Bianca Baltac a câștigat concursul pentru postul de șef serviciu Achiziții Publice cu un punctaj incredibil

Actualitate (Categoria articolului)

S-a finalizat concursul pentru noul post înființat în cadrul Primăriei Câmpina, cel de șef serviciu Achiziții Publice, compartiment care va avea în subordine nu doar achizițiile publice, ci și programele de finanțare, relațiile internaționale, protocolul, implementarea proiectelor din fonduri externe nerambursabile și Centrul Turistic. A câștigat singurul concurent - Bianca Baltac, consilierul personal al primarului Horia Tiseanu. 

Bianca Baltac a susținut în aceeași zi, pe 25 aprilie, atât proba scrisă a concursului, la care a obținut 83,4 puncte, cât și proba orală, la care a obținut 88,4 puncte. După cum se menționează pe anunțul de la avizierul Primăriei, Bianca Baltac a fost declarată admisă cu un total de 171,80 puncte. Este probabil cel mai mare punctaj din istoria instituției. În general, la concursurile organizate de Primărie Câmpina, punctajul final este media între cele două probe și se poate demonstra ușor asta numai dacă ne uităm la concursurile anterioare pentru diferite posturi. De această dată, comisia de concurs a adunat punctele de la probele scrisă și orală, rezultând acest punctaj incredibil de mare pentru noul șef al Serviciului de Achiziții Publice. Îi dorim mult succes Biancăi Baltac, pentru că va avea nevoie. Postul pe care îl va ocupa este un post cheie, care implică foarte multă responsabilitate.

5431 vizualizari
12

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 • ura 27.04.2016 08:58 Uraaaaa! Victorie! Democrația a învins! S-a facut dreptate! Hi hi hi
 • Gabriela 27.04.2016 09:21 Va dati seama ce obedienti sunt membrii acestei comisii? Au facut ei media si probabil ca li s-a parut prea putin si de teama sa nu-si supere seful (nici al lor, nici al candidatului!) au adunat notele, nu au mai facut media lor! Asta arata extrem de precis starea de spirit din primaria Campina! E jale, fratilor! Daca nu schimbam ceva urgent, o sa ajungem de rasul lumii!
 • Pitigoi Ioan-Adrian 27.04.2016 09:31 Felicitari Bianca!Campina are nevoie de profesionisti in administratie si sunt convins ca ne vei demonstra rapid ca esti unul dintre ei!Spor la treaba!
 • un_cetatean 27.04.2016 11:26 Bianca nu ar trebui hulita pentru chestia asta. Nu are ea nicio vina pentru faptul ca a ajuns aici, ascultand tot felul de sfaturi din stanga si din dreapta. Intr-adevar, nu e pregatita pentru acest post, a facut FILOLOGIE in liceu. Nu e vorba ca ar avea o capacitate intelectuala indoielnica ci, mai degraba, de faptul ca este pregatita pentru altceva, pentru alte domenii. Sunt convins ca aspecte sau notiuni precum marja de profit, fezabilitate sau rentabilitate ii scapa.. din singurul motiv ca nu a avut niciun contact cu ele niciodata. Dar a fost sfatuita, indemnata si impinsa de la spate pentru a ajunge aici. Problema, deci, nu e la ea. Problema e la oamenii din spatele ei. Problema e la Grifonul Tiseanu din casa cu grifoni. Oameni care ar trebui sa realizeze faptul ca aceasta decizie este una indoielnica si nefericita, dar totusi nu au nicio rusine in a o lua. Oameni pe mana carora campinenii au incredintat frumosul nostru orasel si care, acum, au pierdut orice fel de contact cu realitatea. Tiseanu imi lasa impresia unui hipnotizat, uluit de aparenta lui putere. Ma duce cu gandul la Pinocchio, aceasta fiind singura marioneta pe care o stiu care sa se fi crezut om.
 • un_cetatean 27.04.2016 11:44 @Pitigoi Ioan-Adrian: Ionute, iti sade atat de urat cu textele astea ieftin-politicieniste, chiar mai urat decat cu barbita aia de ospatar.
 • Godfather 27.04.2016 12:38 Felicitari ! Greul abia acum incepe , dar prin ambitia care o caracterizeaza, o sa demonstreze multora ca s-au inselat. Respect ptr. dl.Pitigoi , care desi este intr-o tabara adversa, anticipeaza profesionalismul si seriozitatea Biancai. Lectie de bun simt. De luat aminte.
 • Bubu 27.04.2016 13:30 Acum nu mai scrieti ca e postul cu dedicatie ca nu stiu ce? Sau nu v-ati luat inca banii pt articol?
 • Eugen 27.04.2016 16:03 Pt ura - mesajul corect cred ca era: uraaaa! Am înfrânt!
 • Alex 27.04.2016 18:57 Nu conteaza numai liceul,profil filologic,dar mai ales studiile universitare si post. Iar de invatat...nimeni nu s-a nascut invatat. Conteaza sa vrei,dar mai ales sa ai potential.iar ea a demonstrat intotdeauna ca este capabila de cele mai bune rezultate!!!De vorbit si speculat dragi anonimi toti suntem buni!@!
 • AJ 27.04.2016 21:04 Hmmmm, this smells bad...... What might she have done to the mayor which made her to be the one and only candidate for this position. A position which was made to suit her papers and educations......... Maybe she means or ment something personal to the mayor and she could make (ab)use of that situation..... This really smells bad....... And you know the history of the mayor!! :P
 • klaus 27.04.2016 22:01 ar fi fost culmea .....sa candidezi de unul singur si sa iesi pe locul doi. Nu de Inca un sef era nevoie, munca o fac cei de jos..... sefii doar........
 • un_cetatean 28.04.2016 11:08 @Alex: "Nimeni nu s-a nascut invatat"??? "Conteaza sa vrei"??? Omule, tu citesti ce zici? Ii lasam in subordine majoritatea banilor care intra in Primarie unei tipe pe care chiar sustinatorii ei o apara cu teza intentiilor bune. Pentru ca in afara de intentii bune (care oricum nu pot fi probate), nu exista NIMIC sa o recomande. Si stai linistit cu anonimii, pentru ca, in curand, anonimii astia vor prinde voce si in Campina. La ce inapti s-au inscris in cursa pentru primar, prevad 4 ani foarte interesanti.

