Ședință cu scandal la Consiliul Local Bănești. Iar după ceartă, vot unanim asupra bugetului

Politică (Categoria articolului)

În politica locală se întâmplă lucruri care depășesc puterea noastră de înțelegere. Un exemplu în acest sens, scandalul din această seară de la ședința Consiliului Local Bănești. O ședință importantă, de altfel, în cadrul căreia a fost votat bugetul localității. O ședință care a început la ora 17.00, iar după aproximativ o oră și-au făcut apariția și consilierii liberali. Că ei știau de ora 18.00, deși pe convocatorul primit de toți aleșii locali scria clar ziua și ora ședinței.

Ședința a decurs normal la început, exista cvorum, a fost prezentată expunerea de motive asupra bugetului, iar cu câteva minute înainte de vot au intrat în sală cei cinci consilieri PNL în frunte cu fostul viceprimar Mihai Ungureanu. Și a început nebunia. "Votăm bugetul? Pai așa, fără discuții?"; "Păi am discutat până acum, unde ați fost?" "Ședința e de la 18.00!" "Ba nu, a început la 17.00 și știați asta!" Și tot așa, minute bune. Pentru ca, în cele din urmă, bugetul să fie aprobat în unanimitate. 
Trebuie să facem, totuși, niște precizări. Cei cinci consilieri liberali au venit la timp la ședință, dar stăteau în mașini, pe o străduță în apropierea Primăriei. Doar ei știu de ce. Abia la ora 18.00 au intrat în sală. O tachinare politică, am spune noi. Dar una absolut inutilă și de neînțeles. În primul rând, pentru că bugetul ar fi trecut oricum, cu sau fără voturile liberalilor. În al doilea rând pentru că, după cum s-a demonstrat, liberalii nu aveau nimic de împărțit cu bugetul, de vreme ce l-au votat fără probleme. 

12857 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gogu Bugetaru 04.02.2016 10:58 Stie cineva ca acei salariati ai Primariei care participa la sedinta de consiliu,SUNT IN TIMPUL LOR LIBER? Stie cineva ca acei salariati primesc 1000 lei salariu lunar,pe cand domni consilieri primesc bani pentru participarea la sedinta? Au fost luni in care au avut loc 2-3 sedinte de consiliu si acesti salariati au participat IN TIMPUL LOR LIBER? RUSINE consilierilor care nu sunt in stare sa fie punctuali la o sedinta de asa importanta! V-am pus acolo sa faceti ceva pentru Comuna Banesti,nu sa va certati pe banii nostrii!!
  • Cristi 04.02.2016 22:37 Rusine! Ce circ! Ce panarama! Si pentru ce?
  • ticu bragea 05.02.2016 06:38 Îmi pare rău, dar PNL nu are nici o șansă cu Ungureanu candidat. Suntem noi mai de la țară dar nici chiar așa de ..... Băiatul acesta demonstrează pe zi ce trece că este nevoie să mai căutați alți posibili candidați.
  • Geani 21.02.2016 12:05 A fost nevoie de presa ca sa intre si consilierii PNL in sala de sedinte unde se vota tocmai bugetul comunei... Ungureanu asta doar scandal si panarama are in cap :(

Politică

261 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".

1656 vizualizari
24 nov. 2020 20:45

Partidul Ecologist Român propune taxe, impozite și TVA 0 pentru produsele bio 100% românești

(P) Partidul Ecologist Român vine în fața electoratului la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 cu mai multe proiecte de mare valoare, proiecte care ar putea contribui la un nivel de viață mai bun, pentru fiecare dintre noi. Un astfel de proiect este ”Produse bio 100% românești”.

Alte stiri recente

178 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1065 vizualizari
27 nov. 2020 06:20

O mare parte a Cartierului Muscel din Câmpina nu va avea energie electrică timp de mai multe ore, pe 3 și 4 decembrie 2020

Societatea Electrica (SDEE Muntenia Nord) va întrerupe furnizarea energiei electrice în Cartierul Muscel din municipiul Câmpina joi - 3 decembrie și vineri - 4 decembrie, în intervalul orar 9.30-14.30. Joi, vor fi afectați de această întrerupere câmpinenii care locuiesc pe străzile Muscelului, Libertății și Fântânii, iar vineri, locuitorii de pe străzile Ion Heliade Rădulescu, Poieniței și Anotimpului.