la Fabrica de Frumusețe. (video)
Tehnic vorbind, LPG Endermolab stimulează pielea și țesutul gras, le înmoaie și ajută la eliberarea grăsimilor și la activarea circulației sanguine și limfatice. Acțiunea mecanică stimulează eliberarea naturală a grăsimilor și conferă fermitate pielii pentru a-și recăpăta tonifierea și aspectul frumos, natural. Grăsime eliminată, siluetă remodelată, celulită netezită și o piele fermă, tonifiată, acestea sunt efectele remodelării corporale cu LPG Endermolab. Pentru față, tratamentele LPG netezesc cearcănele și ridurile, elimină bărbia dublă, fac ca pielea să fie mai suplă și mai rezistentă la multiple micro-contractări musculare, adesea cauzate de așa-numitele „linii de expresie”. Fabrica de Frumusețe oferă și tratamente REFIT cu radiofrecvență, pentru corp și față, precum și terapia corporală (termoterapia) realizată cu ajutorul tunelului cu infraroșu. Pentru informații și programări sunați la: 0344.107.068 sau 0726.689.339.
Salonul “Fabrica de frumusețe” este situat în Câmpina, Strada Mihail Kogălniceanu, nr. 10. Program: de luni până vineri, între orele 8.00-20.00, iar sâmbăta de la 8.00 la 18.00. Pentru mai multe detalii, puteți accesa salonfabricadefrumusete.ro. (P)

5499 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

286 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

571 vizualizari
20 feb. 2020 09:26

Transportul public local, tot pe mâna Eliro. Primăria Câmpina va prelungi prin act adițional contractul care expiră în această primăvară

Transportul public local este un subiect de care s-a tot scris și vorbit în Câmpina în ultimii ani, mai ales după ce a apărut oportunitatea ca administrația locală să acceseze fonduri europene pentru un serviciu de transport public modern, european, ecologic, cu autobază proprie, cu multe facilități legate de infrastructură, inclusiv fonduri de modernizarea unor străzi incluse pe traseele locale de transport public. Despre această șansă a modernizării transportului public noi am scris de nenumărate ori, încă de la lansarea axei de finanțare europeană, în septembrie 2017, dar, din păcate, Primăria Câmpina a reacționat mult prea târziu și a ratat primul... tren. S-a trezit în vara lui 2019, când UE a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de finanțare pe axa respectivă și s-a apucat de treabă.

Alte stiri recente

1121 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2388 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.