Cătălin Florescu, candidatul Dreptei Unite la Primăria Câmpina și soluțiile sale pentru revitalizarea municipiului

Politică (Categoria articolului)

Alianța PNL-USR-PLUS vine în fața electoratului câmpinean cu un candidat atipic la funcția de primar al municipiului Câmpina. Cătălin Florescu provine din rândurile societății civile, este un om care până acum a dezvoltat proiecte sociale importante (cum ar fi Fundația "Speranța Copiilor", ca să dăm cel mai elecvent exemplu) și care se află prima dată în fața unei astfel de provocări cum este o candidatură la Primărie. "Cum văd eu politică? Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să fie tot un fel de activitate caritabilă, pentru că ar trebui să aibă în spate tot nevoia de a ajuta, de a răspunde nevoilor unor persoane", a afirmat Cătălin Florescu în cadrul emisiunii realizate de Câmpinatv.ro.

Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Câmpina a făcut pasul spre politică din cauza "disperării la care ne adusese guvernarea Dragnea", a participat la mitingurile de protest din Piața Victoriei, iar apoi s-a regăsit în platforma PLUS. Ulterior, împreună cu prietenii săi cu care mergea la mitingurile de la București și alte persoane care gândeau asemeni lor, Cătălin Florescu a înființat comunitatea PLUS de la Câmpina. "Apoi, pentru că se apropiau alegerile locale, s-a pus problema unor candidaturi, iar eu mi-am asumat candidatura la Primărie pornind și de la faptul că municipiul Câmpina, ușor-ușor, începe să se ducă la vale și rămâne în urma altor orașe", a spus Cătălin Florescu. A urmat constituirea Alianței PNL-USR-PLUS, iar Cătălin Florescu, un om care abia a intrat în politică, a devenit astfel candidatul Dreptei Unite pentru funcția de primar al Câmpinei.
"Mie mi se pare că în acest moment administrația locală este ruptă de cetățeni, practic fiecare e cu treaba lui, iar de aici rezultă multe nemulțumiri. Oamenii se plâng de starea aceasta oarecum amorțită în care ne aflăm, de faptul că pare că nu se mai întâmplă nimic în acest oraș", a afirmat Cătălin Florescu, iar soluțiile sale pentru scoaterea Câmpinei din amorțeală, strategia sa pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă localitatea le puteți afla urmărind emisiunea realizată de noi cu candidatul Alianței PNL-USR-PLUS. (P)

5445 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corina M. 27.08.2020 23:17 F. Frumos...Promite
  • Proiect 28.08.2020 14:17 Corect,in campanie electorala se vorbeste mult pe langa subiect,orasul are nevoie de proiecte concrete pentru imbunatatirea calitatii vieti locuitorilor.Toti se feresc sa nominalizeze o lista cu astfel de proiecte.Cum ramana cu accesarea de fonduri europene? de exemplu.Proiecte fara bani?glumite de campanie.Faceti o analiza si reveniti ,aveti PNL-ul ce conduce orasul de mult timp.
  • IOANA MIHALACHE 28.08.2020 14:36 Mie imi plsce si l -am vazut pe teren cu o echipa frumoasa, cu oameni dragi mie si sper ca impreuna sa faca treaba
  • Andi M. 28.08.2020 20:34 Stimate candidat, Pot sa spun ca aveti experienta, dar cred ca era mult mai bine sa candidati ca si Independent. Pasind catre aceste partide neo-marxiste promotoare a mediocritatii si hotiei ( PNL), a luptei impotriva Familiei Traditionale prin propagarea miscarii occidentale degenerante ( USR-PLUS), a acceptarii popoarelor migratoare, a vanzarii tarii… sansele pe care le aveti sunt minime.. Spuneati ca depopularea este o problema! Minunat! Salariile scazute, lipsa respectului pentru angajat, problema limitei de varsta pe care angajatorii o cer ( nici o sansa peste 45 de ani ) nu va stimula oamenii sa ramana in tara, sau chiar in oras.. Va spun din proprie experienta.. TRAIASCA ROMANIA!
  • Alecu S 02.09.2020 18:56 Florescu pare un tip inteligent. Chiar nu realizeaza nimeni ce desrviciu enorm le face Tiseanu sprijinindu-i?! Lumea s-a saturat de Tiseanu, cum de nu intelegeti treaba asta?! Inseamna ca aveti capacitate de analiza si de intelegare limitate si nu meritati sa fiti nici consilier local!

Politică

6652 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

7 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

132 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.