Discuțiile din jurul pistelor de aeromodelism și carting continuă. Miercuri, demonstrație inedită privind nivelul zgomotului

Actualitate (Categoria articolului)

Discuțiile apărute pe tema proiectului privind realizarea pistelor de aeromodelism și carting pe un teren din apropierea fostului sat de vacanță de pe Drumul Taberei, din Câmpina, par să fi generat un adevărat tăvălug, impresia fiind că nu se vor opri prea curând, nici măcar după dezbaterile din cadrul Consiliului Local. Iar acest tăvălug aduce și o premieră...

Cosmin Raț, unul dintre inițiatorii proiectului, alături de Valentin Crețu, ne-a precizat că, în urma reacțiilor apărute la cele două articole pe această temă publicate de CâmpinaTV.ro, miercuri, 24 februarie 2021, de la ora 16.00, cu o zi înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina, va face o demonstrație practică în zona respectivă, pentru a se constata nivelul zgomotului produs de aeromodele.
”Cred că a venit momentul ca un consilier local să facă ceea ce ar trebui să facă toți consilierii locali, nu doar să ridice mâna la comanda partidului sau a șefului de partid. Vreau să dau dovadă de transparență totală și am discutat cu cei de la clubul de modelism, iar miercuri, 24 februarie, de la ora 16.00, cu o zi înaintea ședinței Consiliului Local, vom fi prezenți la terenul pe care dorim să amenajăm cele două piste pentru o demonstrație practică. Invit public pe oricine este interesat de acest subiect, pe locuitori al Cartierului Voila sau orice alt câmpinean, să se convingă de zgomotul pe care îl face un astfel de aeromodel care a iscat atâtea discuții. Sper ca prin acest demers inedit să-i convingem pe toți de bunele noastre intenții și de dorința noastră reală că nu vrem decât dezvoltarea acestei zone și nu vor fi decât avantaje pentru cei din zonă, atât din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere al mijloacelor de agrement și distracție pentru copii”, ne-a declarat Cosmin Raț.
Așadar, oricine este interesat de acest subiect poate veni miercuri, 24 februarie, la ora 16.00, pe terenul de lângă fostul sat de vacanță pentru a asista la această inedită demonstrație și chiar pentru a discuta cu unul dintre inițiatorii proiectului privind realizarea pistelor de aeromodelism și carting.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2592 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cătălin 22.02.2021 22:36 Periculoși aeromodeliștii ăștia...Nu mai poți să ieși pe strada de ei. Și au șurubelnițele alea mici...

Actualitate

1781 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

2001 vizualizari
26 feb. 2021 12:15

Simularea unui incendiu la Spitalul Municipal Câmpina. Un exercițiu al ISU Prahova

Joi după-amiază, agitație mare la Spitalul Municipal Câmpina și chiar panică printre trecătorii ocazionali și printre locuitorii din zonă la auzul sirenelor numeroaselor mașini de intervenție ale pompierilor câmpineni. Două autospeciale de stingere, o autoscară și alte două autovehicule au pătruns, cu sirenele pornite, în curtea Spitalului Municipal Câmpina. Din fericire, a fost vorba doar de un exercițiu al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova, prin care s-a verificat modalitatea de intervenție în cazul unui potențial (și nedorit) incendiu.

Alte stiri recente

353 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

2780 vizualizari
26 feb. 2021 21:29

De ”Ziua meseriilor”, elevi de la școlile gimnaziale din Câmpina au vizitat Liceul Tehnologic Energetic

Pe 11 martie se sărbătorește ”Ziua meseriilor”, iar până atunci, prin inspectoratele școlare județene, în diverse licee din țară au loc acțiuni de promovare a învățământului profesional în rândul elevilor din clasa a VIII-a. O astfel de acțiune a avut loc vineri, 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, elevilor de la școlile gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, ”B.P. Hasdeu” și Școala Centrală, însoțiți de diriginții lor, fiindu-le prezentate avantajele învățământului tehnic și profesional.