CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La finalul acestei săptămâni, la Măgureni are loc ediția a X-a a Festivalului ”Printre Măguri”

- Eveniment -

La finalul acestei săptămâni, la Măgureni are loc ediția a X-a a Festivalului ”Printre Măguri”

Festivalul de muzică, sport și arte frumoase ”Printre Măguri”, care are loc în fiecare vară în comuna Măgureni din județul Prahova, a ajuns la ediția a X-a.

Ediția din acest an are loc la finalul acestei săptămâni, de vineri, 5 iulie, până duminică, 7 iulie, în grădina ”Printre Măguri” din Satul Banului, comuna Măgureni.
Dincolo de distracție și voie bună, în fiecare zi a festivalului vor urca pe scenă artiști mai mult sau mai puțin consacrați.
Vineri, 5 iulie - Marius Matache, Oliver Ciobanu, Cătălin Stepa, Claudia Șerdan, Țapinarii, Dinu Olărașu, Dan Byron & Doru Trăscău, Antract.
Sâmbătă, 6 iulie - Adi Bezna, Ovidiu Mihăilescu, Stema, Krypton Acustic, Nicu Alifantis & ZAN, TAXI.
Duminică, 7 iulie - Mircea Vintilă & Vali Vătuiu.
Amfitrioni: Sorin Poclitaru, Adi Bezna.
Prețul unui bilet este de 120 lei/zi sau 220 lei/abonament pentru toate cele trei zile.


02 Jul 2024 09:02 2127 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
735 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
605 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
745 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2463 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV