Festivitate de absolvire pentru promoția 2016 a Școlii 'Louis Pasteur' din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Emoţii, aşteptări, speranţă, dar şi regretul despărţirii după trei ani petrecuţi împreună, cam aşa am putea descrie pe scurt trăirile de la festivitatea de absolvire a promoţiei 2016 de la Şcoala Postliceală Sanitară Louis Pasteur’ din Câmpina. 

Este vorba despre cei aproximativ 60 de elevi ai claselor de medicină generală, care au obţinut diplomele de asistent medical. Vă reamintim că Şcoala Louis Pasteur’ pregăteşte atât asistenţi medicali generalişti, cât şi asistenţi medicali de farmacie, această din urmă specializare fiind înfiinţată în anul 2010, datorită numărului foarte mare de solicitări.
Festivitatea de absolvire a fost încărcată de emoţii atât pentru proaspeţii absolvenţi, cât şi pentru profesorii lor şi conducerea şcolii. Toată lumea este conştientă că, de fapt, greul abia acum începe, iar anii petrecuţi în şcoală vor rămâne undeva la capitolul amintirilor frumoase.
Şcoala
Louis Pasteur’ a fost fondată de Asociaţia Mutuală AMUS Franţa-România şi funcţionează la Câmpina de 17 ani pregătind mai întâi asistenţi medicali generalişti, iar de șase ani şi asistenţi medicali de farmacie.

7770 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1933 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2417 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

144 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

1577 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția.