Accident pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Pietonul lovit mortal avea 48 de ani și era domiciliat în comuna Aluniș.
Un bărbat în vârstă de 55 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, pe direcția Câmpina către Ploiești, circulând pe banda doi de mers, la km 70+700 a surprins și accidentat un pieton, care se afla în traversarea șoselei. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care. din păcate. a constatat decesul pietonului, un bărbat de aproximativ 50 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 
Traficul este restricționat pe sensul Ploiești - Câmpina.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al SAJ Prahova a precizat că bărbatul accidentat avea leziuni incompatibile cu viața.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4674 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

187 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

304 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1223 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1815 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.