CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Probleme la modernizarea Străzii Parcului din cauza reziduurilor petroliere descoperite în timpul săpăturilor

- Actualitate -

Probleme la modernizarea Străzii Parcului din cauza reziduurilor petroliere descoperite în timpul săpăturilor

Lucrările de modernizare a Străzii Parcului din municipiul Câmpina au intrat într-un impas din cauza pungilor de reziduuri petroliere descoperite de firma constructoare în timpul săpăturilor. Locuitorii de aici ne-au semnalat faptul că nu se mai lucrează de mai bine de trei săptămâni. Au fost și zile în care a plouat, dar problemele au apărut înaintea perioadei cu vreme nefavorabilă. Și au apărut tocmai din cauza acestor reziduuri petroliere în jurul trebuie să se realizeze niște bazine de colectare.

Două pungi cu reziduuri petroliere au fost descoperite până acum, dar există posibilitatea să fie mai multe. Și atunci s-ar impune efectuarea unui nou studiu geo-tehnic pentru întreaga zonă, un studiu mai complex și mai complet decât cel realizat inițial, la pregătirea documentației pentru lucrarea de asfaltare. Problema este că un studiu nou, precum și lucrările pentru bazinele colectoare înseamnă bani în plus, fiind vorba despre lucrări suplimentare. Acești bani ar trebui plătiți de la bugetul local, mai ales că în contract este stipulat un procent de 10% pentru lucrări neprevăzute. Numai că, după cum ne-au precizat surse din cadrul Primăriei, nu există fondurile necesare. Iar în cazul în care s-ar impune săpături mai ample și s-ar descoperi și alte pungi cu reziduuri petroliere, costurile suplimentare ar fi mult mai mari.
Modernizarea Străzii Parcului este singura investiție din Câmpina finanțată de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de firma Roni Civil Interoute SRL Băicoi cu prețul de 936.057 lei, fără TVA. Firma constructoare s-a apucat de lucru la sfârșitul lunii aprilie a acestui an, iar în timpul săpăturilor din zona fostului poligon auto au început să apară problemele.


02 Jul 2018 22:12 4367 vizualizari


Comentarii


  • 03.07.2018 10:05 Tudor Când ai la conducerea primăriei ..., incapabili și indiferenți nu prea îți ies treburile. Au mai fost lucrări in zonă, a fost construit un întreg cartier de case, Petrom a reabilitat un batal acolo .... dar ce să vezi ... primăria a descoperit ce îngroapă pisica
  • 03.07.2018 08:01 Tom O amarata de alee se face anul asta in Campina si pana si la asta sunt probleme mari. Parca am fi un oras blestemat! De fapt, cu asa primar...
  • 03.07.2018 06:36 Toader Era normal sa fie gasit produs petrolier in aceasta zona.Chiar nu se stia?Ma indoiesc!
802 vizualizari 22 Jul 2024 20:56 Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Marian Deaconu a fost schimbat cu Ionuț Borcan de la conducerea Comisiei Județene de Arbitri Prahova. Multe noutăți în noua comisie

Comitetul Executiv al AJF Prahova a stabilit luni, 22 iulie, schimbarea președinteleui Comisiei Județene de Arbitri, Marian Deaconu. De altfel, a fost schimbată aproape întreaga comisie.

citeste mai mult
373 vizualizari 22 Jul 2024 20:25 Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Situația de la Spitalul Municipal Câmpina s-a rezolvat! S-a mai răcorit afară...

Luni, 22 iulie, a fost termenul limită până la care firma executantă a lucrărilor de reabilitare termică și modernizare de la Spitalul Municipal Câmpina fusee notificată de Primăria Câmpina să pună în funcțiune sistemul - montat deja - de climatizare.

citeste mai mult
1134 vizualizari 22 Jul 2024 16:26 Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Primim de la cititori. Roșii... bio, din Piața Centrală Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine cu roșiile pe care le-a cumpărat luni, 22 iulie, din Piața Centrală Câmpina.

citeste mai mult
759 vizualizari 21 Jul 2024 16:50 Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Primim de la cititori. ”Mai aveau puțin și băgau namila asta pe scara blocului!”

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă duminică dimineață pe Strada Mihai Eminescu, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV