CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La sensul giratoriu de la Fibec, iese apă din asfalt. De vreo trei zile...

- Actualitate -

La sensul giratoriu de la Fibec, iese apă din asfalt. De vreo trei zile...

Apa nu se scurge de nicăieri, efectiv iese din asfalt. În cantitate destul de mare și cu... sunetele de rigoare. Și apoi își urmează cursul, la vale, pe Strada Pictor Grigorescu. Situația este cunoscută atât la nivelul Primăriei Câmpina, cât și la HidroPrahova. Problema este că, deocamdată, nu se poate interveni. Acolo se termină canalizarea pluvială.

După cum ne-au explicat reprezentanții HidroPrahova, canalizarea cea nouă se termină la sensul giratoriu. Între acesta și calea ferată, lucrările nu s-au mai executat. Nu s-a făcut nici legătura cu Pictor Grigorescu. Atunci când plouă mult, se strânge o cantitate mare de apă care, automat, refulează pe carosabil. Exact în zona în care ar fi trebuit să se facă legătura cu următorul tronson. Cum legătură nu există, apa își face loc pe unde poate, refulând pe stradă și, mai mult, punând în pericol infrastructura.


11 May 2016 10:40 7524 vizualizari


Comentarii


  • 12.05.2016 14:19 Sas Tiseanu a învățat de pe unde a mai fost chemat ca orice declara poate fi folosit împotriva lui. Așa ca nu va zice nimic toată campania!
  • 11.05.2016 23:14 Ionutz De ce nu raspunde Tiseanu pentru aceasta porcarie in campanie?! E penibil! Am primit azi o brosura din partea lui: mi se pare penibil sa te lauzi cu cateva strazi, cand multe altele sunt pulbere dupa marile lucrari de canalizare. Ne bucuram nespus ca a asfaltat cateva aleiute care nici nu stiu pe unde sunt prin oras, iar Calea Doftanei, Bobalna, Voila si alte strazi importante sunt PRAF!!! Dar vad ca nici macar in campanie nu il intreaba nimeni nimic. Daca mai iese tot el primar, meritam ca tot orasul sa arazte ca Voila, Bobalna si Calea Doftanei!!!
  • 11.05.2016 16:35 Admin In filmuletul video se vede poate mai bine decat in poze ca apa iese din asfalt. Sunt niste fisuri mici prin care apa iese la suprafata.
  • 11.05.2016 15:27 Jean Dar de unde iese apa e gaura, e asfalt? Unde se termina canalizarea? Oricum, mi se pare incredibil!
  • 11.05.2016 14:13 George Exemplul tipic de prostie penală!!!! Cine o fi fost ... care a permis asfaltarea gurii de canalizare? Cine o fi fost ... , probabil același, care a decis asfaltarea tronsonului înainte de a introduce canalizarea?! Probabil ca e unul care se vrea primar si dupa alegerile astea!
  • 11.05.2016 14:07 cezar viceprimarul ce zice? nu de asta se ocupa, de starea drumurilor?
  • 11.05.2016 11:13 Razvan Superba gandire. Turnam asfalt nou peste tronsoane neterminate de pluviala, iar cand se obisnuiesc campinenii cu asfaltul bun, le dam cateva gauri/santuri sa facem legatura pluvialei.
  • 11.05.2016 11:05 Fabiola Este imaginea de referință pentru lucrările făcute de Tiseanu, cu care se lauda și în pliantul sau electoral. Lucrări de proasta calitate și foarte scumpe! Și de competenta DNA!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
922 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
899 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
520 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
903 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV