Primăria Câmpina a depus la CNI 20 de proiecte în valoare totală de peste 33 milioane lei

Actualitate (Categoria articolului)

Joi după-amiază, la sediul Primăriei Câmpina, Alin Moldoveanu a susținut prima sa declarație de presă de la preluarea mandatului câștigat în urma alegerilor locale din 27 septembrie. Declarația de presă a fost ceva mai amplă, fiind prezentate dintre cele mai importante probleme pe care le are Câmpina în momentul de față, dar și lucruri concrete pe care le-a făcut în acest interval scurt de timp de când a devenit primar. Iar din cea de-a doua categorie face parte și depunerea, la Compania Națională de Investiții (CNI), a 20 de proiecte, cele mai multe dintre ele zăcând de ani buni prin sertarele Primăriei.

Precizăm faptul că 15 din cele 20 de proiecte depuse la CNI au o valoare totală estimată la peste 33 milioane lei, iar la celelalte cinci proiecte urmează ca valoarea să fie stabilită după realizarea studiilor de fezabilitate de către CNI, care ulterior va finanța proiectarea și execuția, în momentul în care proiectele sunt aprobate. Probabil că nu toate aceste proiecte vor fi aprobate sau nu toate într-un timp relativ scurt, dar dacă se obține aprobarea și, implicit, finanțarea fie și pentru un sfert sau jumătate dintre ele, tot înseamnă o valoare consistentă în condițiile în care bugetul Câmpinei are destule probleme.
Iată care sunt proiectele depuse de primarul Alin Moldoveanu la CNI în ultimele zile:
- Reabilitare alee din Strada Independenței - 191.500 lei;
- Reabilitare alee din Strada Tg. Mureș - 326.573 lei;
- Reabilitare alee din Strada Izlaz - 495.964 lei;
- Modernizare Aleea Fagului - valoarea urmează a fi stabilită;
- Reabilitare alee din Strada Muncii - valoarea urmează a fi stabilită;
- Reabilitare și combatere inundații alee formată din Aleea Salcâmului - 220.169 lei;
- Reabilitare Strada Voila - 4.498.560 lei;
- Modernizare zonă de agrement Fântâna cu Cireși - 2.793.794 lei;
- Reabilitare Șoseaua Paltinu - 8.498.588 lei;
- Modernizare Aleea Buciumului - 573.278,42 lei;
- Construire parcare supraetajată Piața Centrală - valoarea urmează a fi stabilită;
- Modernizare Strada Dealului - 2.262.178 lei;
- Modernizare Strada Rândunicii - 303.238 lei;
- Modernizare Strada Orizontului - 2.597.740 lei;
- Modernizare Strada Arcașului - 461.968 lei;
- Modernizare Strada Trandafirilor - valoarea urmează a fi stabilită;
- Modernizare Strada Ion Câmpineanu - 1.263.290 lei;
- Combatere alunecări de teren Strada Plevnei - 9.429.314 lei;
- Lucrări de consolidare a Bulevardului Carol I de la intersecția cu Strada Siretului până la podul Lunca Cornului - valoarea urmează a fi stabilită;
- Lucrări de consolidare Strada Pictor Nicolae Grigorescu - valoarea urmează a fi stabilită.
Pentru ultimele trei lucrări s-a solicitat CNI includerea lor în subprogramul ”Lucrări în primă urgență”, fiind vorba de stoparea unor alunecări de teren.

7062 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iulian Ceptureanu 14.11.2020 01:42 Felicitari! M-am rugat lui Dumnezeu pt.reabilitarea strazilor Voila si Trandafirilor şi Dumnezeu lucreaza.Ma bucur si de celelalte proiecte.

Actualitate

149 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

295 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

696 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1576 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.