Primăria Câmpina a somat firma care modernizează Parcul de la Soldat să finalizeze lucrările până la 1 iunie 2019

Actualitate (Categoria articolului)

În Parcul de la Soldat nu se mai lucrează de dinaintea Sărbătorilor Pascale. A fost mini-vacanța de Paște și 1 Mai, apoi firma Construct Edil SRL Câmpineanca a anunțat autoritățile locale că va reveni la treabă luni, 6 mai 2019. Lucru care nu s-a întâmplat. Nici luni, nici marți și nici nu s-a mai primit vreo veste de la constructor. Asta în condițiile în care a trecut anul de la începerea lucrărilor și încă mai sunt multe de făcut. O investiție cu ghinion, încă de la început.

Având în vedere întreaga situație din Parcul de la Soldat, Primăria Câmpina a transmis o notificare firmei Construct Edil SRL prin care o somează ca până la data de 1 iunie 2019 să fie finalizată și recepționată modernizarea parcului. În momentul de față, mai sunt de executat următoarele lucrări: placarea cu granit a aleilor și platformelor pietonale (remedierea suprafețelor neconforme), finalizarea amenajării spațiului verde, de realizat Steaua Nordului (în mijlocul parcului), de montat și pus în funcțiune fântâna arteziană pavimentală, de montat pergolele. De asemenea, trebuie recondiționați cei patru stâlpi electrici cu probleme, pentru a putea fi conectați la rețeaua de iluminat. Primăria atrage atenția constructorului că dorește să organizeze în acest parc acțiunile dedicate Zilei Internaționale a Copilului și speră să nu fie pusă într-o situație similară celei de la 1 Decembrie 2018.
Vă reamintim, pentru modernizarea Parcului de la Soldat, administrația locală a alocat 1.682.780 lei. Primăria mai are de achitat o singură factură, în timp ce firma constructoare are de achitat penalități de întârziere de peste 60.000 lei. Penalitățile au început să "curgă" de la 23 noiembrie 2018. Până atunci, termenul de finalizare (24 august 2018, inițial) a fost prelungit de două ori, prin acte adiționale la contract.

2571 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vyo 07.05.2019 14:33 Incercati sa vorbiti cu ambele parti si daca o dau cotita dupa...statuie... campineni ar trebui sa vina peste ei.Banii lor sunt in joc.Daca dau raspunsuri evazive ori primaria ori constructorul a doua zi in strada dragi oameni.
  • mihai MIHAI 08.05.2019 12:11 O fii dat faliment , sau a picat greu masa de PASTE !!! Asta se intampla deoarece sunt banii nostrii "prostimea care ii voteaza". Posibil dupa 26 mai vor revenii :))))))))))))))

Actualitate

2813 vizualizari
14 mai. 2019 20:30

Norocoșii câștigători ai celor patru autoturisme Ford KA+ de la tombola Medimfarm

2 comentarii

Zeci de mii de persoane din întreaga țară, care au cumpărat produse de la Farmaciile Medimfarm, s-au înscris la tombola de la finalul campaniei "Fii FORDmidabil cu Medimfarm!". Premiile au constat în 100 de produse TVS (de bucătărie), iar marele premiu - un atoturism Ford KA+ înmulțit cu... patru. Pentru că au fost patru astfel de autoturisme puse la bătaie de Medimfarm și, bineînțeles, patru norocoși care le-au câștigat.

2347 vizualizari
12 mai. 2019 13:02

Colecția completă Jules Verne, darul Câmpinatv.ro pentru Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" din Câmpina

1 comentarii

Jules Verne s-a numărat printre autorii preferați din copilăria și adolescența noastră. I-am citit și recitit cărțile și am trăit nenumărate aventuri, alături de personajele sale. Am făcut "O călătorie spre centrul pământului", am navigat "20.000 leghe sub mări" și apoi pe “Minunatul Orinocco”, pentru ca după aceea să mergem "De la pământ la lună". Am dus la bun sfârșit "Ocolul pământului în 80 zile", ne-am aventurat spre "Insula Misterioasă", i-am însoțit pe “Copiii căpitanului Grant” și am zburat “Cinci săptămâni în balon”. Am visat să avem “Doi ani de vacanță” la “Școala Robinsonilor”, am găsit “Steaua Sudului” și am vizitat “Castelul din Carpați”. Acum, este rândul altor copii să se bucure de aceste aventuri, citind cărțile lui Jules Verne. 

Alte stiri recente

64 vizualizari
21 mai. 2019 08:55

Robert Turcescu, candidat PMP la alegerile europarlamentare: "Cu toții trebuie să susținem proiectul Europei unite!"

La 44 de ani și cu o carieră importantă de jurnalist în spate, Robert Turcescu a intrat în politică relativ recent, în anul 2016, atunci când s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și a candidat la Primăria Capitalei. În decembrie 2016 a fost ales deputat de Constanța din partea PMP, înregistrând cel mai mare scor al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților. Acum, Robert Turcescu se află pe lista candidaților PMP pentru Parlamentul European, acolo unde își dorește să ducă mesajul și proiectele partidului pe care îl reprezintă.

815 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Câmpina și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici: