Cătălin Florescu, candidatul Dreptei Unite la Primăria Câmpina și soluțiile sale pentru revitalizarea municipiului

Politică (Categoria articolului)

Alianța PNL-USR-PLUS vine în fața electoratului câmpinean cu un candidat atipic la funcția de primar al municipiului Câmpina. Cătălin Florescu provine din rândurile societății civile, este un om care până acum a dezvoltat proiecte sociale importante (cum ar fi Fundația "Speranța Copiilor", ca să dăm cel mai elecvent exemplu) și care se află prima dată în fața unei astfel de provocări cum este o candidatură la Primărie. "Cum văd eu politică? Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să fie tot un fel de activitate caritabilă, pentru că ar trebui să aibă în spate tot nevoia de a ajuta, de a răspunde nevoilor unor persoane", a afirmat Cătălin Florescu în cadrul emisiunii realizate de Câmpinatv.ro.

Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Câmpina a făcut pasul spre politică din cauza "disperării la care ne adusese guvernarea Dragnea", a participat la mitingurile de protest din Piața Victoriei, iar apoi s-a regăsit în platforma PLUS. Ulterior, împreună cu prietenii săi cu care mergea la mitingurile de la București și alte persoane care gândeau asemeni lor, Cătălin Florescu a înființat comunitatea PLUS de la Câmpina. "Apoi, pentru că se apropiau alegerile locale, s-a pus problema unor candidaturi, iar eu mi-am asumat candidatura la Primărie pornind și de la faptul că municipiul Câmpina, ușor-ușor, începe să se ducă la vale și rămâne în urma altor orașe", a spus Cătălin Florescu. A urmat constituirea Alianței PNL-USR-PLUS, iar Cătălin Florescu, un om care abia a intrat în politică, a devenit astfel candidatul Dreptei Unite pentru funcția de primar al Câmpinei.
"Mie mi se pare că în acest moment administrația locală este ruptă de cetățeni, practic fiecare e cu treaba lui, iar de aici rezultă multe nemulțumiri. Oamenii se plâng de starea aceasta oarecum amorțită în care ne aflăm, de faptul că pare că nu se mai întâmplă nimic în acest oraș", a afirmat Cătălin Florescu, iar soluțiile sale pentru scoaterea Câmpinei din amorțeală, strategia sa pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă localitatea le puteți afla urmărind emisiunea realizată de noi cu candidatul Alianței PNL-USR-PLUS. (P)

6094 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corina M. 27.08.2020 23:17 F. Frumos...Promite
  • Proiect 28.08.2020 14:17 Corect,in campanie electorala se vorbeste mult pe langa subiect,orasul are nevoie de proiecte concrete pentru imbunatatirea calitatii vieti locuitorilor.Toti se feresc sa nominalizeze o lista cu astfel de proiecte.Cum ramana cu accesarea de fonduri europene? de exemplu.Proiecte fara bani?glumite de campanie.Faceti o analiza si reveniti ,aveti PNL-ul ce conduce orasul de mult timp.
  • IOANA MIHALACHE 28.08.2020 14:36 Mie imi plsce si l -am vazut pe teren cu o echipa frumoasa, cu oameni dragi mie si sper ca impreuna sa faca treaba
  • Andi M. 28.08.2020 20:34 Stimate candidat, Pot sa spun ca aveti experienta, dar cred ca era mult mai bine sa candidati ca si Independent. Pasind catre aceste partide neo-marxiste promotoare a mediocritatii si hotiei ( PNL), a luptei impotriva Familiei Traditionale prin propagarea miscarii occidentale degenerante ( USR-PLUS), a acceptarii popoarelor migratoare, a vanzarii tarii… sansele pe care le aveti sunt minime.. Spuneati ca depopularea este o problema! Minunat! Salariile scazute, lipsa respectului pentru angajat, problema limitei de varsta pe care angajatorii o cer ( nici o sansa peste 45 de ani ) nu va stimula oamenii sa ramana in tara, sau chiar in oras.. Va spun din proprie experienta.. TRAIASCA ROMANIA!
  • Alecu S 02.09.2020 18:56 Florescu pare un tip inteligent. Chiar nu realizeaza nimeni ce desrviciu enorm le face Tiseanu sprijinindu-i?! Lumea s-a saturat de Tiseanu, cum de nu intelegeti treaba asta?! Inseamna ca aveti capacitate de analiza si de intelegare limitate si nu meritati sa fiti nici consilier local!

Politică

2713 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

908 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1378 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.