CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Rezultate excelente pentru sportivii de la OK Silva la primul concurs de orientare sportivă din anul 2023

- Sport -

Rezultate excelente pentru sportivii de la OK Silva la primul concurs de orientare sportivă din anul 2023

Sportivii Clubului OK Silva Câmpina au participat duminică, 8 ianuarie, la București, la prima competiție de orientare sportivă a anului 2023 - Marele Premiu de Iarnă al Palatului Național al Copiilor, competiție organizată de Federația Română de Orientare Sportivă, în colaborare cu Palatul Național al Copilor din București și cluburile partenere.

Clubul câmpinean, condus de Mihai Tudorache, a participat la acest concurs cu 13 sportivi, majoritatea copii din clasele I-IV aflați la prima lor participare la un astfel de concurs în afara localității, dar și sportivi din lotul de experimentați.
Concursul de la București a fost primul după trei ani de pauză din cauza pandemiei. Au fost două etape de concurs: una în cursul dimineții, etapa de orientare indoor, iar o alta de orientare în aer liber, care s-a desfășurat în Parcul Tineretului.
Sportivii clubului câmpinean s-au clasat pe podium cu rezultate excepționale: Teodora Savu (feminin, 10 ani), Silvia Maria Tudorache (feminin, 12 ani), Alexia Tudorache și Ana Tudorache (feminin, 21 ani), Sorin Teodor Stănică Ene și Andrei Tiseanu (masculin, 8 ani), Mihai Tiseanu și Yanis Dumitrașcu (masculin, 10 ani), Dumitru Tiseanu (masculin, 14 ani). Remarcatul concursului a fost sportivul câmpinean Alexandru Țicleanu - locul I la orientare indoor, la categoria cea mai grea și cu una dintre cele mai numeroase participări, masculin, sub 21 ani.
Sunt rezultate încurajatoare pentru clubul câmpinean în pespectiva viitoarelor concursuri din anul 2023.


11 Jan 2023 21:21 3060 vizualizari


Comentarii


  • 12.01.2023 12:50 Florea Constantin FELICITĂRI. Tudorache a rămas pe poziții. Are mare experiență. Vreo cca 40 ani . Deci fără cuvinte. FELICITĂRI.
974 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
591 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1550 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1541 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV