Ștefan Gagiu (CSS ”Istrati” Câmpina), locul 4 la săritura în lungime, cu un nou record personal și la numai 7cm de podium

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a finalelor Campionatului Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 20 ani, cel mai titrat club de atletism din Câmpina, CSS ”Constantin Istrati” (profesor coordonator Mihaela Marin), a fost reprezentat în finala probei de săritura în lungime de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran).

Mezinul probei, de numai 15 ani, Ștefan Gagiu se calificase în finală de pe primul loc, cu un nou record personal - 6,56m. Chiar dacă a reușit să-și îmbunătățească propriul record cu 6 centimetri, cu 6,62m s-a clasat în afara podiumului, pe locul al patrulea, la numai 7cm de ultima treaptă a podiumului. Competiția a fost acerbă, primii nouă clasați realizând sărituri cuprinse între 6,83 și 6,33m.
Performanța lui Ștefan Gagiu este de apreciat și merită toate laudele, pentru că lupta cu centimetrii este grea, iar îmbunătățirea propriului record personal într-o finală națională nu este la îndemâna oricui.

Citiți și Marius Vasile (CSS ”Istrati” Câmpina), campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 ani, cu un nou record personal

3800 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

340 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

234 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.