CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Dan Ioan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”Din 2020, Câmpina este într-o decădere continuă”

- Interviuri -

Dan Ioan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”Din 2020, Câmpina este într-o decădere continuă”

Am continuat seria interviurilor cu lideri politici locali cu Dan Ioan Mușat, președintele Partidului Social Democrat, filiala Câmpina.

Discuția cu Dan Ioan Mușat a pornit de la comasarea alegerilor, de la cât de pregătit este PSD pentru alegerile locale. ”Încă nu s-a discutat la nivelul organizației noastre despre lista pentru Consiliul Local. Vizăm 6-7 consilieri în viitorul mandat. Până la 1 aprilie lista va fi cât de cât creionată, definitivă va fi doar când se depune la Biroul Electoral. Eu voi fi pe lista pentru Consiliul Local, iar din punctul meu de vedere și cei trei actuali consilieri locali se vor regăsi pe această listă, desigur, dacă își doresc. Eu ca președinte am fost foarte mulțumit de activitatea celor trei consilieri locali ai PSD în acest mandat”.
Dan Ioan Mușat s-a referit la activitatea consilierilor locali, explicând de ce unii dintre consilierii PSD au fost campioni ai absențelor, dar și de ce nu au inițiat proiecte de hotărâre pentru dezvoltarea orașului.
De asemenea, Dan Ioan Mușat a detaliat câteva dintre problemele semnalate de câmpineni în campania lor ”La pas pentru schimbare”, alături de candidatul PSD Câmpina la funcția de primar - Irina Nistor. 
Nu în ultimul rând, liderul social-democraților câmpineni a lansat o serie de atacuri către primarul Alin Moldoveanu, dar și către mai mulți dintre consilierii locali ”loiali primarului”. ”Amplasarea de ligheane din plastic pe centru și parastase în curtea Castelului Hasdeu sunt principalele elemente ale viziunii primarului Alin Moldoveanu, în secolul XXI, pentru dezvoltarea Câmpinei”, a spus, printre altele, Dan Ioan Mușat. Iar concluzia a venit firesc: ”Din 2020, cu regret o spun, Câmpina este într-o decădere continuă”, a mai adăugat președintele Mușat.
Au fost multe lucruri interesante în dialogul cu Dan Ioan Mușat, pe care vă invităm să le urmăriți în interviul nostru.


27 Feb 2024 18:34 2391 vizualizari


Comentarii


  • 28.02.2024 19:28 Ionut Ion_de mai bine de un an de zile primarul mult laudat de tine are majoritate in Consiliu si deci nu conteaza ce zice ”PSD și de la celelalte partidulețe”. Ar fi putut sa faca multe lucruri bune pentru municipiu dar nu a facut absolut nimic notabil. Decaderea municipiului i se datoreaza 100% lui.
  • 28.02.2024 10:52 Marius ...câmpinenii ne-au primit bine,le mulțumesc acest lucru !!! ... agramatul de serviciu sau analfabet funcțional ? ... dorește să fie consilier...mai bine nu... ...și din cauza lui sau datorită lui, Câmpina nu se dezvoltă la adevărata capacitate și valoare a unei localități din secolul XXI
  • 28.02.2024 07:52 Ion Campina este în decădere din cauza consilierilor PSD și de la celelalte partidulețe, care au fost permanent impotriva primarului și acțiunilor lui. Rusine PSD!
2068 vizualizari 04 Jul 2024 19:05 ”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

”Lucrăm cu trei sferturi din organigramă. Dacă am fi mai aproape de 100% am putea începe să vorbim și de calitate!”

Afirmația îi aparține directorului medical al Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, la care invitat a fost și actualul manager al Spitalului Municipal Câmpina - Marius Niculescu.

citeste mai mult
1439 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1440 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2412 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV