Monica Davidescu și Aurelian Temișan vă invită la "Divorțul anului", la Câmpina, pe 19 martie 2022

Eveniment (Categoria articolului)

"Divorțul anului" este o piesă de teatru adaptată de marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru din perioada anilor '70. Piesa va fi jucată pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina sâmbătă, 19 martie 2022, de la ora 18.00.

Piesa tratează în mod comic și ironic, dar cu accente dramatice, relația soț-soție a unor oameni care se îndreaptă spre a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul ipocriziei convenientelor moderne. Din distribuție fac parte Monica Davidescu (soția), Ovidiu Cuncea (soțul) și Aurelian Temișan (amantul). Regia îi aparține lui Ovidiu Cuncea, scenografia - Gabi Albu, costume - Ellida Toma.
Spectacolul este subvenționat de la bugetul local, astfel că prețul biletelor este 35 lei în prima jumătate a sălii și 30 lei în partea a doua a sălii.
Biletele se pun în vânzare începând de luni, 7 martie 2022, la Casa de Cultură "Geo Bogza". Pentru că suntem încă în stare de alertă, se vor vinde bilete pentru 50% din capacitatea sălii de spectacole, după cum a afirmat directorul instituției, Alexandra Toma. În cazul în care de marți 8 martie, starea de alertă încetează și se renunță la restricții, atunci numărul de bilete va fi suplimentat și, practic, se vor vinde bilete pentru toată sala. Vom reveni cu informații legate de acest aspect.

4044 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2230 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

4307 vizualizari
02 iun. 2023 12:48

Câmpina a fost în sărbătoare, de Ziua Internațională a Copiilor

Câmpina a fost în sărbătoare, joi, 1 Iunie 2023, de Ziua Internaţională a Copilului. Iar centrul municipiul în mod clar a aparţinut sărbătoriţilor zilei. Copii mai mici sau mai mari, veseli, gălăgioşi, fericiţi, plini de energie, entuziaşti. Micii câmpineni. Pentru ei, administraţia locală a organizat un eveniment frumos, cu multă muzică, teatru, mascote, personaje pe picioroange, face painting, baloane colorate, dulciuri. O sărbătoare pe care copiii au meritat-o, ei fiind cei care creează pentru noi toţi o lume minunată.

Alte stiri recente

24 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

1654 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape: