Doar cinci câmpineni au contractat locuințe în noul bloc ANL, care se va realiza pe Strada Uniunea Europeană

Actualitate (Categoria articolului)

În toamna anului 2018, administrația locală punea la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) un teren de 1.408mp, situat pe Strada Uniunea Europeană, pentru construirea unui nou bloc de locuințe cu 27 de unități locative (cu una, două și trei camere), al căror preț variază între 136.310 lei și 280.623 lei. Deși au trecut aproape doi ani de la momentul respectiv, doar cinci câmpineni au contractat noi locuințe în viitorul bloc.

Conform ANL, proiectul se derulează prin programul de credit ipotecar, care se adresează tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani și pot accesa un credit ipotecar, de la una dintre băncile partenere ANL sau pot face plata integral, din surse proprii.
Pe site-ul ANL găsiți procedura de achiziționare a acestor locuințe, formularele tip, documentația necesară, băncile partenere, condițiile pe care trebuie să le îndepliniți, precum și criteriile de departajare a solicitanților. De asemenea, ANL poate fi contactată la numărul de telefon 021.307.67.19 sau la adresa de e-mail: relpub@anl.ro.

3907 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2937 vizualizari
23 iun. 2021 12:56

Accident pe DN1. Două mașini s-au ciocnit pe sensul Ploiești - Câmpina

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, în accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani și un altul condus de un bărbat de 46 de ani. Conducătorul auto în vârstă de 46 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 44 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Pe DN1, la km 80+500, în apropiere de Paralela 45, pe raza localității Băicoi, a avut loc un accident de circulație.

4091 vizualizari
21 iun. 2021 12:10

Stadiul documentațiilor pentru cele trei sensuri giratorii de pe DN1, de la Bănești, Florești și Păulești

2 comentarii

Consiliul Județean Prahova a alocat anul acesta, de la bugetul județului, câte 2 milioane lei pentru fiecare din cele trei sensuri giratorii de pe DN1, de la Bănești, Florești și Păulești. După cum știți, este vorba despre trei puncte critice de pe DN1, trei intersecții unde se produc frecvent accidente rutiere grave. Despre amenajarea acestor sensuri giratorii vorbim de câțiva ani buni, iar la solicitarea noastră, trimisă în baza Legii 544/2001, Consiliul Județean ne-a furnizat informații legate de stadiul documentației pentru cele trei sensuri giratorii.

Alte stiri recente

74 vizualizari
23 iun. 2021 21:30

Ceremonia de absolvire a promoției 2021 a Școlii Sanitare ”Dr. Dinu” Câmpina

După ce și-a desfășurat online cea mai mare parte a cursurilor din ultimul an de învățământ, Școala Sanitară ”Dr. Dinu” din Câmpina a organizat ceremonia de absolvire într-un cadru inedit, în aer liber, în superbul Parc Soceram de pe platoul Muscel.

1730 vizualizari
22 iun. 2021 22:02

Evenimente dedicate iei tradiționale românești, în acest week-end, la Breaza

1 comentarii

Pe 24 iunie se sărbătorește Ziua Universală a Iei, element de identitate națională românească și prilej pentru organizarea unor manifestări așteptate cu bucurie odată cu relaxarea măsurilor de protecție sanitară stabilite de autorități din cauza pandemiei de COVID-19.