CONTACT

Dan Ioan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”Din 2020, Câmpina este într-o decădere continuă”

- Interviuri -

Dan Ioan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”Din 2020, Câmpina este într-o decădere continuă”

Am continuat seria interviurilor cu lideri politici locali cu Dan Ioan Mușat, președintele Partidului Social Democrat, filiala Câmpina.

Discuția cu Dan Ioan Mușat a pornit de la comasarea alegerilor, de la cât de pregătit este PSD pentru alegerile locale. ”Încă nu s-a discutat la nivelul organizației noastre despre lista pentru Consiliul Local. Vizăm 6-7 consilieri în viitorul mandat. Până la 1 aprilie lista va fi cât de cât creionată, definitivă va fi doar când se depune la Biroul Electoral. Eu voi fi pe lista pentru Consiliul Local, iar din punctul meu de vedere și cei trei actuali consilieri locali se vor regăsi pe această listă, desigur, dacă își doresc. Eu ca președinte am fost foarte mulțumit de activitatea celor trei consilieri locali ai PSD în acest mandat”.
Dan Ioan Mușat s-a referit la activitatea consilierilor locali, explicând de ce unii dintre consilierii PSD au fost campioni ai absențelor, dar și de ce nu au inițiat proiecte de hotărâre pentru dezvoltarea orașului.
De asemenea, Dan Ioan Mușat a detaliat câteva dintre problemele semnalate de câmpineni în campania lor ”La pas pentru schimbare”, alături de candidatul PSD Câmpina la funcția de primar - Irina Nistor. 
Nu în ultimul rând, liderul social-democraților câmpineni a lansat o serie de atacuri către primarul Alin Moldoveanu, dar și către mai mulți dintre consilierii locali ”loiali primarului”. ”Amplasarea de ligheane din plastic pe centru și parastase în curtea Castelului Hasdeu sunt principalele elemente ale viziunii primarului Alin Moldoveanu, în secolul XXI, pentru dezvoltarea Câmpinei”, a spus, printre altele, Dan Ioan Mușat. Iar concluzia a venit firesc: ”Din 2020, cu regret o spun, Câmpina este într-o decădere continuă”, a mai adăugat președintele Mușat.
Au fost multe lucruri interesante în dialogul cu Dan Ioan Mușat, pe care vă invităm să le urmăriți în interviul nostru.


27 Feb 2024 18:34 2060 vizualizari


Comentarii






  • 28.02.2024 19:28 Ionut Ion_de mai bine de un an de zile primarul mult laudat de tine are majoritate in Consiliu si deci nu conteaza ce zice ”PSD și de la celelalte partidulețe”. Ar fi putut sa faca multe lucruri bune pentru municipiu dar nu a facut absolut nimic notabil. Decaderea municipiului i se datoreaza 100% lui.
  • 28.02.2024 10:52 Marius ...câmpinenii ne-au primit bine,le mulțumesc acest lucru !!! ... agramatul de serviciu sau analfabet funcțional ? ... dorește să fie consilier...mai bine nu... ...și din cauza lui sau datorită lui, Câmpina nu se dezvoltă la adevărata capacitate și valoare a unei localități din secolul XXI
  • 28.02.2024 07:52 Ion Campina este în decădere din cauza consilierilor PSD și de la celelalte partidulețe, care au fost permanent impotriva primarului și acțiunilor lui. Rusine PSD!
1691 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1688 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2247 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2373 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV