O seară specială. Sute de câmpineni au cântat alături de Mircea Vintilă refrenele sale cele mai cunoscute

Eveniment (Categoria articolului)

Câmpina, sâmbătă, 27 august 2022, undeva după ora 21.00... Ultimele refrene ale concertului susținut de Mircea Vintilă pe esplanda din Parcul Regele Mihai I s-au stins... Sute de câmpineni se îndreaptă spre casele lor...

Trecând printre spectatorii acestui concert dintr-o superbă seară de vară poți auzi: ”Dragă Miruna, îți spun printre șoapte / Îmi place cămașa ta de noapte...” Mai încolo... ”Fată frumoasă, fată străină, / Diseară am să te duc / Pentru convorbiri pentru cină / La Hanul lui Manuc” De la niște tineri ceva mai gălăgioși se aude: ”Vinovații fără vină / Cer să se facă lumină!” Continuând drumul ajungem în dreptul unor oameni care se apropie de vârsta pensionării. ”Îți amintești, se înserase / Umblam pe străzi întortocheate, / Mergeam firesc până la urmă / La Lăptăria lui Enache”... Și mai departe... ”Unde te duci tu, mielule? / La pășune, domnule”...
Până la urmă aceasta este esența concertelor lui Mircea Vintilă - lumea pleacă de la întâlnirea cu artistul fredonându-i cântecele, toată lumea știe versurile. Și toți au o seară frumoasă, așa cum le-a urat Mircea Vintilă încă de la primele cuvinte, dar mai ales o amintire prețioasă.
Concertul lui Mircea Vintilă a fost al patrulea din seria ”Câmpina Summer Park Music”, după cele susținute de Ovidiu Ioncu (Kempes), formația Semnal M și, apoi, Mircea Baniciu. Această serie de concerte se va încheia sâmbătă, 3 septembrie, ora 20.00, cu un concert ”Ducu Bertzi și prietenii”.

3552 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • GIGIOC 30.08.2022 06:45 Nu publicati decat cpmentariile, care va convin ? De ce nu vreti sa intelegeti ? Ce am spus in comentariu este perfect real ! Sonorizarea a fost execrabila ! In laterale nu s-a auzit aproape nimic !
  • Admin 30.08.2022 08:19 Pt Gigioc - Nu vom publica niciodată comentariile care conțin jigniri la adresa unor persoane! Deci, este simplu - comentariul dvs inițial nu s-a încadrat în respectarea acestei reguli de mini bun simț.

Eveniment

1542 vizualizari
04 dec. 2023 08:41

Concert de colinde la Casa Tineretului din Câmpina, susținut de Corul de copii DYNAMIS

Corul de copii DYNAMIS, dirijat de profesor Alina Dobrică, va urca pe scena Casei Tineretului din Câmpina sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 17.00. Copiii vor susține un superb concert de colinde din diferite zone ale lumii. Intrarea este liberă.

2745 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

Alte stiri recente

1100 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1519 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.