Vineri, 30 septembrie, va fi lansat cel mai nou volum al lui Alin Ciupală cu evocări despre Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Vineri, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” va avea loc lansarea celui mai nou volum de evocări despre Câmpina al istoricului local Alin Ciupală.

”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus” este titlul acestui volum, din care CâmpinaTV.ro a publicat în avanpremieră o serie de fragmente. 
În cadrul lansării de la finalul acestei săptămâni, eveniment al cărui amfitrion va fi Alexandra Toma, vor fi considerații asupra volumului lansat ale literaților Christian Crăciun și Serghie Bucur, dar și vizionarea unui interviu în care autorul volumului, Alin Ciupală, dezvăluie adâncurile sufletului său strâns legate de Câmpina. Directorii de licee și alte persoane care au contribuit la lansarea acestui volum vor primi câte un exemplar, iar pentru că cererile sunt foarte mari și tirajul a fost limitat, organizatorii acestui eveniment au decis realizarea unei tombole, în cadrul căreia cinci dintre persoanele din public prezente la lansare vor putea primi câte un exemplar al acestui volum.

1975 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

600 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.

1497 vizualizari
03 dec. 2022 17:24

Marcel Pavel cântă la Câmpina într-un concert de gală, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Concertul este organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza", dar cum în sala de spectacole a acestei instituții se desfășoară lucrări de modernizare, Marcel Pavel va cânta pe scena Casei Tineretului. Un concert-eveniment care va avea loc vineri, 23 decembrie 2022, de la ora 18.30. Biletele vor putea fi achiziționate de la Casa de Cultură, începând de luni, 5 decembrie. Prețul unui bilet - 35 lei.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.