2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

Social (Categoria articolului)

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Turtă dulce, biscuiți, brioșe, plăcinte, frumos și minuțios ambalate, toate acestea pregătite cu multă grijă și multă dragoste față de copiii speciali, au fost vedetele târgului de dulciuri. S-au vândut ca pâinea caldă, un semn că în Câmpina mai sunt omeni inimoși care au apreciat gestul tinerilor și, mai ales, destinația aleasă pentru încasări.
Târgul de dulciuri s-a desfășurat în două locuri simultan - la Cafeneaua 5 to go, din apropierea Spitalului Municipal, unde evenimentul a fost organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, mai exact de voluntarii din cadrul proiectului Peacejem Câmpina, derulat la ”Grigorescu”; dar și la Liceul Tehnologic Energetic, unde s-au implicat voluntarii care au derulat mai multe proiecte în acestă unitate de învățământ câmpineană.
În total, s-au strâns 2.500 lei - 1.600 lei de la ”5 to go” și 900 lei de la Energetic. Toate aceste fonduri au fost donate în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina, contribuind astfel la activitatea centrului pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, centru care funcționează în incinta Casei Tineretului. 

3670 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1609 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

825 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

166 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

75 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.