2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.
Turtă dulce, biscuiți, brioșe, plăcinte, frumos și minuțios ambalate, toate acestea pregătite cu multă grijă și multă dragoste față de copiii speciali, au fost vedetele târgului de dulciuri. S-au vândut ca pâinea caldă, un semn că în Câmpina mai sunt omeni inimoși care au apreciat gestul tinerilor și, mai ales, destinația aleasă pentru încasări.
Târgul de dulciuri s-a desfășurat în două locuri simultan - la Cafeneaua 5 to go, din apropierea Spitalului Municipal, unde evenimentul a fost organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, mai exact de voluntarii din cadrul proiectului Peacejem Câmpina, derulat la ”Grigorescu”; dar și la Liceul Tehnologic Energetic, unde s-au implicat voluntarii care au derulat mai multe proiecte în acestă unitate de învățământ câmpineană.
În total, s-au strâns 2.500 lei - 1.600 lei de la ”5 to go” și 900 lei de la Energetic. Toate aceste fonduri au fost donate în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina, contribuind astfel la activitatea centrului pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, centru care funcționează în incinta Casei Tineretului.

Câmpina a fost locul unde s-au ridicat biserici frumoase, dar și cu povești fascinante. Una dintre acestea este biserica de la târg (de la piață, în zilele noastre), cu hramul Sfânta Treime.

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Echipa Delice, coordonată de Pastry Chef Carmela Dragomir, a participat la prima ediție a Campionatului Național de Cofetari și Patiseri, eveniment organizat de Chefi de România, unde juriul a fost format din specialiști renumiți în domeniu.