Un câmpinean a fost reținut de polițiști după ce a furat mai multe bunuri dintr-o curte

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii câmpineni au fost sesizați de o persoană că ar fi surprins un bărbat în timp ce sustrăgea bunuri din curtea imobilului său.

La scurt timp, polițiștii câmpineni au identificat persoana bănuită de săvârșirea acestei fapte ca fiind un bărbat în vârstă de 47 ani, din Câmpina, care a și fost condus la sediul poliției în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 ore și i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2764 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jiji 13.03.2023 23:46 Numele? Să știm de cine ne ferim

Actualitate

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1770 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.