Încă un șofer sub influența drogurilor, prins de polițiști pe străzile din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii câmpineni au oprit marți seară, în jurul orei 20.15, pe Bulevardul Nicolae Băcescu, un autoturism condus de un bârbat în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în București.

În momentul în care i-au solicitat conducătorului auto documentele, polițiștii au sesizat că acesta avea uin comportament agitat, motiv pentru care i-au solicitat testarea cu aparatul Drugtest. Testul a ieșit pozitiv la o substanță psihoactivă, conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, a mai anunțat că în această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvâșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Din păcate, constatăm o înmulțire alarmantă a cazurilor de acest fel, ceea ce reprezintă un adevărat pericol pentru viața noastră, a tuturor.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2226 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1112 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1393 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2376 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.