Ni se aprind beculețele în Câmpina. De la 1 Decembrie 2019

Actualitate (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina a început, de câteva zile, montarea instalațiilor ornamentale pentru Sărbătorile de Iarnă. Ca în fiecare an, vor fi montate și instalațiile mai vechi, dar sunt și instalații noi, unele cumpărate, altele închiriate. De montarea și demontarea acestor instalații se ocupă societatea Electro Adi Time SRL Buzău, valoarea contractului fiind de aproximativ 60.000 lei fără TVA.

Astfel, potrivit anunțurilor publicate pe SEAP, de la societatea Corvin Design SRL Hunedoara au fost închiriate mai multe instalații de iluminat ornamental - perdele din LED-uri, figurine, bannere luminoase, închirierea acestor instalații costând 92.000 lei fără TVA. Au fost achiziționate instalații noi de la firma Cris Dream Impex SRL București, valoarea contractului fiind de 23.445 lei fără TVA. De asemenea, au fost remediate defecțiunile apărute la instalațiile vechi, de aceste lucrări ocupându-se societatea Dac Electric Câmpina, pentru prețul de 10.094 lei fără TVA.
Deci per total, cu instalații cumpărate, instalații închiriate, instalații reparate, cu montarea și demontarea lor, se ajunge la un total de 185.539 lei fără TVA. Dacă este mult sau puțin, dacă a meritat investiția, vom vedea în seara de 30 noiembrie sau pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, când va fi aprins iluminatul de Sărbători. 
Cert este că pentru copii, dar și pentru copilul pe care îl purtăm în sufletele noastre, indiferent de vârstă, aprinderea luminițelor reprezintă o bucurie, asemeni Sărbătorilor de Iarnă.

4033 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

254 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1138 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

218 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

982 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.