Scările spre Strada Parcului au fost reabilitate. Lucrarea a fost executată de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul recentei conferințe de presă organizată la Primăria Câmpina, viceprimarul Adrian Pițigoi a lăudat Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei, cu care se derulează o parte dintre lucrările de reparații de pe domeniul public. Una dintre lucrările dată ca exemplu, finalizată de puțin timp, este reabilitarea scărilor care fac legătura între Strada Schelelor și Strada Parcului, recent modernizată.

"Facem treabă bună cu acest atelier. Am reușit dotarea lui cu utilaje și mașini, standardul de lucru este ridicat și fac lucrări din ce în ce mai bune. Nu sunt lucrări de anvergură, dar sunt lucrări necesare și mă declar extrem de mulțumit de modul în care lucrează angajații acestui atelier. Iar costurile sunt foarte mici pentru că nu cumpăram decât materialele necesare. Cu acest atelier am reparat trotuarele de pe Strada Constantin Istrati și aleea care face legătura cu Rahovei, iar acum am finalizat scările de pe Strada Parcului, acestea fiind printre ultimele lucrări executate. După cum știți, Strada Parcului a fost complet modernizată anul acesta și era păcat să nu reparăm și scările care fac legătura cu Schelelor", a spus viceprimarul Adrian Pițigoi. 

2679 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 07.11.2018 12:11 Sunt niște scări, sunt funcționale. Dar sunt urâte rău și strâmbe ca dracu
  • Niculae Duta 07.11.2018 12:47 Nu știu cât de mulțumit sunteți dumneavoastră,dar dacă această lucrare vi se pare terminată îmi pare rău să vă spun că nici pe departe nu se poate numi "lucrare terminată". Nu are o terminație,ia uitați -vă cum această lucrare se termină brusc,nu are o bordură,cum locul viran de lângă arată......ca o groapă,balustrada,sau mâna curentă nu este finisată,vi se pare o lucrare terminată????

Actualitate

1887 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)

1747 vizualizari
23 ian. 2019 19:38

Cursurile școlare vor fi suspendate în toată țara vineri, 25 ianuarie 2019

Ministerul Educației Naționale a emis astăzi un ordin prin care se decide suspendarea cursurilor școlare în întreaga țară pentru vineri, 25 ianuarie 2019. Măsura a fost luată după ce Ministerul Sănătății a anunțat că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut, în ultima săptămână, cu peste 20% față de nivelul așteptat. Joi, 24 ianuarie, este, oricum, zi liberă, astfel că, timp de patru zile, copiii vor putea evita expunerea în colectivități.

Alte stiri recente

1835 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1635 vizualizari
23 ian. 2019 11:43

Primăria Câmpina vă invită să dansați Hora Unirii pe 24 ianuarie 2019, în Pasajul de la Ceas

1 comentarii

UPDATE - Evenimentul a fost anulat.

La 24 Ianuarie 2019 se împlinesc 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. "Mica Unire" de la 1859 este considerată primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Primăria și Consiliul Local Câmpina vă invită joi, la ora 12.00, în Pasajul de la Ceas, pentru a dansa cu toții Hora Unirii.