CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Georgeta Popescu, campioana olimpică a Câmpinei, campioană națională la bob două persoane, categoria sub 26 ani

- Sport -

Georgeta Popescu, campioana olimpică a Câmpinei, campioană națională la bob două persoane, categoria sub 26 ani

Pentru sporturile de iarnă din țara noastră a fost un sezon dificil, pe de o parte din cauza lipsei unei baze materiale și a zăpezii în țara noastră, pe de altă parte, din cauza pandemiei și a restricțiilor impuse în această perioadă. Așa se face că, spre exemplu, Campionatele Naționale ale României de Bob și Sanie, atât ediția 2020, cât și ediția 2021, s-au desfășurat pe pista Igls, de la Inssbruck, din Austria, în perioada 22-27 februarie 2021. Aici, la primul său sezon la senioare, campioana olimpică la monobob Georgeta Popescu a participat atât la proba de monobob, cât și la bob două persoane.

Cea mai bună performanță a Georgetei Popescu a fost la bob două persoane, alături de Elena Viscun, câștigând titlul național la categoria sub 26 ani. În aceeași competiție, dar în întrecerea rezervată senioarelor, același echipaj din care face parte și Georgeta Popescu s-a clasat pe locul 3.
În întrecerea de monobob, atât pentru 2020, cât și pentru 2021, Georgeta Popescu s-a clasat pe locul al patrulea, la mică distanță de podium.
”Pentru mine acest sezon a fost mai puțin obișnuit din cauza condițiilor pandemiei, dar mă bucur că am putut căpăta experiență la bobul de două persoane, cât si experiență alături de concurente mult mai mari. Din păcate, din cauza unor probleme tehnice legate de pârtia de bob din Konigssee am ratat Campionatul European de bob două persoane, unde cu siguranță aș fi cucerit o medalie alături de colega mea Antonia Sârbu. În schimb, ne-am bucurat de condiții excelente de pregătire și de șansa de a putea desfășura Campioantele Naționale ale României pe o pistă de top a Europei, în Austria, unde am obținut două medalii. Vreau să mulțumesc tuturor celor de acasă, care m-au susținut și mi-au transmis mesajele lor”, ne-a declarat Georgeta Popescu de la Innsbruck, din Austria.


28 Feb 2021 09:31 6110 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
264 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
624 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
426 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV