CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Șoferii care parcau pe trecerea de pietoni intră în legalitate. Pentru ei se creează noi locuri de parcare, în intersecție

- Actualitate -

Șoferii care parcau pe trecerea de pietoni intră în legalitate. Pentru ei se creează noi locuri de parcare, în intersecție

La Câmpina o să vedeți ceva ce, probabil, nu ați văzut nicăieri. În acele zone în care conducătorii auto își lasă mașinile în intersecție, pe trecerile de pietoni, administrația locală a decis să prelungească trotuarul în așa fel încât să mai poată crea câteva locuri de parcare... legale. Este cazul intersecțiilor Bulevardului Carol I cu Strada Maramureș, respectiv Henri Coandă.

Atât Maramureș, cât și Henri Coandă sunt străzi cu sens unic. La intersecția lor cu Bulevardul Carol I există de multă vreme această problemă a mașinilor parcate pe trecerea de pietoni, spre mijlocul intersecției. Indiferent cât de multe amenzi s-ar da, după plecarea polițiștilor oamenii tot pe trecerea de pietoni își lasă mașinile. Acum, iată, s-a găsit soluția și... contravenienții vor intra în legalitate. Pentru că trotuarele vor fi prelungite și astfel vor fi create câteva locuri de parcare în plus. Dacă șoferii le vor depăși și pe acestea, parcând mașinile dincolo de ele, intersecțiile se vor bloca aproape complet.


04 Aug 2016 19:55 8477 vizualizari


Comentarii


  • 05.08.2016 22:23 Alex Fara suparare dar puteau sa mai pastreze din bugetul local si sa faca o parcare supraetajata ntr-o zona ultra-centrala de era pe undeva loc :D sau sa se gaseasca alte solutii , asa cum este si in alte municipii.
111 vizualizari 21 Jun 2024 07:59 Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse zilele trecute pe una dintre coastele dealului Muscel.

citeste mai mult
1250 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1398 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1708 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV