La sensul giratoriu de la Fibec, iese apă din asfalt. De vreo trei zile...

Actualitate (Categoria articolului)

Apa nu se scurge de nicăieri, efectiv iese din asfalt. În cantitate destul de mare și cu... sunetele de rigoare. Și apoi își urmează cursul, la vale, pe Strada Pictor Grigorescu. Situația este cunoscută atât la nivelul Primăriei Câmpina, cât și la HidroPrahova. Problema este că, deocamdată, nu se poate interveni. Acolo se termină canalizarea pluvială.

După cum ne-au explicat reprezentanții HidroPrahova, canalizarea cea nouă se termină la sensul giratoriu. Între acesta și calea ferată, lucrările nu s-au mai executat. Nu s-a făcut nici legătura cu Pictor Grigorescu. Atunci când plouă mult, se strânge o cantitate mare de apă care, automat, refulează pe carosabil. Exact în zona în care ar fi trebuit să se facă legătura cu următorul tronson. Cum legătură nu există, apa își face loc pe unde poate, refulând pe stradă și, mai mult, punând în pericol infrastructura.

6692 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Fabiola 11.05.2016 11:05 Este imaginea de referință pentru lucrările făcute de Tiseanu, cu care se lauda și în pliantul sau electoral. Lucrări de proasta calitate și foarte scumpe! Și de competenta DNA!
  • Razvan 11.05.2016 11:13 Superba gandire. Turnam asfalt nou peste tronsoane neterminate de pluviala, iar cand se obisnuiesc campinenii cu asfaltul bun, le dam cateva gauri/santuri sa facem legatura pluvialei.
  • cezar 11.05.2016 14:07 viceprimarul ce zice? nu de asta se ocupa, de starea drumurilor?
  • George 11.05.2016 14:13 Exemplul tipic de prostie penală!!!! Cine o fi fost ... care a permis asfaltarea gurii de canalizare? Cine o fi fost ... , probabil același, care a decis asfaltarea tronsonului înainte de a introduce canalizarea?! Probabil ca e unul care se vrea primar si dupa alegerile astea!
  • Jean 11.05.2016 15:27 Dar de unde iese apa e gaura, e asfalt? Unde se termina canalizarea? Oricum, mi se pare incredibil!
  • Admin 11.05.2016 16:35 In filmuletul video se vede poate mai bine decat in poze ca apa iese din asfalt. Sunt niste fisuri mici prin care apa iese la suprafata.
  • Ionutz 11.05.2016 23:14 De ce nu raspunde Tiseanu pentru aceasta porcarie in campanie?! E penibil! Am primit azi o brosura din partea lui: mi se pare penibil sa te lauzi cu cateva strazi, cand multe altele sunt pulbere dupa marile lucrari de canalizare. Ne bucuram nespus ca a asfaltat cateva aleiute care nici nu stiu pe unde sunt prin oras, iar Calea Doftanei, Bobalna, Voila si alte strazi importante sunt PRAF!!! Dar vad ca nici macar in campanie nu il intreaba nimeni nimic. Daca mai iese tot el primar, meritam ca tot orasul sa arazte ca Voila, Bobalna si Calea Doftanei!!!
  • Sas 12.05.2016 14:19 Tiseanu a învățat de pe unde a mai fost chemat ca orice declara poate fi folosit împotriva lui. Așa ca nu va zice nimic toată campania!

Actualitate

4507 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2294 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

1751 vizualizari
28 feb. 2020 11:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2132 vizualizari
27 feb. 2020 13:54

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.