La spectacolul de teatru "Divorțul anului", sala Casei de Cultură din Câmpina va putea fi plină, ca urmare a eliminării restricțiilor

Eveniment (Categoria articolului)

Din 9 martie 2022, starea de alertă încetează pe teritoriul României, ceea ce înseamnă că nicio restricție anti-COVID nu va mai fi valabilă. Prin urmare, la spectacolul de teatru "Divorțul anului", care se va juca pe 19 martie, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina, sala va putea fi plină.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare din 7 martie, în condițiile existente la acel moment - 50% din capacitatea sălii. Odată cu eliminarea restricțiilor, de mâine, miercuri, 9 martie, la Casa de Cultură vor fi vândute bilete pentru completarea locurilor în întreaga sală. Vă reamintim că spectacolul este subvenționat de la bugetul local, astfel că prețul biletelor este 35 lei în prima jumătate a sălii și 30 lei în partea a doua a sălii.
"Divorțul anului" este o piesă de teatru adaptată de marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru din perioada anilor '70. Piesa tratează în mod comic și ironic, dar cu accente dramatice, relația soț-soție a unor oameni care se îndreaptă spre “a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul “ipocriziei convenientelor moderne”. Din distribuție fac parte Monica Davidescu (soția), Ovidiu Cuncea (soțul) și Aurelian Temișan (amantul). Regia îi aparține lui Ovidiu Cuncea, scenografia - Gabi Albu, costume - Ellida Toma.

2895 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3352 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2039 vizualizari
08 mar. 2023 21:54

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

1 comentarii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Alte stiri recente

125 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie 2023, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

109 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.