Patru zile de teatru la Câmpina. Se apropie o nouă ediție a Festivalului 'Mircea Albulescu'

Eveniment (Categoria articolului)

Regal teatral la Câmpina, în perioada 17-20 noiembrie 2016, când va avea loc a IV-a ediție a Festivalului de Teatru 'Mircea Albulescu'. Patru piese, cu distribuții de excepție, vor fi jucate pe scena Casei de Cultură. Biletele și abonamentele sunt puse în vânzare de astăzi, la casa de bilete a instituției.

Prețul unui abonament easte 90 lei și oferă acces la toate cele patru piese de teatru. Spectacolele încep în fiecare seră la ora 19.00. Petru informații și rezervări puteți suna la numărul 0723.265.378. Evenimentul este organizat de Asociația Teatrul Proiect din Câmpina, al cărui director este Adrian Dochia (video, despre festival), cu sprijinul administrației locale. Iar acum să vedem care sunt cele patru piese și ce distribuție au acestea. 
Joi, 17 noiembrie 2016 - Teatrul Metropolis prezintă TARTUFFE (regia Victor Ioan Frunză), din distribuție fac parte: Adela Mărculescu, Sorin Miron, Nicoleta Hâncu, Adrian Nicolae, Irina Bucescu și alții
Vineri, 18 noiembrie 2016 - Teatrul Evreiesc prezintă VARȘOVIA: GHID TURSTIC (regia Eugen Gyemant), din distribuție: Maia Morgenstern, Claudiu Istudor, Natalie Estern, Rudi Rosenfeld, Viorica Bantas
Sâmbătă, 19 noiembrie 2016 - Cuibul Artiștilor prezintă AMBRIOS (regia Victor Tapeanu), din distribuție: Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu, Serin Jemaa, Cătălin Gheorghiu și alții
Duminică, 20 noiembrie 2016 - Godot Cafe Teatru prezintă SÂMBĂTĂ: AVERSE (regia Matei Lucaci Grunberg), din distribuție: Virgil Aioanei, Ștefan Huluba, Sever Andrei, Andrei Cătălin și alții

6141 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3176 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

1995 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

11 vizualizari
27 ian. 2023 09:11

Câmpina, prima zăpadă din 2023. Autoritățile susțin că au intervenit prompt. Probleme în localitățile limitrofe

După numeroase atenționări ale meteorologilor, de joi, 26 ianuarie, și în zona Câmpina a început să ningă. A continuat toată noaptea, astfel că de la prima oră a dimineții a fost necesară intervenția autorităților.

159 vizualizari
27 ian. 2023 07:09

Poliția e în alertă! A dispărut un copil de la Centrul de Plasament din Breaza

UPDATE - Vineri, 27 ianuarie, la ora 9.07, Poliția a anunțat că minorul a fost depistat pe raza comunei Brebu și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
În cursul serii de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Breaza au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul, Florin Ștefan Voicu, în vârstă de 16 ani ar fi plecat din cadrul unității și nu a mai revenit până în prezent.