CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Brazi 6-0

- Sport -

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Brazi 6-0

Meciul inaugural pentru CS Câmpina în noua ediție de campionat a fost un adevărat galop de sănătate în fața unei echipe care pare a se înscrie printre cele care se vor bate la retrogradare.

Câmpinenii, bine așezați în teren și cu câteva piese noi în primul ”11” au controlat clar partida, cu autoritate, golurile venind firesc pe fondul unei dominări cvasitotale a echipei pregătite de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu. Și-au înscris numele pe lista marcatorilor Vasilescu (min. 27 și 48), Dumitru (min. 41), Dedu (min. 44), Nichifor (min. 52) și Popa (min. 76). Mai mult, câmpinenii au ratat în repriza secundă și o lovitură de pedeapsă.
De partea celealtă, nu putem să nu remarcăm amatorismul total - cu un antrenor care a stat prima repriză pe bancă în șlapi și cu ochelari de soare, iar pe parcursul reprizei a doua a intrat pe teren, deși nu mai era nimeni la categoria sa de... greutate. În plus, oaspeții au fost și ținta ironiilor din tribună. La un moment dat, de la una dntre casele din apropierea terenului de la Căminul Petrol s-a auzit muzică specifică unei nunți. ”Hai, bă, că aveți și voi unde să jucați”, le-a spus un hâtru din tribună oaspeților.
Cam acestea au fost coordonatele unui meci fără istoric, încheiat cu scor de tenis, un ghem alb.
CS Câmpina a aliniat următoarea formulă de start: Antal - Bej, Merluță (69 Ilie), Năstase, Crețu, Nichifor (60 Popa), Bărcănescu (78 Cl. Dumitrescu), Șchiopu (78 Tocitu), Dumitru (60 Manole), Dedu, Vasilescu. Antrenori: Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, duminică, 27 august, ora 11.00, cu CS Vărbilău.


19 Aug 2023 16:11 4976 vizualizari


Comentarii


3074 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1248 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1200 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
986 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV