Discuțiile din jurul pistelor de aeromodelism și carting continuă. Miercuri, demonstrație inedită privind nivelul zgomotului

Actualitate (Categoria articolului)

Discuțiile apărute pe tema proiectului privind realizarea pistelor de aeromodelism și carting pe un teren din apropierea fostului sat de vacanță de pe Drumul Taberei, din Câmpina, par să fi generat un adevărat tăvălug, impresia fiind că nu se vor opri prea curând, nici măcar după dezbaterile din cadrul Consiliului Local. Iar acest tăvălug aduce și o premieră...

Cosmin Raț, unul dintre inițiatorii proiectului, alături de Valentin Crețu, ne-a precizat că, în urma reacțiilor apărute la cele două articole pe această temă publicate de CâmpinaTV.ro, miercuri, 24 februarie 2021, de la ora 16.00, cu o zi înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina, va face o demonstrație practică în zona respectivă, pentru a se constata nivelul zgomotului produs de aeromodele.
”Cred că a venit momentul ca un consilier local să facă ceea ce ar trebui să facă toți consilierii locali, nu doar să ridice mâna la comanda partidului sau a șefului de partid. Vreau să dau dovadă de transparență totală și am discutat cu cei de la clubul de modelism, iar miercuri, 24 februarie, de la ora 16.00, cu o zi înaintea ședinței Consiliului Local, vom fi prezenți la terenul pe care dorim să amenajăm cele două piste pentru o demonstrație practică. Invit public pe oricine este interesat de acest subiect, pe locuitori al Cartierului Voila sau orice alt câmpinean, să se convingă de zgomotul pe care îl face un astfel de aeromodel care a iscat atâtea discuții. Sper ca prin acest demers inedit să-i convingem pe toți de bunele noastre intenții și de dorința noastră reală că nu vrem decât dezvoltarea acestei zone și nu vor fi decât avantaje pentru cei din zonă, atât din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere al mijloacelor de agrement și distracție pentru copii”, ne-a declarat Cosmin Raț.
Așadar, oricine este interesat de acest subiect poate veni miercuri, 24 februarie, la ora 16.00, pe terenul de lângă fostul sat de vacanță pentru a asista la această inedită demonstrație și chiar pentru a discuta cu unul dintre inițiatorii proiectului privind realizarea pistelor de aeromodelism și carting.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3357 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cătălin 22.02.2021 22:36 Periculoși aeromodeliștii ăștia...Nu mai poți să ieși pe strada de ei. Și au șurubelnițele alea mici...

Actualitate

1686 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1416 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

447 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

99 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.