CS Câmpina a câştigat un nou titlu de campioană judeţeană la juniori A

Sport (Categoria articolului)

Din punct de vedere sportiv, după meciurile disputate strict pe teren, CS Câmpina a câştigat campionatul judeţean de juniori A. Acum, din punct de vedere administrativ şi al comisiilor, după depunctări şi în faţa unei iminente excluderi în cazul în care CS Câmpina nu îşi va achita datoriile stabilite de FRF în litigiul cu Clubul HM Junior Câmpina, este posibil să se piardă acest titlu la "masa verde". Meritul câştigării pe teren al titlului este al jucătorilor şi al antrenorului, eventuala excludere fiind problema (și probabil vina) conducerii administrative a clubului finanţat de la bugetul local.

Pe teren, CS Câmpina defilat efectiv, impunându-se categoric, la fel ca şi în precedenta ediţie de campionat. Echipa pregătită de antrenorul Roberto Opatchi a câştigat 16 din cele 18 jocuri, iar două au fost remize, terminând campionatul neînvinsă şi cu un golaveraj greu de egalat 93-13. Iată rezultatele obținute în această ediţie de campionat de echipa de juniori A a CS Câmpina:
CS Câmpina – Tricolorul Breaza 8-1
Unirea Urlaţi – CS Câmpina 0-3
CS Păuleşti – CS Câmpina 0-3
CS Câmpina – Petrolistul Boldeşti 5-0
Teleajen Văleni – CS Câmpina 3-10
CS Câmpina – Progresul Drăgăneşti 19-1
Măgura Slănic – CS Câmpina 0-6
CS Câmpina – FC Băneşti 2-0
Avântul Măneciu – CS Câmpina 0-3
Tricolorul Breaza – CS Câmpina 1-8
CS Câmpina – Unirea Urlaţi 3-2
CS Câmpina – CS Păuleşti 3-0
Petrolistul Boldeşti – CS Câmpina 1-1
CS Câmpina – Teleajen Văleni 8-1
Progresul Drăgăneşti – CS Câmpina 2-2
CS Câmpina – Măgura Slănic 3-0
FC Băneşti – CS Câmpina 1-3
CS Câmpina – Avântul Măneciu 3-0
La finalul acestei stagiuni încununată cu un nou titlu de campion judeţean, antrenorul CS Câmpina, Roberto Opatchi, ne-a declarat: „Actuala ediţie de campionat nu a fost mult diferită faţă de precedenta. Din punct de vedere sportiv avem o echipă bună, omogenă, o echipă care, chiar dacă a pierdut unii jucători, a continuat parcursul bun”.
În privinţa viitorului, acelaşi interlocutor a adăugat: „Urmează un meci de baraj cu o echipă din alt judeţ şi apoi sperăm să ne calificăm la încă un turneu zonal, organizat de FRF. Pentru sezonul viitor, vom înscrie echipa într-un campionat de seniori la nivel judeţean”. (video)

3699 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

3009 vizualizari
17 feb. 2019 12:19

Aiko Câmpina s-a întors cu 17 medalii de la Cupa Dojo, la arte marțiale

În Sala Apollo din București a avut loc sâmbătă, 16 februarie, Cupa Dojo, la arte marțiale, prima competiție din anul 2019 pentru sportivii de la CS Aiko Câmpina, antrenați de Gabriel Timofte. Sportivii câmpineni s-au întors de la București cu o salbă de 17 medalii - 9 de aur, 7 de argint și una de bronz.

5231 vizualizari
01 feb. 2019 20:14

Andreea Lungu și Marius Vasile (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), din nou pe prima treaptă a podiumului

În zilele de 1 și 2 februarie, la București, în sala "Lia Manoliu" are loc prima etapă a Campionatului Național de Atletism în Sală pentru juniori II și III. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina au avut o comportare meritorie, cele mai bune performanțe fiind înregistrate de Andreea Lungu și Marius Vasile, care au urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Alte stiri recente

2463 vizualizari
19 feb. 2019 11:30

Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

Trupul neînsuflețit al lui Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi la Câmpina și va fi depus la domiciliul fostului mare sportiv și om de fotbal. Familia anunță că toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Dan Chițu o pot face începând din această după-amiază, la casa de pe Strada Ion Heliade Rădulescu din Cartierul Muscel. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie. Slujba religioasă se va desfășura la Biserica "Sfinții Voievozi" (de la lac), iar la ora 12.00 cortegiul funerar va pleca de la biserică spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.

7357 vizualizari
18 feb. 2019 21:50

A încetat din viață Dan Ștefan Chițu, maestru emerit al sportului, multiplu campion național și balcanic la motocros

3 comentarii

UPDATE - Dan Ștefan Chițu va fi adus astăzi, acasă, la Câmpina. Înmormântarea va avea loc joi, 21 februarie 2019

O seară tristă pentru sport, o seară tristă pentru Câmpina. Ne-a părăsit pentru totdeauna Dan Ștefan Chițu, unul dintre marii campioni ai României la motocros, maestru emerit al sportului, fost antrenor al lotului național de motocros și, mai târziu, patron al echipei de fotbal Poiana Câmpina. Dan Chițu a încetat din viață în această seară, după o grea suferință. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!