Ședință cu scandal la Consiliul Local Bănești. Iar după ceartă, vot unanim asupra bugetului

Politică (Categoria articolului)

În politica locală se întâmplă lucruri care depășesc puterea noastră de înțelegere. Un exemplu în acest sens, scandalul din această seară de la ședința Consiliului Local Bănești. O ședință importantă, de altfel, în cadrul căreia a fost votat bugetul localității. O ședință care a început la ora 17.00, iar după aproximativ o oră și-au făcut apariția și consilierii liberali. Că ei știau de ora 18.00, deși pe convocatorul primit de toți aleșii locali scria clar ziua și ora ședinței.

Ședința a decurs normal la început, exista cvorum, a fost prezentată expunerea de motive asupra bugetului, iar cu câteva minute înainte de vot au intrat în sală cei cinci consilieri PNL în frunte cu fostul viceprimar Mihai Ungureanu. Și a început nebunia. "Votăm bugetul? Pai așa, fără discuții?"; "Păi am discutat până acum, unde ați fost?" "Ședința e de la 18.00!" "Ba nu, a început la 17.00 și știați asta!" Și tot așa, minute bune. Pentru ca, în cele din urmă, bugetul să fie aprobat în unanimitate. 
Trebuie să facem, totuși, niște precizări. Cei cinci consilieri liberali au venit la timp la ședință, dar stăteau în mașini, pe o străduță în apropierea Primăriei. Doar ei știu de ce. Abia la ora 18.00 au intrat în sală. O tachinare politică, am spune noi. Dar una absolut inutilă și de neînțeles. În primul rând, pentru că bugetul ar fi trecut oricum, cu sau fără voturile liberalilor. În al doilea rând pentru că, după cum s-a demonstrat, liberalii nu aveau nimic de împărțit cu bugetul, de vreme ce l-au votat fără probleme. 

13007 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gogu Bugetaru 04.02.2016 10:58 Stie cineva ca acei salariati ai Primariei care participa la sedinta de consiliu,SUNT IN TIMPUL LOR LIBER? Stie cineva ca acei salariati primesc 1000 lei salariu lunar,pe cand domni consilieri primesc bani pentru participarea la sedinta? Au fost luni in care au avut loc 2-3 sedinte de consiliu si acesti salariati au participat IN TIMPUL LOR LIBER? RUSINE consilierilor care nu sunt in stare sa fie punctuali la o sedinta de asa importanta! V-am pus acolo sa faceti ceva pentru Comuna Banesti,nu sa va certati pe banii nostrii!!
  • Cristi 04.02.2016 22:37 Rusine! Ce circ! Ce panarama! Si pentru ce?
  • ticu bragea 05.02.2016 06:38 Îmi pare rău, dar PNL nu are nici o șansă cu Ungureanu candidat. Suntem noi mai de la țară dar nici chiar așa de ..... Băiatul acesta demonstrează pe zi ce trece că este nevoie să mai căutați alți posibili candidați.
  • Geani 21.02.2016 12:05 A fost nevoie de presa ca sa intre si consilierii PNL in sala de sedinte unde se vota tocmai bugetul comunei... Ungureanu asta doar scandal si panarama are in cap :(

Politică

3120 vizualizari
18 iun. 2021 22:56

Drept la replică referitor la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde"

3 comentarii

Consilierul local Cezar Grama ne-a transmis un drept la replică la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde", publicat de Câmpinatv.ro în data de 16 iunie 2021.

3211 vizualizari
16 iun. 2021 22:11

Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde

Ceea ce se întâmplă la nivelul Consiliului Local Câmpina, în prezent, este o situație fără precedent. Lucrurile păreau extrem de clare. Consilierul local Cezar Grama a fost exclus din Partidul Verde, a solicitat în instanță anularea hotărârii prin care a fost exclus din partid, Tribunalul București i-a cerut să arate motivele de drept pe care își întemeiază cererea și să plătească o taxă de timbru de 200 lei. Cezar Grama a depus la dosar dovada achitării taxei de timbru de 20 de lei și nu 200 lei, așa cum i-a fost pus în vedere prin rezoluție de către judecător. Prin urmare, judecătorul Camerei de Consiliu a dispus anularea cererii de chemare în judecată formulată de Cezar Grama împotriva Partidului Verde, iar acesta nu a mai depus o cerere de reexaminare în termenul de 15 zile pe care îl avea la dispoziție.

Alte stiri recente

98 vizualizari
23 iun. 2021 21:30

Ceremonia de absolvire a promoției 2021 a Școlii Sanitare ”Dr. Dinu” Câmpina

După ce și-a desfășurat online cea mai mare parte a cursurilor din ultimul an de învățământ, Școala Sanitară ”Dr. Dinu” din Câmpina a organizat ceremonia de absolvire într-un cadru inedit, în aer liber, în superbul Parc Soceram de pe platoul Muscel.

2947 vizualizari
23 iun. 2021 12:56

Accident pe DN1. Două mașini s-au ciocnit pe sensul Ploiești - Câmpina

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, în accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani și un altul condus de un bărbat de 46 de ani. Conducătorul auto în vârstă de 46 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 44 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Pe DN1, la km 80+500, în apropiere de Paralela 45, pe raza localității Băicoi, a avut loc un accident de circulație.