CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Persoane de toate vârstele au promovat respectul reciproc în trafic la "Marșul pe două roți" - Câmpina 2018

- Eveniment -

Persoane de toate vârstele au promovat respectul reciproc în trafic la

Aproximativ 300 de bicicliști și motocicliști au participat astăzi, la Câmpina, la "Marșul pe două roți pentru conștientizare civică", eveniment organizat pentru al patrulea an consecutiv de asociațiile ProCâmpina, Roata de Foc și Caraiman, cu sprijinul unor parteneri și sponsori privați. "Marșul pe două roți" nu este un protest și nici o paradă de motoare și biciclete, este o manifestare publică prin care se dorește promovarea respectului reciproc în trafic.

Un eveniment frumos în primul rând pentru faptul că reunește participanți de toate vârstele. "Cu toții vrem să transmitem acest mesaj privind respectul în trafic. Cu toții apelăm la automobiliști să înțeleagă faptul că trebuie să aibă grijă în trafic și de motocicliști și mai ales de bicicliști, pentru că și ei au voie să circule pe carosabil. Aș vrea să fac o paranteză aici și să spun în în orașul în care nu există piste pentru biciclete, noi, adulții, trebuie să fim înțelegători față de copiii care merg cu bicicletele pe trotuar. Ei nu au voie pe stradă, iar dacă nici pe trotuar nu le dăm voie, ar însemna că nu ar mai avea pe unde să meargă cu bicicleta", ne-a declarat Irinel Dumitrașcu, președintele Asociației Pro Câmpina. (video)
Ca și anul trecut și la ediția 2018 a "Marșului pe două roți" au venit motocicliști din mai multe zone ale țării (Brașov, București, Târgoviște, Constanța etc), prieteni ai băieților de la "Roata de Foc". Pentru adulți, bicicliști și motocicliști, traseul a fost mai lung, din centrul localității până la sensul giratoriu de pe Bulevardul Bălcescu, apoi pe Bulevardul Carol I - Calea Doftanei - I.H. Rădulescu - până în cartierele Muscel și Câmpinița, cu întoarcere pe Carol I până în Parcul de la Soldat. Pentru copii a fost un traseu mult mai scurt, iar ei au fost însoțiți de voluntari de la Lemet, principalul sponsor al evenimentului. Aici trebuie precizat faptul că Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" a fost unul dintre partenerii organizatorilor "Marșului pe două roți".
La finalul acțiunii a avut loc tradiționala tombolă la care au fost înscriși toți participanții. S-au oferit cinci premii de la Smart Ozone, trei vouchere de la Mițu-Chițu, trei premii de la Outdoor&Bike și marele premiu - o canapea cu două fotolii - de la societatea Lemet. Marele premiu a fost câștigat de Ciprian Valentin Gheorghe, unul dintre motocicliștii de la Clubul Happy Street Brotherhood din Câmpina.
"Marșul pe două roți" a beneficiat de sprijinul Poliției Municipale Câmpina, Poliției Locale și Jandarmeriei.


21 Apr 2018 20:16 6911 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
316 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
989 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1324 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
9157 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV