CS Câmpina a câştigat un nou titlu de campioană judeţeană la juniori A

Sport (Categoria articolului)

Din punct de vedere sportiv, după meciurile disputate strict pe teren, CS Câmpina a câştigat campionatul judeţean de juniori A. Acum, din punct de vedere administrativ şi al comisiilor, după depunctări şi în faţa unei iminente excluderi în cazul în care CS Câmpina nu îşi va achita datoriile stabilite de FRF în litigiul cu Clubul HM Junior Câmpina, este posibil să se piardă acest titlu la "masa verde". Meritul câştigării pe teren al titlului este al jucătorilor şi al antrenorului, eventuala excludere fiind problema (și probabil vina) conducerii administrative a clubului finanţat de la bugetul local.

Pe teren, CS Câmpina defilat efectiv, impunându-se categoric, la fel ca şi în precedenta ediţie de campionat. Echipa pregătită de antrenorul Roberto Opatchi a câştigat 16 din cele 18 jocuri, iar două au fost remize, terminând campionatul neînvinsă şi cu un golaveraj greu de egalat 93-13. Iată rezultatele obținute în această ediţie de campionat de echipa de juniori A a CS Câmpina:
CS Câmpina – Tricolorul Breaza 8-1
Unirea Urlaţi – CS Câmpina 0-3
CS Păuleşti – CS Câmpina 0-3
CS Câmpina – Petrolistul Boldeşti 5-0
Teleajen Văleni – CS Câmpina 3-10
CS Câmpina – Progresul Drăgăneşti 19-1
Măgura Slănic – CS Câmpina 0-6
CS Câmpina – FC Băneşti 2-0
Avântul Măneciu – CS Câmpina 0-3
Tricolorul Breaza – CS Câmpina 1-8
CS Câmpina – Unirea Urlaţi 3-2
CS Câmpina – CS Păuleşti 3-0
Petrolistul Boldeşti – CS Câmpina 1-1
CS Câmpina – Teleajen Văleni 8-1
Progresul Drăgăneşti – CS Câmpina 2-2
CS Câmpina – Măgura Slănic 3-0
FC Băneşti – CS Câmpina 1-3
CS Câmpina – Avântul Măneciu 3-0
La finalul acestei stagiuni încununată cu un nou titlu de campion judeţean, antrenorul CS Câmpina, Roberto Opatchi, ne-a declarat: „Actuala ediţie de campionat nu a fost mult diferită faţă de precedenta. Din punct de vedere sportiv avem o echipă bună, omogenă, o echipă care, chiar dacă a pierdut unii jucători, a continuat parcursul bun”.
În privinţa viitorului, acelaşi interlocutor a adăugat: „Urmează un meci de baraj cu o echipă din alt judeţ şi apoi sperăm să ne calificăm la încă un turneu zonal, organizat de FRF. Pentru sezonul viitor, vom înscrie echipa într-un campionat de seniori la nivel judeţean”. (video)

4015 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2252 vizualizari
19 aug. 2019 20:03

Președintele CS Câmpina răspunde acuzațiilor privind activitatea clubului și neregulile de la bazinul de înot. Citiți și vă minunați!

3 comentarii

În ședința Consilului Local Câmpina din 25 iulie 2019, consilierul local Monica Clinciu și-a anunțat demisia din Comitetul Director al Clubului Sportiv Câmpina, lansând o serie de acuzații foarte dure la adresa conducerii clubului. Unele dintre problemele semnalate de Monica Clinciu erau deja cunoscute, inclusiv noi am scris de nenumărate ori despre unele dintre ele, dar administrația locală nu a reacționat niciodată în mod concret. După 25 de zile de la acea ședință, a reacționat și conducerea CS Câmpina, prin președintele Adrian Stoican, care ne-a transmis un comunicat de presă cu punctul său de vedere.

1678 vizualizari
19 aug. 2019 18:46

Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

Sezonul fotbalistic 2018-2019 a fost o mare dezamăgire pe plan local și asta deoarece clubul municipalității - CS Câmpina - nu a fost înscris în campionat din cauza litigiilor cu HM Junior și cu Asociația Județeană de Fotbal Prahova. O mare dezamăgire în primul rând pentru copiii înscriși la secția de fotbal a clubului, ei fiind nevoiți doar să se antreneze și să dispute câteva partide amicale, fără să participe, însă, la vreo competiție oficială. Ei bine, se pare că situația nu se va schimba nici de acum înainte. Luni, 19 august 2019, la sediul AJF Prahova a avut loc ședința pentru organizarea noului sezon la nivelul campionatelor de juniori...

Alte stiri recente

233 vizualizari
20 aug. 2019 12:47

Peste 2 milioane de euro, valoarea echipamentelor medicale achiziționate în 2019 de Spitalul Municipal Câmpina

Din punct de vedere al investițiilor în dotarea cu aparatură medicală, 2019 este un an foarte bun pentru Spitalul Municipal Câmpina. Potrivit managerului Călin Tiu, până acum, din veniturile proprii ale spitalului, au fost achiziționate echipamente medicale extrem de necesare, la toate secțiile, în valoare de aproximativ 1 milion euro. De asemenea, este în curs de derulare achiziția altor echipamente printr-un program al Ministerului Sănătății, cu cofinanțare de 10% de la bugetul local.

313 vizualizari
20 aug. 2019 09:38

Parcul de la Soldat (rămas fără Soldat) încă nu e gata pentru efectuarea recepției tehnice

482 de zile au trecut de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului de la Soldat, rămas între timp și fără... Soldat. Lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în termen de 120 de zile și probabil că va rămâne un exemplu negativ de referință pentru investițiile din Câmpina. Luni, 19 august, în Parcul de la Soldat nu era nici picior de muncitor, asta în condițiile în care mai sunt unele lucruri de făcut, iar recepția lucrării evident că nu a fost realizată.