CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Locuitorii din zona CEC solicită de cinci ani bariere pentru parcare, dar degeaba

- Social -

Locuitorii din zona CEC solicită de cinci ani bariere pentru parcare, dar degeaba

Sunt cinci ani de când locuitorii blocurilor din centrul municipiului, din zona CEC-ului, solicită Primăriei Câmpina montarea de bariere care să limiteze accesul mașinilor în parcarea din spatele blocurilor, cu intrare din Strada Toma Ionescu. O problemă care nu a fost rezolvată, deși Consiliul Local Câmpina a alocat bani pentru montarea de bariere în mai multe parcări, printre care și cea din spatele CEC-ului.

Reprezentanţii Asociaţiei de Proprietari nr. 854 de pe Bulevardul Carol I, care cuprinde mai multe blocuri din jurul CEC-ului, ne-au semnalat această situație și au afirmat că s-au săturat de drumurile făcute la Primărie pentru a solicita rezolvarea unei probleme destul de simple - montarea de bariere. "De cinci ani facem nenumărate demersuri. Am depus solicitări scrise, am fost în audienţe la primar. Am fost primii din Câmpina care am solicitat montarea de bariere la parcare. După un timp s-a făcut acest lucru pe Strada Soarelui, fără ca oamenilor de acolo să li se ceară vreun ban. După ce s-au pus bariere pe Soarelui, am revenit și noi şi am solicitat din nou montarea de bariere care să mai limiteze accesul în parcare a celor care nu locuiesc în zonă și din cauza cărora noi nu mai avem unde să ne parcăm mașinile. Într-un târziu, anul trecut, în decembrie, am primit o adresă de la Primărie prin care ni se aducea la cunoştinţă că, printr-o hotărâre a Consiliului Local, s-a aprobat o taxă pentru utilizarea parcărillor cu bariere şi să le comunicăm noi un punct de vedere și să le transmitem o listă cu semnăturile locatarilor posesori de autoturism, care sunt de acord sau refuză montarea unei bariere la intrarea dinspre Strada Toma Ionescu. Am depus şi o listă cu semnături la Primărie, dar nimic. Considerăm că efectiv îşi bat joc de noi şi am ajuns la capătul răbdării!", ne-au declarat reprezentanţii asociaţiei de proprietari amintite, precum şi alţi locuitori din zonă.

La începutul anului trecut, Consiliul Local Câmpina a alocat banii necesari (85.000 lei) pentru montarea de bariere în patru parcări din municipiu, printre acestea numărându-se și parcarea din spatele CEC-ului. În octombrie 2015 a avut loc și licitația pentru achiziția și montarea sistemelor de control a accesului autovehiculelor, licitație câștigată de societatea Eurosic Systems SRL București, valoarea totală a contractului fiind de 26.638 lei fără TVA. Au trecut aproape nouă luni de atunci, dar barierele tot nu au fost montate și, potrivit unor surse din Primăria Câmpina, nici nu se vor monta într-un viitor apropiat. Totuși, locatarii vor să primească un răspuns de la Primărie cu privire la solicitarea lor. Vor să știe dacă este vreo problemă, dacă s-a renunțat la montarea de bariere și la alte parcări și va rămâne doar cea de pe Soarelui, ce alte soluții ar fi pentru rezolvarea problemei legate de locurile de parcare.


21 Jul 2016 21:03 6909 vizualizari



Comentarii






  • 25.07.2016 10:25 dinu Nu ati inteles ca taxa a fost instituita tocmai pentru a nu se mai monta barierele?
  • 25.07.2016 09:44 mda Baaaaai oameni buni!! Invatati sa faceti diferenta intre 'DOMENIU PUBLIC' si 'TEREN PRIVAT'!! Daca vreti sa aveti loc de parcare garantat, aveti cateva solutii: va inchiriati un garaj/o curte - spatiu PRIVAT! S-au trezit toti astia care au vrut apartament in Centru ca n-au unde parca. Vindeti, fratilor, apartamentele din centru si luati-va o casuta mai pe la margine, sa vedeti cat loc de masina aveti.
  • 23.07.2016 18:11 aurora Buna ziua! In primul rand nu inteleg de ce trebuie sa platim o taxa lunara de 20 lei, cand nu ni se garanteaza un loc de parcare sau platim noi lucrarea sa intelegem? In parcarea din strada Soarelui, locuitorii nu platesc.
1662 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1642 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
875 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2940 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV