Medalii și recorduri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina la Campionatul Național de Natație

Sport (Categoria articolului)

În perioada 10- 13 noiembrie, in superbul Complex de Natație din Otopeni a avut loc Campionatul Național de Înot în bazin scurt pentru Seniori, Tineret si Juniori, competitie pe care înotătorii barracudiști câmpineni - Darius Coman, Alexandru Nistorescu, Alexandr Slavic, Rareș Rădoi și Ștefan Cojocaru, toți pregătiți de Gabriel Cojocaru, au încheiat-o cu noi recorduri naționale, noi recorduri personale și multe medalii.

Astfel, Darius Coman a reușit noi recorduri naționale în probele de 50m bras, 100m bras, medalii de aur în probele de 1090m bras și 200m bras, medalii de argint în probele de 50m bras, 100m mixt și 100m fluture, precum și două medalii de aur și una de argint cu echipa de ștafetă a noului club pentru care evoluează sportivii de la Barracudă, Corona Brașov. Alexandru Nistorescu, pe lângă cele două medalii de aur și una de argint pe care le-a obținut la cele două ștafete, alături de Darius Coman, Alexandru Cucu și Dușa Rareș Moian, a reușit și el să câștige două medalii de bronz la probele 200m spate și 100m spate, în timp ce Ștefan Cojocaru a reușit un loc 5 în proba de 200m bras și noi recorduri personale la 100m bras si 200m mixt, acesta plătind tribut în continuare întârzierii dezvoltării sale din punct de vedere somatic și funcțional, pubertatea fiind, pentru el, la început de drum. Atât Rareș Rădoi, cât și Alexandr Slavic, noii sosiți în lotul Barracudei, după numai trei luni de pregătire temeinică au reușit progrese dătătoare de noi speranțe.
Ca urmare a rezultatelor deosebite obținute, înotatorul câmpinean Darius Coman, medaliat cu argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European, va înota din nou pentru România în perioada 2-4 decembrie 2022, la Concursul Țărilor Central-Europene, care va avea loc la Praga, capitala Cehiei.
Nu vm încheia fără o referire la noul club cu care Barracuda a încheiat o colaborare și pe care îl va reprezenta în competițiile naționale. ”După ce Alexandru Dedu a fost instalat ca președinte la Corona Brașov, am fost contactați pentru a reprezenta acest club. La Corona Brașov se dorește performanță, iar rezultatele noastre le-au atars atenția. Ne plătesc ei taxa de ciloar de la Câmpina, unde facem, antrenamentele, taxă care efectiv ne sufoca din punct de vedere financiar. Din păcate, la CS Câmpina nu am găsit înțelegere pentru o colaborare, deși am făcut două solicitări în acest sens, probabil nedorindu-se o colaborare cu campionii României și componenții lotului național. Vom reprezenta în continuare culorile galben-albastre, dar nu ale Barracudei, ci ale clubului Corona Brașov, dar tot pentru România. Vă spun sincer, mă doare sufletul că a trebuit să luăm această decizie, pentru că, orice ar spune oricine, Câmpina este casa noastră, dar efectiv nu se mai putea”, ne-a declarat Gabriel Cojocaru, antrenor și conducător al clubului Barracuda Câmpina.

4586 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

754 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1589 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

278 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

416 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.