La sensul giratoriu de la Fibec, iese apă din asfalt. De vreo trei zile...

Actualitate (Categoria articolului)

Apa nu se scurge de nicăieri, efectiv iese din asfalt. În cantitate destul de mare și cu... sunetele de rigoare. Și apoi își urmează cursul, la vale, pe Strada Pictor Grigorescu. Situația este cunoscută atât la nivelul Primăriei Câmpina, cât și la HidroPrahova. Problema este că, deocamdată, nu se poate interveni. Acolo se termină canalizarea pluvială.

După cum ne-au explicat reprezentanții HidroPrahova, canalizarea cea nouă se termină la sensul giratoriu. Între acesta și calea ferată, lucrările nu s-au mai executat. Nu s-a făcut nici legătura cu Pictor Grigorescu. Atunci când plouă mult, se strânge o cantitate mare de apă care, automat, refulează pe carosabil. Exact în zona în care ar fi trebuit să se facă legătura cu următorul tronson. Cum legătură nu există, apa își face loc pe unde poate, refulând pe stradă și, mai mult, punând în pericol infrastructura.

7203 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Fabiola 11.05.2016 11:05 Este imaginea de referință pentru lucrările făcute de Tiseanu, cu care se lauda și în pliantul sau electoral. Lucrări de proasta calitate și foarte scumpe! Și de competenta DNA!
  • Razvan 11.05.2016 11:13 Superba gandire. Turnam asfalt nou peste tronsoane neterminate de pluviala, iar cand se obisnuiesc campinenii cu asfaltul bun, le dam cateva gauri/santuri sa facem legatura pluvialei.
  • cezar 11.05.2016 14:07 viceprimarul ce zice? nu de asta se ocupa, de starea drumurilor?
  • George 11.05.2016 14:13 Exemplul tipic de prostie penală!!!! Cine o fi fost ... care a permis asfaltarea gurii de canalizare? Cine o fi fost ... , probabil același, care a decis asfaltarea tronsonului înainte de a introduce canalizarea?! Probabil ca e unul care se vrea primar si dupa alegerile astea!
  • Jean 11.05.2016 15:27 Dar de unde iese apa e gaura, e asfalt? Unde se termina canalizarea? Oricum, mi se pare incredibil!
  • Admin 11.05.2016 16:35 In filmuletul video se vede poate mai bine decat in poze ca apa iese din asfalt. Sunt niste fisuri mici prin care apa iese la suprafata.
  • Ionutz 11.05.2016 23:14 De ce nu raspunde Tiseanu pentru aceasta porcarie in campanie?! E penibil! Am primit azi o brosura din partea lui: mi se pare penibil sa te lauzi cu cateva strazi, cand multe altele sunt pulbere dupa marile lucrari de canalizare. Ne bucuram nespus ca a asfaltat cateva aleiute care nici nu stiu pe unde sunt prin oras, iar Calea Doftanei, Bobalna, Voila si alte strazi importante sunt PRAF!!! Dar vad ca nici macar in campanie nu il intreaba nimeni nimic. Daca mai iese tot el primar, meritam ca tot orasul sa arazte ca Voila, Bobalna si Calea Doftanei!!!
  • Sas 12.05.2016 14:19 Tiseanu a învățat de pe unde a mai fost chemat ca orice declara poate fi folosit împotriva lui. Așa ca nu va zice nimic toată campania!

Actualitate

2452 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

657 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.