Rezultate excelente pentru sportivii de la OK Silva la primul concurs de orientare sportivă din anul 2023

Sport (Categoria articolului)

Sportivii Clubului OK Silva Câmpina au participat duminică, 8 ianuarie, la București, la prima competiție de orientare sportivă a anului 2023 - Marele Premiu de Iarnă al Palatului Național al Copiilor, competiție organizată de Federația Română de Orientare Sportivă, în colaborare cu Palatul Național al Copilor din București și cluburile partenere.

Clubul câmpinean, condus de Mihai Tudorache, a participat la acest concurs cu 13 sportivi, majoritatea copii din clasele I-IV aflați la prima lor participare la un astfel de concurs în afara localității, dar și sportivi din lotul de experimentați.
Concursul de la București a fost primul după trei ani de pauză din cauza pandemiei. Au fost două etape de concurs: una în cursul dimineții, etapa de orientare indoor, iar o alta de orientare în aer liber, care s-a desfășurat în Parcul Tineretului.
Sportivii clubului câmpinean s-au clasat pe podium cu rezultate excepționale: Teodora Savu (feminin, 10 ani), Silvia Maria Tudorache (feminin, 12 ani), Alexia Tudorache și Ana Tudorache (feminin, 21 ani), Sorin Teodor Stănică Ene și Andrei Tiseanu (masculin, 8 ani), Mihai Tiseanu și Yanis Dumitrașcu (masculin, 10 ani), Dumitru Tiseanu (masculin, 14 ani). Remarcatul concursului a fost sportivul câmpinean Alexandru Țicleanu - locul I la orientare indoor, la categoria cea mai grea și cu una dintre cele mai numeroase participări, masculin, sub 21 ani.
Sunt rezultate încurajatoare pentru clubul câmpinean în pespectiva viitoarelor concursuri din anul 2023.

2862 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florea Constantin 12.01.2023 12:50 FELICITĂRI. Tudorache a rămas pe poziții. Are mare experiență. Vreo cca 40 ani . Deci fără cuvinte. FELICITĂRI.

Sport

786 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.

1577 vizualizari
30 mai 2023 18:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Programul și delegările

Miercuri, 31 mai, cu începere de la ora 17.30, au loc partidele contând pentru sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

259 vizualizari
01 iun. 2023 08:35

Cardurile de sănătate duplicat se pot ridica și de la sediile primăriilor, inclusiv la Câmpina

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a anunțat că eliberarea cardurilor naționale de sănătate duplicat se pot ridica și de la sediile primăriilor, pentru localitățile cu care CAS a încheiat protocoale în acest sens.

757 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.