Dansatorii câmpineni de la Happy People Dance School, două premii I la un concurs internațional desfășurat la București

Social (Categoria articolului)

La București a avut loc sâmbătă, 11 iunie 2022, ediția a VI-a a concursului internațional de dans New Star Dance Competition. Dansatorii de la Happy People Dance School Câmpina, conduși de Larisa Elena Bănică, au făcut din nou senzație, obținând două premii I la secțiunea Zumba Ram Pam Pam și la secțiunea Latino, ambele la grupa de vârstă 8-12 ani, categoria intermediari.

După premiile obținute la școală, micii dansatori din grupul de dans câmpinean Happy People Dance School au câștigat două premii foarte valoroase și la început de vacanță, la concursul internațional New Star Dance Competition, care s-a desfășurat în Amfitetrul Universității ”Spiru Haret” din București. Dincolo de performanța în sine, una de toată laudă, micii dansatori câmpineni au impresionat juriul și publicul cu evoluția lor dezinvoltă, ridicând sala în picioare și obținând aplauze la scenă deschisă, chiar și din partea părinților... adversarilor lor.
Pasionați de dansuri latino, copiii s-au pregătit intens pentru această competiție care a reunit peste 300 de participanți din țară, dar și din străinătate. Câmpinenii au participat la două dintre cele 15 secțiuni ale concursului, pe care le-au câștigat, de fiecare dată, de o manieră entuziasmantă. Un adevărat regal de dans pentru care micuții dansatori s-au pregătit intens, de cel puțin două ori pe săptămână, sub conducerea profesoarei Larisa Elena Bănică, repetițiile având loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”.
În sala din București a răsunat din nou îndemnul ”Hai, Câmpina!” și, încă o dată, micii dansatori au făcut ca numele Câmpinei să fie aplaudat la scenă deschisă, meritul fiind al acestor copii care au demonstrat talent, ambiție, perseverență și foarte multă muncă.
Îi felicităm pe copii, pe îndrumătorul lor, dar și pe părinți, pentru că susțin aceste frumoase performanțe ale copiilor lor, dar și ale Câmpinei!

2663 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2352 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

3105 vizualizari
20 iun. 2022 22:32

O nouă metodă de înșelăciune face ravagii la Câmpina. Cum puteți preveni frauda prin OLX?

1 comentarii

De la începutul acestui an și până în prezent s-au înmulțit și la Câmpina cazurile de persoane înșelate printr-o nouă metodă.

Alte stiri recente

96 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

195 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.