"Mirajul toamnei văzut cu ochi de copil, alături de familie", tema zilei la cercul pedagogic de la Grădinița "Iulia Hasdeu" Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În fiecare semestru, prin rotație, grădinițele din județ găzduiesc cercuri pedagogice la care participă o mare parte a cadrelor didactice, precum și inspectori de specialitate. Marți, 13 noiembrie, a fost rândul Grădiniței "Iulia Hasdeu" din Câmpina să fie gazda cercului pedagogic, tema acestuia fiind "Familia ca sistem de relații în educarea și formarea copilului preșcolar", iar tema zilei - "Mirajul toamnei văzut cu ochi de copil, alături de familie".

Zeci de cadre didactice din zona Câmpinei, precum și inspectorul școlar de specialitate din Cadrul ISJ Prahova - prof. Carmen Costeleanu, au venit la Grădinița "Iulia Hasdeu", acolo unde acțiunea a fost coordonată de profesor învățământ preșcolar Elena Secară și profesor învățământ preșcolar Ana Toader Rădulescu. Oaspeții au vizitat grădinița, au putut vedea expoziția cu lucrări despre "Magia toamnei", realizată de copii alături de familiile lor și au asistat la un scurt program artistic - "Carnavalul toamnei", poate cel mai frumos moment al zilei. Apoi s-a trecut la partea ceva mai serioasă a cercului pedagogic, prof. Jacqueline Cojocaru prezentând referatul "Familia ca sistem de relații în educarea și formarea copilui preșcolar", discuțiile purtându-se ulterior în jurul programului de formare "Fiecare copil merită o poveste".
"În cadrul acestei activități, noi, cadrele didactice de aici, am realizat o revistă a grădiniței, în care fiecare a contribuit cu un material, astfel încât să fim în acord cu tema cercului, dar să fie și un bun ajutor pentru colegele noastre din celelalte grădinițe", ne-a declarat, la finalul cercului pedagogic, prof. Mihaela Predea, directorul Grădiniței "Iulia Hasdeu" Câmpina. (video)

3827 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1312 vizualizari
10 dec. 2018 18:20

Apa potabilă va fi sistată marți, 11 decembrie, la Poiana Câmpina, din cauza unei avarii

HidroPrahova anunță sistarea furnizării apei potabile în comuna Poiana Câmpina, marți, 11 decembrie 2018, între orele 7.00-13.00. Se ia această măsură pentru remedierea unei avarii produse la conducta principală de alimentare cu apă.

2555 vizualizari
10 dec. 2018 12:12

Dalele noi, montate în Parcul de la Soldat din Câmpina, sunt deja crăpate

1 comentarii

Ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat deja depășește orice limită a bunului simț și devine de-a dreptul revoltător modul în care firma care execută lucrările de modernizare înțelege să-și facă treaba. O "treabă" de peste 1,6 milioane lei, din care se vor scădea, la final, penalitățile pentru întârziere. Dalele noi, montate pe aleile parcului, sunt deja crăpate. Sperăm doar ca administrația locală să se sesizeze și să pună firma Construct Edil SRL Câmpineanca (județul Vrancea) să le schimbe pe proprii bani, nu tot pe buzunarul câmpinenilor.

Alte stiri recente

2143 vizualizari
10 dec. 2018 16:49

Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

1910 vizualizari
10 dec. 2018 12:43

Biciclist lovit de o mașină la Filipeștii de Târg. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, duminică după-amiază, cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Filipeștii de Târg. Un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, fiind trântit la pământ. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Din fericire, la acest accident au existat martori. Biciclistul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că nu a fost rănit grav.