Handbalistele de la CS Câmpina, opțiune serioasă pentru calificarea la turneul final

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă și duminică, la Câmpina și Cornu au loc partidele din cadrul turneului semifinal pe euroregiune din cadrul Campionatului Național, la categoria junioare IV.

Astfel, sâmbătă, în prima zi a turneului la sala Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" și sala Cornu s-au disputat primele două etape ale turneului semifinal din cadrul Campionatului național de junioare IV la handbal.

În grupa A, în sala din Câmpina, în primul joc CS Câmpina a învins echipa CS Rapid București cu scorul de 21 la 15 (5 - 4, 9- 4, 7 -7). În cel de-al doilea joc, CSM București, cea mai bună echipă din țară la această categorie de vârstâ, a învins echipa câmpineană cu scorul de 35 la 11.

Celelalte rezultate din această grupă:

CSM București - CSȘ Ploiești 45-14

CS Rapid București - CSȘ Ploiești 41-16.

Duminică au loc jocurile etapei a III-a, iar elevele antrenorului Daniel Vasile au luat o opțiune serioasă în vederea calificării la turneul final.

La jocurile de sâmbătă a asistat si vicepreședintele FR Handbal, Sorin Dinu.

Iată și lotul folosit de CS Câmpina pentru primele jocuri: Teodora Alexe, Rebeca Chitălan, Daria Cojani, Cristina Călărașu, Antonia Dragomir, Cătălina Antoine, Sofia Robu, Alessia Stamate, Carina Vasile, Gabriela Roiniță, Mălina Cărămidaru, Ioana Cîrmaci, Ariana Duță, Teodora Jubea, Ilinca Neagu, Antonia Robu. Antrenor: Daniel Vasile.

1427 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1937 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.