Discuțiile din jurul pistelor de aeromodelism și carting continuă. Miercuri, demonstrație inedită privind nivelul zgomotului

Actualitate (Categoria articolului)

Discuțiile apărute pe tema proiectului privind realizarea pistelor de aeromodelism și carting pe un teren din apropierea fostului sat de vacanță de pe Drumul Taberei, din Câmpina, par să fi generat un adevărat tăvălug, impresia fiind că nu se vor opri prea curând, nici măcar după dezbaterile din cadrul Consiliului Local. Iar acest tăvălug aduce și o premieră...

Cosmin Raț, unul dintre inițiatorii proiectului, alături de Valentin Crețu, ne-a precizat că, în urma reacțiilor apărute la cele două articole pe această temă publicate de CâmpinaTV.ro, miercuri, 24 februarie 2021, de la ora 16.00, cu o zi înaintea ședinței Consiliului Local Câmpina, va face o demonstrație practică în zona respectivă, pentru a se constata nivelul zgomotului produs de aeromodele.
”Cred că a venit momentul ca un consilier local să facă ceea ce ar trebui să facă toți consilierii locali, nu doar să ridice mâna la comanda partidului sau a șefului de partid. Vreau să dau dovadă de transparență totală și am discutat cu cei de la clubul de modelism, iar miercuri, 24 februarie, de la ora 16.00, cu o zi înaintea ședinței Consiliului Local, vom fi prezenți la terenul pe care dorim să amenajăm cele două piste pentru o demonstrație practică. Invit public pe oricine este interesat de acest subiect, pe locuitori al Cartierului Voila sau orice alt câmpinean, să se convingă de zgomotul pe care îl face un astfel de aeromodel care a iscat atâtea discuții. Sper ca prin acest demers inedit să-i convingem pe toți de bunele noastre intenții și de dorința noastră reală că nu vrem decât dezvoltarea acestei zone și nu vor fi decât avantaje pentru cei din zonă, atât din punct de vedere economic, dar și din punct de vedere al mijloacelor de agrement și distracție pentru copii”, ne-a declarat Cosmin Raț.
Așadar, oricine este interesat de acest subiect poate veni miercuri, 24 februarie, la ora 16.00, pe terenul de lângă fostul sat de vacanță pentru a asista la această inedită demonstrație și chiar pentru a discuta cu unul dintre inițiatorii proiectului privind realizarea pistelor de aeromodelism și carting.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2874 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cătălin 22.02.2021 22:36 Periculoși aeromodeliștii ăștia...Nu mai poți să ieși pe strada de ei. Și au șurubelnițele alea mici...

Actualitate

2739 vizualizari
23 iun. 2021 12:56

Accident pe DN1. Două mașini s-au ciocnit pe sensul Ploiești - Câmpina

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, în accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani și un altul condus de un bărbat de 46 de ani. Conducătorul auto în vârstă de 46 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 44 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Pe DN1, la km 80+500, în apropiere de Paralela 45, pe raza localității Băicoi, a avut loc un accident de circulație.

4079 vizualizari
21 iun. 2021 12:10

Stadiul documentațiilor pentru cele trei sensuri giratorii de pe DN1, de la Bănești, Florești și Păulești

2 comentarii

Consiliul Județean Prahova a alocat anul acesta, de la bugetul județului, câte 2 milioane lei pentru fiecare din cele trei sensuri giratorii de pe DN1, de la Bănești, Florești și Păulești. După cum știți, este vorba despre trei puncte critice de pe DN1, trei intersecții unde se produc frecvent accidente rutiere grave. Despre amenajarea acestor sensuri giratorii vorbim de câțiva ani buni, iar la solicitarea noastră, trimisă în baza Legii 544/2001, Consiliul Județean ne-a furnizat informații legate de stadiul documentației pentru cele trei sensuri giratorii.

Alte stiri recente

1709 vizualizari
22 iun. 2021 22:02

Evenimente dedicate iei tradiționale românești, în acest week-end, la Breaza

1 comentarii

Pe 24 iunie se sărbătorește Ziua Universală a Iei, element de identitate națională românească și prilej pentru organizarea unor manifestări așteptate cu bucurie odată cu relaxarea măsurilor de protecție sanitară stabilite de autorități din cauza pandemiei de COVID-19.

1662 vizualizari
22 iun. 2021 21:44

3 iulie 2021 – o nouă etapă a campaniei CÂMPINA CURATĂ. Un proiect despre oameni cărora le pasă

Asociațiile neguvernamentale care au inițiat proiectul CÂMPINA CURATĂ, desfășurat în parteneriat cu Primăria Câmpina, Floricon Salub și Ocolul Silvic Câmpina, se pregătesc pentru cea de-a treia etapă a acestui proiect, care va avea loc pe 3 iulie 2021. Este vorba despre o nouă acțiune de ecologizare a unor zone din municipiu, iar astăzi s-a dat startul înscrierilor atât prin intermediul unui formular online, cât și telefonic sau prin e-mail. După finalizarea etapei de înscriere, urmează formarea grupelor și distribuirea zonelor adecvate profilului fiecărei grupe (grupe de adulți, grupe de copii însoțiți, grupe formate din membri experimentați).