An de excepție pentru Georgeta Popescu: titlul olimpic, intrarea la facultate, iar de astăzi și permisul de conducere pe care și-l dorea foarte mult

Social (Categoria articolului)

Câmpineanca Georgeta Popescu este prima campioană olimpică în proba de monobob, titlu câștigat la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne, din ianuarie 2020. Imediat după ce s-a aflat că o câmpineancă de-a noastră a devenit campioană olimpică, autoritățile au încercat să îi ofere diverse recompense. Una cu totul și cu totul deosebită a venit din partea Școlii de șoferi Manlex Auto, care s-a oferit să asigure instruirea gratuită a Georgetei Popescu, pentru obținerea permisului de conducere, după ce tânăra împlinea vârsta de 18 ani (în aprilie acest an).

Extrem de impresionată de gestul conducerii acestei școli de șoferi, Georgeta Popescu a urmat cursurile de instruire auto, iar de astăzi, 29 decembrie, este deținătoarea unui permis de conducere. La finalul examenului, campioana olimpică Georgeta Popescu ne-a declarat în exclusivitate: ”Mulțumesc din suflet Școlii de șoferi Manlex Auto și instructorului Dorin Constantin. Mulțumesc pentru tot ce am învățat de la el, lucruri folositoare care mi-au permis să obțin astăzi permisul de conducere. Anul asta a fost unul greu pentru mine, dar frumos. Anul acesta am avut parte de patru evenimente mari din viata mea și chiar numărul mașinii cu care am făcut instrucția auto tot cu 04 a fost, ceea ce nu cred că a fost deloc întâmplător. Primul eveniment important din acest an au fost Jocurile Olimpice, unde am câștigat titlul de campioană, al doilea eveniment a fost examenul de bacalaureat, susținut în condițiile cu totul și cu totul speciale din acest an marcat de pandemie, apoi a urmat intrarea la facultate, încheind cu reușita de la examenul pentru obținerea permisului de conducere. A fost un an extraordinar și mulțumesc tuturor celor care au contribuit la reușitele mele!”

4117 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1887 vizualizari
01 mar. 2021 18:30

Agenții Poliției Locale Câmpina au oferit flori doamnelor, în prima zi de primăvară

Luni, 1 martie 2021, puțin după ora 10.00, în centrul Câmpinei, agenții Poliției Locale le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, în mod simbolic, câte o floare, la începutul unei noi primăveri.

4440 vizualizari
27 feb. 2021 14:03

Testare gratuită pentru femeile din Câmpina în cadrul unui program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin

1 comentarii

Zilele trecute, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o întâlnire a primarului Alin Moldoveanu cu o delegație a mai multor instituții care derulează în zona Muntenia un program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin. Cu acest prilej s-a semnat și un protocol de colaborare, femeile din Câmpina putând apela la numărul de telefon 0721.933.020 pentru a se înscrie în programul de screening.

Alte stiri recente

836 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

1077 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.