Doar cinci câmpineni au contractat locuințe în noul bloc ANL, care se va realiza pe Strada Uniunea Europeană

Actualitate (Categoria articolului)

În toamna anului 2018, administrația locală punea la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) un teren de 1.408mp, situat pe Strada Uniunea Europeană, pentru construirea unui nou bloc de locuințe cu 27 de unități locative (cu una, două și trei camere), al căror preț variază între 136.310 lei și 280.623 lei. Deși au trecut aproape doi ani de la momentul respectiv, doar cinci câmpineni au contractat noi locuințe în viitorul bloc.

Conform ANL, proiectul se derulează prin programul de credit ipotecar, care se adresează tuturor persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani și pot accesa un credit ipotecar, de la una dintre băncile partenere ANL sau pot face plata integral, din surse proprii.
Pe site-ul ANL găsiți procedura de achiziționare a acestor locuințe, formularele tip, documentația necesară, băncile partenere, condițiile pe care trebuie să le îndepliniți, precum și criteriile de departajare a solicitanților. De asemenea, ANL poate fi contactată la numărul de telefon 021.307.67.19 sau la adresa de e-mail: relpub@anl.ro.

3460 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4563 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5055 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

1025 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2131 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.