CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În Parcul de la Soldat din Câmpina sunt în continuare probleme. Constructorul solicită bani în plus pentru lucrările pe care le mai are de efectuat

- Actualitate -

În Parcul de la Soldat din Câmpina sunt în continuare probleme. Constructorul solicită bani în plus pentru lucrările pe care le mai are de efectuat

Luna viitoare se împlinește un an de la demararea lucrărilor de modernizare în Parcul de la Soldat (Parcul Regele Mihai I, după cum a decis Consiliul Local). A trecut un an, iar lucrările încă nu sunt gata, asta în condițiile în care, vă reamintim, termenul inițial stabilit prin contract era de patru luni. Probleme au apărut tot timpul la această lucrare, iar acum situația este și mai delicată, deoarece constructorul spune că a terminat sumele alocate și mai are nevoie de bani pentru materiale. Despre această lucrare ce pare urmărită de ghinion s-a discutat din nou în plenul Consiliului Local Câmpina, la ședința din 28 martie 2019.

"Am vorbit astăzi cu inginerul care conduce lucrările din parc. Are multe probleme nerezolvate, dar mai are nevoie de finanțare pentru că el a terminat ce a avut de cheltuit. Mai are nevoie de materiale și de foarte mult pământ, probabil cam 100 de tone de pământ. Mai sunt acolo niște amenajări de făcut, care trebuie urmărite cu mare atenție. Eu sunt un cetățean al Câmpinei și nu vreau ca sub ochii mei să se întâmple o chestiune așa neplăcută", a afirmat consilierul local Dragomir Enache.
"Lucrarea se apropie de final și ne dorim cu toții să o vedem terminată. Dacă această lucrare nu va fi conformă, nu vom semna recepția. Nu știu de unde ați născocit-o, pentru că noi nu mai avem să le dăm lor nimic, ei au să ne dea nouă o grămadă de bani reprezentând contravaloarea penalităților. Iar proiectul arată așa cum l-am votat cu toții în Consiliul Local. Haideți să discutăm din nou la recepția tehnică și până atunci să-i lăsăm să termine lucrarea", a spus viceprimarul Adrian Pițigoi.
Cam așa au decurs discuțiile în cadrul Consiliului Local. Cert este că nici consilierii nu sunt mulțumiți de ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat unde, zilele acestea, s-a lucrat la înlocuirea pavelelor sparte (unele dintre ele schimbate deja o dată) și la refacerea tencuielii zidurilor care delimitează aleea principală. Potrivit unor surse din cadrul Primăriei, mai există o factură de aproximativ 150.000 lei emisă de constructor și neachitată (ultima factură, pe care administrația locală ar intenționa să o plătească la finalul lucrărilor), iar pentru penalități nu a fost emisă nicio factură din partea Primăriei până acum.
Vineri, deci a doua zi după ședința CL, reprezentanții administrației locale (viceprimarul Adrian Pițigoi, administratorul public Remus Bădulescu și consilierul local Dragomir Enache) au mers din nou în Parcul de la Soldat pentru a vedea stadiul lucrărilor și pentru a sta de vorbă cu constructorul.


30 Mar 2019 10:36 3863 vizualizari


Comentarii


  • 04.04.2019 23:10 cetateanu Cetatean al Campinei cu indemnizatie lunara castigata doar prin prezenta fizica,si ce a rezolvat?nimic ,doar vorbe goale si imagine,o mizerie de lucrare ,raspundere colectiva ca pe vremuri ,mai o sedinta, mai o vizita de lucru si trece luna,se incaseaza salarii si indemnizatiile respective si cam atat,dupa ei potopul.
  • 03.04.2019 11:14 radu Nu este important punctul de vedere al consilierilor si viceprimar,ei vorbesc politic si in necunostiinta de cauza adica vorbe chioare,pe unde trec ei nici iarba nu mai creste.Vrem sa auzim adevarul de la cei implicati tehnic si financiar si inteleg ce se intampla dar nu sunt lasati.Banii bugetari nu incorporeaza valoare ,doar coruptie si incompetenta.HUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
  • 01.04.2019 08:15 Dănescu Emil Parcul acesta a fost un TEST pentru Pițigoi. Un test pe care l-a picat cu brio. A înfrânt. A demonstrat ce poate și cât poate. Nu trebuie să uităm că Ionuț Pițigoi a ajuns viceprimar din milă. A fost numit, pentru că nu a câștigat nimic. La alegerile din 2016 a scos 1,4 posturi de consilier. Nu a câștigat nimic dar a ajuns viceprimar. Și ne conduce destinele.
  • 31.03.2019 19:08 diss Sa il lase asa,este frumos si va reprezenta cu cinste orasul...
  • 31.03.2019 09:25 Danciu Viceprimarul Ionuț Pițigoi minte cum respiră.
2850 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
588 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
779 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
872 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV