2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

Social (Categoria articolului)

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Turtă dulce, biscuiți, brioșe, plăcinte, frumos și minuțios ambalate, toate acestea pregătite cu multă grijă și multă dragoste față de copiii speciali, au fost vedetele târgului de dulciuri. S-au vândut ca pâinea caldă, un semn că în Câmpina mai sunt omeni inimoși care au apreciat gestul tinerilor și, mai ales, destinația aleasă pentru încasări.
Târgul de dulciuri s-a desfășurat în două locuri simultan - la Cafeneaua 5 to go, din apropierea Spitalului Municipal, unde evenimentul a fost organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, mai exact de voluntarii din cadrul proiectului Peacejem Câmpina, derulat la ”Grigorescu”; dar și la Liceul Tehnologic Energetic, unde s-au implicat voluntarii care au derulat mai multe proiecte în acestă unitate de învățământ câmpineană.
În total, s-au strâns 2.500 lei - 1.600 lei de la ”5 to go” și 900 lei de la Energetic. Toate aceste fonduri au fost donate în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina, contribuind astfel la activitatea centrului pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, centru care funcționează în incinta Casei Tineretului. 

3011 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2053 vizualizari
22 ian. 2022 12:42

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - dirijorul și compozitorul Gheorghe Danga

V-am prezentat de-a lungul acestui serial povești - unele, extraordinare - ale unor câmpineni mai puțin cunoscuți. Și am inclus în categoria ”câmpineni” atât oameni care s-au născut aici, cât și oameni de prin alte părți, pe care viața i-a adus la Câmpina și care și-au lăsat o amprentă puternică asupra acestor locuri. În această din urmă categorie se încadrează și unul dintre cei mai mari dirijori și compozitori români din prima jumătate a secolului trecut - Gheorghe Danga.

3498 vizualizari
21 ian. 2022 12:32

Lecție de istorie locală, predată elevilor de profesorii de la Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina

1 comentarii

O idee frumoasă și benefică pentru elevii Liceului Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina - o lecție de istorie locală, predată de două cadre didactice, nu la clasă, ci chiar pe teren, în două locații care merită cunoscute. Nu există manuale de istorie locală, iar inițiativa profesorilor Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă este de lăudat și de urmat, cu atât mai mult cu cât Câmpina are o istorie bogată și interesantă.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.