CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

- Politică -

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Vă prezentăm în continuare comunicatul de presă al PNL Câmpina, semnat de președintele organizației locale, Marian Nistor.
"Organizația Municipală Câmpina a Partidului Național Liberal susține în continuare proiectul de stimulare a elevilor merituoși și performeri la învățătură din unitățile de învățământ din Municipiul Câmpina. Investiția în copii este investiția în viitorul nostru. Și anul acesta am propus să acordăm „Premiile Municipiului Câmpina” tinerilor aflați în ultimul an de studiu în unitățile de învățământ liceal. Premiile se acordă elevilor aflați în ultimul an de studiu, la cursurile de zi ale unităților de învățământ liceal de pe raza Municipiului Câmpina, care au media zece la purtare în semestrul anterior și care au obținut distincții la olimpiadele, concursurile și competițiile internaționale și naționale și desfășoară activități extracurriculare.
Promovarea proiectului de hotărâre este necesară pentru stimularea elevilor merituoși și performeri la învățătură, dar și pentru a încuraja elevii din ceilalți ani de învățământ să performeze. Vrem să recompensăm și participarea la acțiuni de voluntariat și la activități extracurriculare. Se vor acorda 30 de premii anuale în cuantum de 2.250 lei fiecare. Premiile se acordă în tranșe lunare, pe durata întregului an școlar, în perioada octombrie 2021 – iunie 2022, iar valoarea unei tranșe este de 250 lei/lună."

Precizăm faptul că de la bugetul local se acordă și alte categorii de burse pentru elevi: bursa de performanță, bursa de merit, bursa de studiu și bursa socială, prevăzute în Ordinul 5576/2011 al Ministerului Educației.


19 Aug 2021 21:18 4115 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
4618 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3672 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1796 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2036 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV