CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ședință cu scandal la Consiliul Local Bănești. Iar după ceartă, vot unanim asupra bugetului

- Politică -

În politica locală se întâmplă lucruri care depășesc puterea noastră de înțelegere. Un exemplu în acest sens, scandalul din această seară de la ședința Consiliului Local Bănești. O ședință importantă, de altfel, în cadrul căreia a fost votat bugetul localității. O ședință care a început la ora 17.00, iar după aproximativ o oră și-au făcut apariția și consilierii liberali. Că ei știau de ora 18.00, deși pe convocatorul primit de toți aleșii locali scria clar ziua și ora ședinței.

Ședința a decurs normal la început, exista cvorum, a fost prezentată expunerea de motive asupra bugetului, iar cu câteva minute înainte de vot au intrat în sală cei cinci consilieri PNL în frunte cu fostul viceprimar Mihai Ungureanu. Și a început nebunia. "Votăm bugetul? Pai așa, fără discuții?"; "Păi am discutat până acum, unde ați fost?" "Ședința e de la 18.00!" "Ba nu, a început la 17.00 și știați asta!" Și tot așa, minute bune. Pentru ca, în cele din urmă, bugetul să fie aprobat în unanimitate. 
Trebuie să facem, totuși, niște precizări. Cei cinci consilieri liberali au venit la timp la ședință, dar stăteau în mașini, pe o străduță în apropierea Primăriei. Doar ei știu de ce. Abia la ora 18.00 au intrat în sală. O tachinare politică, am spune noi. Dar una absolut inutilă și de neînțeles. În primul rând, pentru că bugetul ar fi trecut oricum, cu sau fără voturile liberalilor. În al doilea rând pentru că, după cum s-a demonstrat, liberalii nu aveau nimic de împărțit cu bugetul, de vreme ce l-au votat fără probleme. 


03 Feb 2016 21:05 13575 vizualizari


Comentarii


  • 21.02.2016 12:05 Geani A fost nevoie de presa ca sa intre si consilierii PNL in sala de sedinte unde se vota tocmai bugetul comunei... Ungureanu asta doar scandal si panarama are in cap :(
  • 05.02.2016 06:38 ticu bragea Îmi pare rău, dar PNL nu are nici o șansă cu Ungureanu candidat. Suntem noi mai de la țară dar nici chiar așa de ..... Băiatul acesta demonstrează pe zi ce trece că este nevoie să mai căutați alți posibili candidați.
  • 04.02.2016 22:37 Cristi Rusine! Ce circ! Ce panarama! Si pentru ce?
  • 04.02.2016 10:58 Gogu Bugetaru Stie cineva ca acei salariati ai Primariei care participa la sedinta de consiliu,SUNT IN TIMPUL LOR LIBER? Stie cineva ca acei salariati primesc 1000 lei salariu lunar,pe cand domni consilieri primesc bani pentru participarea la sedinta? Au fost luni in care au avut loc 2-3 sedinte de consiliu si acesti salariati au participat IN TIMPUL LOR LIBER? RUSINE consilierilor care nu sunt in stare sa fie punctuali la o sedinta de asa importanta! V-am pus acolo sa faceti ceva pentru Comuna Banesti,nu sa va certati pe banii nostrii!!
372 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5588 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4386 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
2007 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV