Fântâna cu Cireși și Popasul Paltinu, la 1 Mai 2020. Doar cu iarbă verde...

Social (Categoria articolului)

La grătar, cu mici și bere, cu familia și prietenii. Așa era tradiția de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, sărbătorită în fiecare an în aer liber, la iarbă verde. Anul acesta, însă, zonele de agrement atât de aglomerate altădată au fost goale, pustii, chiar deprimante, în pofida naturii superbe. O zi atipică de 1 Mai, "sărbătorită" acasă, acolo unde suntem obligați să rămânem din cauza măsurilor de restricție impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Vă prezentăm câteva imagini cu locurile de agrement Fântâna cu Cireși (Câmpina) și Popasul Paltinu (Valea Doftanei), zone atât de îndrăgite de locuitorii din Câmpina și împrejurimi. Sunt fotografii făcute astăzi, 1 Mai 2020, de reprezentanții Poliției, în timpul controalelor făcute pentru a vedea dacă sunt respectate restricțiile impuse de autorități.
"În continuare, polițiștii vor fi prezenți în stradă și vor desfășura activități pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru a se asigura că prevederile ordonanțelor militare sunt respectate. În aceste misiuni, suntem sprijiniți de polițiștii locali, alăturându-se în activitățile în sistem integrat jandarmi și efective MApN. Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, rămâneți acasă!", transmite IJP Prahova. Sancțiunile pentru nerespectarea ordonanțelor militare sunt cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei.

5924 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2289 vizualizari
02 dec. 2022 09:37

Un nou proiect Erasmus+ derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”

Vă informam în urmă cu câteva zile despre un proiect Erasmus+ coordonat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”Împreună, dincolo de diferențe”. Ei bine, acest proiect nu este singurul la care participă școala câmpineană, un alt proiect aflat în derulare fiind intitulat ”All different, all equal” (Toți diferiți, toți egali).

2631 vizualizari
02 dec. 2022 08:53

La Câmpina a apărut un grup de tratare a dependențelor

De puțin timp, la Câmpina a apărut un grup în cadrul căruia se discută despre dependențele de orice fel, cea mai obișnuită fiind dependența de acool, dar se discută și despre dependența de droguri sau de jocuri de noroc.

Alte stiri recente

409 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

1011 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.