Ștefan Gagiu (CSS ”Istrati” Câmpina), locul 4 la săritura în lungime, cu un nou record personal și la numai 7cm de podium

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a finalelor Campionatului Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 20 ani, cel mai titrat club de atletism din Câmpina, CSS ”Constantin Istrati” (profesor coordonator Mihaela Marin), a fost reprezentat în finala probei de săritura în lungime de Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran).

Mezinul probei, de numai 15 ani, Ștefan Gagiu se calificase în finală de pe primul loc, cu un nou record personal - 6,56m. Chiar dacă a reușit să-și îmbunătățească propriul record cu 6 centimetri, cu 6,62m s-a clasat în afara podiumului, pe locul al patrulea, la numai 7cm de ultima treaptă a podiumului. Competiția a fost acerbă, primii nouă clasați realizând sărituri cuprinse între 6,83 și 6,33m.
Performanța lui Ștefan Gagiu este de apreciat și merită toate laudele, pentru că lupta cu centimetrii este grea, iar îmbunătățirea propriului record personal într-o finală națională nu este la îndemâna oricui.

Citiți și Marius Vasile (CSS ”Istrati” Câmpina), campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 ani, cu un nou record personal

3419 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4333 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6285 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

127 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1026 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.