CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Valea Doftanei, un vehicul s-a răsturnat peste un bărbat care strângea fânul

- Actualitate -

La Valea Doftanei, un vehicul s-a răsturnat peste un bărbat care strângea fânul

Pompierii militari prahoveni au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, la Valea Doftanei, satul Teșila, la un accident mai puțin obișnuit.

Astfel, potrivit primelor informații puse la dispoziție de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, pompierii au fost solicitați să intervină pentru extragerea unei persoane blocate sub un autoturism. Din informațiile primite de la apelant, victima efectua lucrări agricole (încărca fân), iar autovehiculul nu a fost asigurat corespunzător. Pompierii s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă - cu medic. Odată sosiți la fața locului, pompierii au acționat pentru extragerea victimei, bărbat în vârstă de 62 ani, aflat în stare de conștiență. A fost predat echipajelor medicale și paramedicale aflate la fața locului și i s-au acordat îngrijiri medicale.

(Foto cu caracter ilustrativ)


22 Jun 2024 21:14 2453 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
153 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
198 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1057 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1755 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV