CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Propunerile Partidului ProRomânia pentru bugetul local al Câmpinei din anul 2024

- Politică -

Propunerile Partidului ProRomânia pentru bugetul local al Câmpinei din anul 2024

CâmpinaTV.ro a lansat tuturor partidelor din Câmpina, atât cele reprezentate în Consiliul Local, cât și cele fără reprezentare în forul legislativ local, invitația de a prezenta public un punct de vedere asupra bugetului local, dar și proiectele pe care fiecare formațiune politică le va propune în bugetul local al municipiului Câmpina pentru anul 2024. Vom prezenta propunerile partidelor în ordinea în care acestea ne sunt transmise. Acum, Partidul ProRomânia, prin vocea președintelui său, Liviu Davidescu, de altfel, și singurul consilier local al acestei formațiuni politice, ne-a transmis o listă cu propunerile pe care le va înainta Consiliului Local pentru a fi incluse în bugetul local al anului 2024.

În bugetul local al municipiului Câmpina pentru anul 2024, Partidul ProRomânia propune includerea următoarelor proiecte:
1. Reabilitarea ștrandului de la Casa Tineretului;
2. Amenajarea zonei de agrement Fântâna cu Cireși, prin realizarea de trotuare, repararea podețelor, precum și casarea mobilierului urban existent acolo, inclusiv bănci, leagăne, grătare și înlocuirea lui cu unul modern;
3. Amplasarea în Parcul Regele Mihai I a unei infrastructuri pentru a transforma locul pe timp de iarnă într-o locație feerică prin montarea de plase de lumini, căsuțe de Crăciun etc;
4. Montarea pe spațiul verde din zona Hotelului Muntenia a unor litere luminoase cu mesajul IUBESC CÂMPINA.
"Desigur, mai sunt multe alte lucruri de făcut pentru modernizarea și dezvoltarea Câmpinei, dar ne-am oprit doar asupra acestora", ne-a precizat Liviu Davidescu, președintele Partidului ProRomânia, Organizația Câmpina.


25 Jan 2024 18:29 961 vizualizari


Comentarii






  • 25.01.2024 20:53 Tache Iubesc Campina se poate pune și la intrările în oraș pe DN 1 spre Cornu și Bănești și o a doua Calea Dacia spre Poiana,la pod .
917 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1058 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1793 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
1665 vizualizari 01 May 2024 10:43 10 proiecte pentru viitorul Câmpinei, prezente în programul electoral al Irinei Nistor

10 proiecte pentru viitorul Câmpinei, prezente în programul electoral al Irinei Nistor

În cadrul unui eveniment care a adunat zeci de participanți (și despre care noi am scris AICI), Irina Mihaela Nistor, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, a lansat oficial programul său electoral, un plan ambițios menit să aducă un nou început pentru oraș. Discursul de lansare, bazat pe trei piloni fundamentali - Oameni, Prezent și Viitor - a trasat viziunea Irinei Nistor pentru un oraș revitalizat și adaptat nevoilor cetățenilor săi.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV