CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Începe montarea camerelor video în cele 15 intersecții din Câmpina stabilite de municipalitate

- Actualitate -

Începe montarea camerelor video în cele 15 intersecții din Câmpina stabilite de municipalitate

La solicitarea firmei care a câștigat licitația, Primăria Câmpina a emis recent autorizația de construire pentru realizarea de branșamente electrice aeriene, montarea de camere video de supraveghere în intersecții și instalarea a două puncte de monitorizare. Termenul de realizare a investiției este de 12 luni.

Este vorba despre o investiție aprobată de mai multă vreme de Consiliul Local Câmpina, dar pentru care anul acesta s-au făcut pași concreți. Licitația organizată de Primărie a fost câștigată de firma Casido SRL din Brăila, cu prețul 187.813 lei, fără TVA, deci în jur de 2 miliarde lei vechi. Va fi montat un sistem de supraveghere format din 35 de camere video și două sisteme de monitorizare (unul la Poliția Locală Câmpina și unul la Poliția Municipală). Scopul investiției - monitorizarea permanentă a traficului auto și pietonal.
Vă reamintim care sunt cele 15 intersecții unde vor fi montate camere video:
1. I.H.Rădulescu cu Siretului și Drumul Taberei
2. Bd. Carol I cu Strada Siretului
3. Calea Doftanei cu Strada Voila
4. Calea Doftanei cu Strada B.P. Hasdeu
5. Bd. Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918
6. Bd. Carol I cu Calea Doftanei și Bd. Culturii
7. Bd. Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu
8. Bd. Bălcescu cu Strada Orizontului
9. Bd. Bălcescu cu Sondei, Schelelor și Bd. Carol I
10. Bd. Bălcescu cu Câmpului și Calea Dacia
11. Calea Dacia cu DN1
12. Bd. Carol I cu străzile Oituz și Pictor Grigorescu
13. Plevnei cu Pictor Grigorescu
14. Ecaterina Teodoroiu cu Zorilor
15. Dr. Victor Babeș cu Lt.Col. Erou Oprescu Adrian


16 Aug 2016 11:15 9290 vizualizari


Comentarii


  • 20.08.2016 14:12 taximetristu @ mircea: e una din zonele unde se fac liniute.o fi deranjat vreun bastan sau mai multi de pe muscel
  • 19.08.2016 10:42 radu ilie Semaforizarea e o MIZERIE in oras,mai spalam niste bani cu SUPRAVEGHEREA,asta este primarul ales de 17% din locuitori,el citeste oare comentariile ,din pacate legea e proasta si poate fi DEMIS f.greu ,praful se alege de oras.
  • 19.08.2016 09:39 mircea Pe bune?? Supraveghere video la Oscar?? Baieti, sunteti siguri ca e legal?
  • 16.08.2016 16:04 rotaru teodora Va rog sa ma lamuriti si pe mine: 1) - care este intersectia Dr. Victor Babes - Lt.Col. Erou Oprescu Adrian? si 2) - ce se intampla in intrsectia (?!) Carol I - Siretului de necesita supraveghere video?
  • 16.08.2016 12:00 Andrei Mai bine asfaltati strazile apoi montati camere.....
800 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1256 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1517 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1420 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV