CONTACT

Se scumpesc biletele de maxi-taxi pe traseele interne din Câmpina și pe traseul județean Gară - Centru - Bănești

- Actualitate -

Se scumpesc biletele de maxi-taxi pe traseele interne din Câmpina și pe traseul județean Gară - Centru - Bănești

De la 1 ianuarie 2020, preÈ›ul unui bilet pe traseele interne de transport în comun din municipiul Câmpina va fi 3,5 lei. AcelaÈ™i preÈ› va fi È™i la biletul pentru o călătorie pe traseul Gară-Centru-BăneÈ™ti. Scumpierea biletelor este anunÈ›ată călătorilor prin intermediul unor afiÈ™e postate în interiorul microbuzelor aparÈ›inând firmei Eliro, cea care asigură transportul public atât în Câmpina, cât È™i pe traseul judeÈ›ean menÈ›ionat. În prezent, preÈ›ul unei călătorii este 3 lei.

Motivele pentru care societatea de transport majorează preÈ›ul biletelor vizează creÈ™terea costurilor de exploatare, ca urmare a creÈ™terii preÈ›urilor la carburanÈ›i È™i creÈ™terea cheltuielilor cu munca vie, generată de majorarea salariului minim brut pe economie de la 2.080 lei la 2.230 lei lunar, de la 1 ianuarie 2020.
Vă reamintim că pentru traseele locale din municipiu (cu plecare de la sediul Emon spre cimitirul “Învierea lui Lazăr”, spre Spitalul Voila, spre Captare – Spital Voila ÅŸi, bineînÅ£eles, retur), firma Eliro are contract cu Primăria Câmpina până în martie 2020.


30 Dec 2019 11:26 6638 vizualizari


Comentarii






  • 01.01.2020 16:42 Kike Clar ca primarul ori ii este frica de psdistii de la Eliro ori e mana in mana.Si in septembrie se maresc pensiile si se va face 4 ron.Daca era concurenta,impartialitate si disparea monopolul isi dadeau transportatorii unii la altii cu securea in cap.Pentru ca atat pot duce.Gen disputa ave diana raj din turnatorie.Se mai bat ciocoii in piept ca au studii si ca sunt experti.Poate in gardara,ciubucuri si zmardoiala.
  • 01.01.2020 09:32 Nuti Soare Pe traseul Câmpina Voila toate maÈ™inile au anunÈ› că se scumpesc bilete începând cu 1 ianuarie 2020.Firma Eliro a uitat ce a semnat?
  • 30.12.2019 12:23 Ion Sper ca de la anul firma eliro sa dispară din Câmpina . Mergem cu niste coÈ™ciuguri si minima siguranta
1701 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
1974 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La È™edinÈ›a ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin RaÈ› a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3131 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul CâmpiniÈ›a, a avut loc un accident de circulaÈ›ie soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3203 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câÈ™tigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV