CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

- Politică -

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, vorbește despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

”Pista de motocros de la Câmpina este un traseu mult așteptat de sportivi, de pasionații moto, dar și de toți iubitorii sporturilor cu motor din zona noastră și nu numai, fiind dovada că tradiția trebuie să continue”, a început Cosmin Raț pledoaria sa pentru o pistă de motocros în Câmpina.
”În acest moment, am depus la Primărie draftul cu ideile și propunerile pentru Nota Conceptuală și Tema de Proiectare pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru obiectivul Pistă de motocros, enduro și ATV-uri, care este inclus pe lista de investiții a bugetului local din acest an. În cel mai scurt termen, posibil chiar până în 10-15 iunie, comisia din cadrul Primăriei Câmpina va analiza și finaliza ambele documente, astfel încât, în cursul lunii iunie, să fie desemnată firma care va realiza studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru acest obiectiv. Există deja un proiect tehnic, la standarde internaționale, întocmit de pasionați ai motocrosului, care urmează a fi prezentat firmei care va face documentațiile pentru a crea împreună un traseu în conformitate cu actualele norme de concurs. Termenul concret de realizare a pistei de motocros este sfârșitul anului 2024 - primăvara anului 2025, astfel încât, încă de anul viitor sau cel mai târziu din 2026, Câmpina va reveni acolo unde îi este locul și va putea organiza din nou o competiție de motocros. Dar până atunci, sportivii și pasionații sporturilor cu motor se vor putea antrena oricând. Traseul - aflat în zona 21 Decembrie - va fi dat în administrarea Clubului Sportiv Câmpina. Spre norocul nostru, încă mai avem în Câmpina foști campioni, cu rezultate excepționale pe plan național și internațional, pasionați, care pot ajuta și îndruma începuturile acestui proiect. În același timp, din păcate, unii dintre marii campioni ai Câmpinei nu mai sunt printre noi, dar merită omagiați și prin faptul că nu lăsăm acest sport să moară și să nu mai existe niciun traseu în Câmpina. Pentru a demonta orice eventuale speculații, țin să precizez că nu s-a putut concretiza până acum această inițiativă începută în anul 2022, pentru că nu au fost finalizate actele necesare din punct de vedere legal”, a mai spus Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024.

(Foto de arhivă, Mircea Scorțeanu)
Material electoral realizat la comanda POL Prahova, CMF 21240253


25 May 2024 07:07 1807 vizualizari


Comentarii


  • 25.05.2024 18:03 Tache Și pista sa poarte numele lui Dan Ștefan Chitu sau altori performeri în acest sport,pârtie de bob la Valea Doftanei.Multi nu înțeleg centura ocolitoare prin Campina-Valea Doftanei.Interesul Robertei este ca bucureștenii sa lase Brașovul în detrimentul Prahovei.Cat ne costa ieșirea din Hidro Prahova,Adi Deșeuri și alte caracatițe primejdioase?
5097 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3944 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1827 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2088 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV