CS Câmpina a câştigat un nou titlu de campioană judeţeană la juniori A

Sport (Categoria articolului)

Din punct de vedere sportiv, după meciurile disputate strict pe teren, CS Câmpina a câştigat campionatul judeţean de juniori A. Acum, din punct de vedere administrativ şi al comisiilor, după depunctări şi în faţa unei iminente excluderi în cazul în care CS Câmpina nu îşi va achita datoriile stabilite de FRF în litigiul cu Clubul HM Junior Câmpina, este posibil să se piardă acest titlu la "masa verde". Meritul câştigării pe teren al titlului este al jucătorilor şi al antrenorului, eventuala excludere fiind problema (și probabil vina) conducerii administrative a clubului finanţat de la bugetul local.

Pe teren, CS Câmpina defilat efectiv, impunându-se categoric, la fel ca şi în precedenta ediţie de campionat. Echipa pregătită de antrenorul Roberto Opatchi a câştigat 16 din cele 18 jocuri, iar două au fost remize, terminând campionatul neînvinsă şi cu un golaveraj greu de egalat 93-13. Iată rezultatele obținute în această ediţie de campionat de echipa de juniori A a CS Câmpina:
CS Câmpina – Tricolorul Breaza 8-1
Unirea Urlaţi – CS Câmpina 0-3
CS Păuleşti – CS Câmpina 0-3
CS Câmpina – Petrolistul Boldeşti 5-0
Teleajen Văleni – CS Câmpina 3-10
CS Câmpina – Progresul Drăgăneşti 19-1
Măgura Slănic – CS Câmpina 0-6
CS Câmpina – FC Băneşti 2-0
Avântul Măneciu – CS Câmpina 0-3
Tricolorul Breaza – CS Câmpina 1-8
CS Câmpina – Unirea Urlaţi 3-2
CS Câmpina – CS Păuleşti 3-0
Petrolistul Boldeşti – CS Câmpina 1-1
CS Câmpina – Teleajen Văleni 8-1
Progresul Drăgăneşti – CS Câmpina 2-2
CS Câmpina – Măgura Slănic 3-0
FC Băneşti – CS Câmpina 1-3
CS Câmpina – Avântul Măneciu 3-0
La finalul acestei stagiuni încununată cu un nou titlu de campion judeţean, antrenorul CS Câmpina, Roberto Opatchi, ne-a declarat: „Actuala ediţie de campionat nu a fost mult diferită faţă de precedenta. Din punct de vedere sportiv avem o echipă bună, omogenă, o echipă care, chiar dacă a pierdut unii jucători, a continuat parcursul bun”.
În privinţa viitorului, acelaşi interlocutor a adăugat: „Urmează un meci de baraj cu o echipă din alt judeţ şi apoi sperăm să ne calificăm la încă un turneu zonal, organizat de FRF. Pentru sezonul viitor, vom înscrie echipa într-un campionat de seniori la nivel judeţean”. (video)

5274 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

570 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

456 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

Alte stiri recente

143 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

2519 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.