CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Un băiat de 17 ani, accidentat mortal pe Bulevardul Carol I, din Câmpina

- Actualitate -

Un băiat de 17 ani, accidentat mortal pe Bulevardul Carol I, din Câmpina

UPDATE - Băiatul care și-a pierdut viața în tragicul accident de joi seară era elev în clasa a XI-a la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Dumnezeu să-l odihnească în pace!
UPDATE - Accidentul s-a produs în apropierea Colegiului Tehnic Forestier. Potrivit unor martori oculari, băiatul traversa strada pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost surprins și accidentat mortal de autoturismul care venea cu viteză dinspre centru spre OMV. 

Joi seară, în jurul orei 21.15, pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina a avut loc un accident mortal, victima fiind un băiat în vârstă de 17 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, "un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani ar fi surprins și accidentat un băiat în vârstă de 17 ani, care se afla în traversarea străzii. Din nefericire, în urma impactului, băiatul a decedat. Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ". Politiștii câmpineni efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc tragicul evenimentul rutier. 
Traficul este dirijat de către polițiștii rutieri.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)


07 Apr 2022 21:48 15917 vizualizari



Comentarii






  • 08.04.2022 19:03 Naie Caramfil Pai era de asteptat , de ani de zile se fac liniute pe centru , ca la monte carlo . Cine ? copiii de bani gata cu masini puternice ? Politia credeti ca nu stie ? Munca de politist , mai ales la rutiera , e munca de preventie , nu de stat la chebab ...se musamalizeaza , stati linistiti ..
  • 08.04.2022 11:40 Radu Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei! Din pacate,la noi trebuie sa moara cineva,ca aceste organe incompetente,sa faca ceva si chiar nici atunci.Pentru ce opriti bai ... semafoarele?.Sa faca ...,LINIUTE?.Cand o sa rezolvati reclamatiile cu trecerile de pietoni,mai ales cu trecerea de la stadion,unde mortalitatea pietonilor,este de 100%.Cand o sa rezolvati reclamatia privind inaltarea trecerilor,unde nu sunt semaforizate.Niciodata,pentru ca sunteti incompetenti la asigurarea pietonilor.Politia cand o sa ia masuri drastice,i.potriva ...,privind liniutele care se fac aproape zi de zi.Sa va fie rusine,din cauza incompetentei voastre,mor copii nevinovati,omorati de ....Singurii care mai pot face ceva sunt locuitorii acestui oras,sa scape de acesti nemernici.
  • 08.04.2022 09:47 Gore Te omoară și pe verde. Sa stea mai des politia la Casa Cărții, dar și la celebra școală de fițe Centrală. Dimineața e un haos... Nu toți care își permit mașina merita sa fie șoferi. Dovada faptului ca mori din prostia altora, fie ei beți, drogați....
  • 08.04.2022 04:06 Dacul Suveran Sincere condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa ierte sufletul tanar si nevinovat! Amin PS. Doar cu cateva zile in urma atrageam atentia la eficienta Politiei frumos imbracata, calarind masini de serviciu, unii omorand copii pe trecerile de pietoni.. O institutie de tot rasul. De ce oare platim taxe?
  • 07.04.2022 23:43 Ionuț Popescu De ce se trec semafoarele pe galben intermitent seara. Sa se întâmple astfel de tragedii? Politia unde e seara când smecherii fac întrecere în oraș? Dumnezeu sa aibe grija de sufletul băiatului nevinovat
2548 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1400 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5136 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1127 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV