CONTACT

Comunicat de presă. Demararea proiectului „Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă prin achiziția de autobuze ecologice”

- Anunțuri -

Comunicat de presă. Demararea proiectului „Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă prin achiziția de autobuze ecologice”

UAT Municipiul Câmpina demarează proiectul cu titlul „Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă prin achiziția de autobuze ecologice”, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

Numele beneficiarului: UAT Municipiul Câmpina, Bd. Culturii, nr. 18, CIF 2843272.
Titlul proiectului: „Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă prin achiziția de autobuze ecologice”
Program: Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.
Obiectivul general al proiectului: Asigurarea accesului cetățenilor la un serviciu de transport public de călători eficient și îmbunătățirea condițiilor de utilizare a modurilor de transport nemotorizate, reducând astfel numărul total de deplasări cu transportul individual (privat) cât și reducerea emisiilor de echivalent CO2 din transportul de la nivel periurban.
Obiective specifice:
Dezvoltarea unui serviciu de transport public periurban și achiziția de vehicule de transport public care îndeplinesc standarde ecologice.
 Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate la nivelul orașului de transport;
 Creșterea nivelului de siguranță rutieră la nivel periurban, vizând soluții digitale și ecologice de transport.
Impactul proiectului: Proiectul presupune realizarea unor lucrări de reabilitare termică pentru creşterea eficienţei energetice. Prin implementarea acestui proiect, se vor aduce beneficii semnificative atât din punct de vedere al economisirii energiei care are un impact financiar semnificativ asupra proprietarilor, cât și din punct de vedere al protecției mediului, prin utilizarea resurselor naturale pentru producerea energiei.
Valoarea totală a proiectului: 24.858.771,07 lei inclusiv TVA, din care valoarea eligibilă din PNRR 20.889.723,59 lei și 3.969.047,48 lei valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR, suportată de la bugetul de stat.
Data începerii și finalizării proiectului: 29.11.2022 – 28.11.2025
Codul proiectului: C10-I1.1-110
Date de contact: UAT Municipiul Câmpina, Bd. Culturii, nr. 18, CIF 2843272, județ Prahova.

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”


17 Aug 2023 20:54 654 vizualizari


Comentarii






Vremea
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
158 vizualizari 08 May 2024 19:42 Anunț. Au fost publicate datele privind imobilele din Câmpina (sectoarele 13 și 14) la care s-a realizat cadastrul gratuit

Anunț. Au fost publicate datele privind imobilele din Câmpina (sectoarele 13 și 14) la care s-a realizat cadastrul gratuit

Primăria Municipiului Câmpina informează că au fost publicate date referitoare la imobilele care au făcut obiectul înregistrării sistematice a lucrărilor cadastrale din cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (cadastru gratuit), situate în sectoarele cadastrale 13 și 14.

citeste mai mult
933 vizualizari 29 Apr 2024 08:44 Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

S.C. TEK FOOD PRODUCTION S.R.L. anunță publicul asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:CONSTRUIRE HALE DE PRODUCȚIE ȘI DEPOZITARE, CORP SOCIO-ADMINISTRATIV, SPAȚII TEHNICE, SPAȚII PARCARE, ALEI CAROSABILE ȘI PIETONALE, ÎMPREJMUIRE, UTILITĂȚI ȘI ORGANIZARE DE ȘANTIER”, propus a fi amplasat în  Com/sat. Filipeștii de Târg, str. Victoriei, nr. 53, NC20291, JUD. PRAHOVA.

citeste mai mult
1630 vizualizari 26 Apr 2024 17:52 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
750 vizualizari 26 Apr 2024 16:26 Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Anunț - emitere Autorizație de Construire SC Voipan SIL SRL

Ca urmare a cererii adresate de SC VOIPAN SIL SRL, prin Voicilă Gabriela Mihaela, se autorizează executarea unor lucrări de construire, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV