2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

Social (Categoria articolului)

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Turtă dulce, biscuiți, brioșe, plăcinte, frumos și minuțios ambalate, toate acestea pregătite cu multă grijă și multă dragoste față de copiii speciali, au fost vedetele târgului de dulciuri. S-au vândut ca pâinea caldă, un semn că în Câmpina mai sunt omeni inimoși care au apreciat gestul tinerilor și, mai ales, destinația aleasă pentru încasări.
Târgul de dulciuri s-a desfășurat în două locuri simultan - la Cafeneaua 5 to go, din apropierea Spitalului Municipal, unde evenimentul a fost organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, mai exact de voluntarii din cadrul proiectului Peacejem Câmpina, derulat la ”Grigorescu”; dar și la Liceul Tehnologic Energetic, unde s-au implicat voluntarii care au derulat mai multe proiecte în acestă unitate de învățământ câmpineană.
În total, s-au strâns 2.500 lei - 1.600 lei de la ”5 to go” și 900 lei de la Energetic. Toate aceste fonduri au fost donate în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina, contribuind astfel la activitatea centrului pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, centru care funcționează în incinta Casei Tineretului. 

3418 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1708 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.