Actualitate

133 vizualizari
17 feb. 2020 11:46

Dezbaterea asupra bugetului Câmpinei pe 2020 – lume multă, discuții sterile

Dezbaterea privind proiectul bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2020, desfășurată săptămâna trecută, a adus la sediul Primăriei lume mai multă ca de obicei, astfel că sala de ședințe a fost plină, fiind necesare chiar și scaune suplimentare.  Au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Câmpina Civică, ai USR, simpli câmpineni, dar și consilieri locali – Elena Albu, Monica Clinciu, Violeta Beldianu, Dragomir Enache, Lucian Cercel, precum și directori și șefi de servicii sau birouri din cadrul Primăriei.

5225 vizualizari
15 feb. 2020 20:45

Anunț de utilitate publică. Farmacia Medimfarm de lângă Spitalul Municipal Câmpina va funcționa non-stop până luni dimineață

Din această seară (sâmbătă, 15 februarie 2020), până luni dimineață, Farmacia Medimfarm din centrul municipiului Câmpina, din pasajul de la Ceas, nu va funcționa în regim non-stop, așa cum se întâmplă de obicei. Va avea program non-stop, adică va funcționa în regim de gardă, Farmacia Medimfarm de pe Bulevardul Carol I, de lângă Spitalul Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

94 vizualizari
17 feb. 2020 12:16

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 17 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1357 vizualizari
16 feb. 2020 22:00

35 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa Dojo, desfășurată în week-end la București

Clubul Sportiv AIKO Câmpina a început în forță anul 2020 și încă de la prima competiție la care a participat a reușit să strângă nu mai puțin de 35 de medalii, dintre care 12 de aur, 11 de argint și 12 de bronz. Sportivii pregătiți de Gabriel Timofte au participat la Cupa Dojo, desfășurată în acest week-end la București, în sala ”Apollo”, competiție la care au fost prezenți sportivi de la 25 de cluburi de arte marțiale din întreaga țară.