CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Elevii Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” Câmpina au fost în Italia, în cadrul unui proiect Erasmus

- Social -

Elevii Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” Câmpina au fost în Italia, în cadrul unui proiect Erasmus

Doi profesori și 11 elevi de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina au participat în Italia, în localitatea Ribera, din regiunea italiană Sicilia, la o acțiune în cadrul unui proiect Erasmus+ ”All different, all equal”.

Gazde au fost cei de la instituția școlară IIS ”Francesco Crispi”, din Ribera, iar la acțiune au mai participat elevi și profesori de la celelalte instituții partenere în proiect - IES ”Alfredo Kraus”, din Madrid - Spania, și College ”Henri Bourillon”, din Mende - Franța.
Pe parcursul celor cinci zile, elevii din cele patru țări au avut ocazia să participe la diferite activități axate pe prevenirea și rezolvarea conflictelor din mediul școlar, precum și pe promovarea incluziunii și îmbunătățirea atmosferei școlare, să socializeze, să lege noi prietenii și, totodată, să cunoască lucruri interesante din cultura și istoria orașului și împrejurimilor acestuia.
Au fost cinci zile intense în care participanții au putut să împărtășească din experiențele proprii, să creeze noi legături și să-și facă prieteni noi. Activitățile derulate au avut ca tematică rolul comunicării în rezolvarea conflictelor și problematica abandonului școlar.
Invitații au avut prilejul să guste și din preparatele specific italiene, să viziteze locuri frumoase, pline de istorie. Astfel, s-a vizitat orașul Palermo, la Palatul Parlamentului Sicilian oaspeții fiind întâmpinați de reprezentantul regiunii Agrigento, din care face parte și localitatea Ribera. De asemenea, s-a vizitat orașul Agrigento, cu Valea Templelor.
La final, toți participanții s-au declarat încântați de experiență, iar reprezentanții Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” Câmpina speră ca pe unii dintre colegii lor să-i poată revedea la acțiunea organizată la Câmpina, în perioada 20-24 martie 2023, acțiune inclusă în acest proiect și co-finanțată prin Programul Erasmus al Uniunii Europene.


29 Jan 2023 20:27 3149 vizualizari



Comentarii






  • 30.01.2023 22:47 cosmin Buna seara! Niste copiii foarte superbi <3
  • 30.01.2023 19:05 Dan Cum acum 30 ani era duel gen 7 vs gen 8,acum toti o dau cu scoala centrala si ion campineanu.,gen 7 are cei mai multi copii la olimpiade dintre toate scolile generale. ..majoritatea din scoala 7 au urmat Grigorescu.
1630 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
869 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2938 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1797 vizualizari 07 Apr 2024 22:10 Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV