An de excepție pentru Georgeta Popescu: titlul olimpic, intrarea la facultate, iar de astăzi și permisul de conducere pe care și-l dorea foarte mult

Social (Categoria articolului)

Câmpineanca Georgeta Popescu este prima campioană olimpică în proba de monobob, titlu câștigat la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne, din ianuarie 2020. Imediat după ce s-a aflat că o câmpineancă de-a noastră a devenit campioană olimpică, autoritățile au încercat să îi ofere diverse recompense. Una cu totul și cu totul deosebită a venit din partea Școlii de șoferi Manlex Auto, care s-a oferit să asigure instruirea gratuită a Georgetei Popescu, pentru obținerea permisului de conducere, după ce tânăra împlinea vârsta de 18 ani (în aprilie acest an).

Extrem de impresionată de gestul conducerii acestei școli de șoferi, Georgeta Popescu a urmat cursurile de instruire auto, iar de astăzi, 29 decembrie, este deținătoarea unui permis de conducere. La finalul examenului, campioana olimpică Georgeta Popescu ne-a declarat în exclusivitate: ”Mulțumesc din suflet Școlii de șoferi Manlex Auto și instructorului Dorin Constantin. Mulțumesc pentru tot ce am învățat de la el, lucruri folositoare care mi-au permis să obțin astăzi permisul de conducere. Anul asta a fost unul greu pentru mine, dar frumos. Anul acesta am avut parte de patru evenimente mari din viata mea și chiar numărul mașinii cu care am făcut instrucția auto tot cu 04 a fost, ceea ce nu cred că a fost deloc întâmplător. Primul eveniment important din acest an au fost Jocurile Olimpice, unde am câștigat titlul de campioană, al doilea eveniment a fost examenul de bacalaureat, susținut în condițiile cu totul și cu totul speciale din acest an marcat de pandemie, apoi a urmat intrarea la facultate, încheind cu reușita de la examenul pentru obținerea permisului de conducere. A fost un an extraordinar și mulțumesc tuturor celor care au contribuit la reușitele mele!”

4942 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2053 vizualizari
22 ian. 2022 12:42

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - dirijorul și compozitorul Gheorghe Danga

V-am prezentat de-a lungul acestui serial povești - unele, extraordinare - ale unor câmpineni mai puțin cunoscuți. Și am inclus în categoria ”câmpineni” atât oameni care s-au născut aici, cât și oameni de prin alte părți, pe care viața i-a adus la Câmpina și care și-au lăsat o amprentă puternică asupra acestor locuri. În această din urmă categorie se încadrează și unul dintre cei mai mari dirijori și compozitori români din prima jumătate a secolului trecut - Gheorghe Danga.

3498 vizualizari
21 ian. 2022 12:32

Lecție de istorie locală, predată elevilor de profesorii de la Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina

1 comentarii

O idee frumoasă și benefică pentru elevii Liceului Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina - o lecție de istorie locală, predată de două cadre didactice, nu la clasă, ci chiar pe teren, în două locații care merită cunoscute. Nu există manuale de istorie locală, iar inițiativa profesorilor Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă este de lăudat și de urmat, cu atât mai mult cu cât Câmpina are o istorie bogată și interesantă.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.