Monica Davidescu și Aurelian Temișan vă invită la "Divorțul anului", la Câmpina, pe 19 martie 2022

Eveniment (Categoria articolului)

"Divorțul anului" este o piesă de teatru adaptată de marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru din perioada anilor '70. Piesa va fi jucată pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina sâmbătă, 19 martie 2022, de la ora 18.00.

Piesa tratează în mod comic și ironic, dar cu accente dramatice, relația soț-soție a unor oameni care se îndreaptă spre a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul ipocriziei convenientelor moderne. Din distribuție fac parte Monica Davidescu (soția), Ovidiu Cuncea (soțul) și Aurelian Temișan (amantul). Regia îi aparține lui Ovidiu Cuncea, scenografia - Gabi Albu, costume - Ellida Toma.
Spectacolul este subvenționat de la bugetul local, astfel că prețul biletelor este 35 lei în prima jumătate a sălii și 30 lei în partea a doua a sălii.
Biletele se pun în vânzare începând de luni, 7 martie 2022, la Casa de Cultură "Geo Bogza". Pentru că suntem încă în stare de alertă, se vor vinde bilete pentru 50% din capacitatea sălii de spectacole, după cum a afirmat directorul instituției, Alexandra Toma. În cazul în care de marți 8 martie, starea de alertă încetează și se renunță la restricții, atunci numărul de bilete va fi suplimentat și, practic, se vor vinde bilete pentru toată sala. Vom reveni cu informații legate de acest aspect.

4251 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1591 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2740 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.