CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, nu se teme de noua alianță PNL-USR-PLUS

- Politică -

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, președinte al PSD Prahova, a fost invitatul unei noi emisiuni electorale la Câmpinatv.ro, iar subiectele discutate au vizat atât politica, normal, cât și administrația publică județeană, cu precădere problemele generate de pandemia de coronavirus și situația din spitalele COVID și suport-COVID. Precizăm faptul că Bogdan Toader candidează pentru încă un mandat la conducerea Consiliului Județean.

Politic vorbind, actualul președinte al Consiliului Județean nu se teme de noua alianță constituită în Prahova între PNL-USR-PLUS și nici de candidatul acestei alianțe pentru președinția CJ, liberalul Iulian Dumitrescu. “De fapt, mă simt flatat de formarea acestei alianțe. Acest lucru demonstrează că sondajele reale sunt cele pe care eu le-am prezentat și din care reiese că eu am prima șansă la președinția Consiliul Județean. Ceea ce arată că oamenii au apreciat munca depusă în cei patru ani de mandat și apreciază proiectele Consiliului Județean, unele realizate, altele în curs de realizare. Referitor la dl. Iulian Dumitrescu, vă spun sincer că nici nu-l cunosc foarte bine, nu l-am văzut timp de patru ani, știu doar că își dorește funcția de președinte al Consiliului Județean. Este dreptul dumnealui. Dacă a renunțat la atât de multe pentru această alianță, este clar că își dorește foarte mult această funcție... Eu unul sunt puțin șocat. Să renunți la un municipiu precum Câmpina, care este un etalon pentru liberalism în Prahova...”, ne-a declarat Bogdan Toader.
Cât despre Câmpina, președintele PSD consideră că Nicolae Moisescu, candidatul social-democrat la Primărie, are prima șansă în competiția electorală din 27 septembrie, tocmai pentru că este un candidat tipic pentru Câmpina, “intelectual, inginer în petrol, un profesionist extraordinar, ambițios, determinat, foarte serios, cu un orgoliu, cu un patriotism local, cu mândria de a fi câmpinean”. Despre încrederea în echipa de la Câmpina, despre primarii pierduți de PSD în ultima vreme, în favoarea altor partide, despre primarii care au venit la PSD de la alte formațiuni politice, despre alte subiecte preelectorale, dar și din administrația județeană puteți afla urmărind emisiunea cu Bogdan Toader.


01 Aug 2020 21:58 7623 vizualizari



Comentarii






  • 06.08.2020 12:37 Fan Usr Tinerii vor vota masiv Usr si Pnl,mai ales diaspora.Cati tineri vor sa fie urmasii lui Iliescu,Nastase 4 case si discipoli ai clanului Ghita-Cosma,cati mai au sange de bolsevic in ei,retineti Psd a distrus industria de la Azuga pana la Ploiesti,in fruntea intreprinderilor s au aflat baroni Psd care au stors cat au putut apoi oamenii au ramas pe drumuri.Campina nu face rabat.Baroneala adevarata este la Ploiesti.
  • 05.08.2020 18:34 cristi USR si-a pierdut votul meu in momentul in care s-au gandit sa-l sustina pe dubiosul acela de la PNL. Prefer sa votez un tanar care cunoaste adminstratie decat sa aduc un baron nou la Prahova. Sa ramana la el la Calarasi. Pentru necunoscatori, cautati Iulian Dumitrescu-Romania, te iubesc, si aflati mai multe
  • 03.08.2020 22:26 Tudorache Oameni buni in tara asta avem 2 mari partide PNL SI PSD.EU NU INTELEG DE CE ASTIA NU FAC ALIANTE IN CONSILIU CA SA SCAPE DE TOTI NEAVENITII CARE VOR SA FACA ADMINISTRATIE. BAIETI, SDMINISTRATIA NU SE FACE NUMAI DIN VORBE SI PE FACEBOOK
  • 02.08.2020 15:36 The Mask Bineinteles,candidatul pesedeului din Campina are prima sansa...la locul 4 iar distinsul presedinte al cj o sa predea functia pentru cel putin 4 ani,nu pentru cateva luni cum isi doreste.Surprizele in aceasta campanie nu se vor opri.Aveti rabdare...
  • 02.08.2020 07:29 The Mask Baliverne pentru fraieri. Viitorul fost presedinte de cj cred ca nu isi da seama ce spune cand afirma ca pesedeul in Campina are prima sansa.Minte-ma dar minte-ma frumos!In Campina pesedeul nu mai conteaza la alegerile din septembrie.Mai rasfirati!
993 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1506 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
612 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2019 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV