Primăria Câmpina a somat firma care modernizează Parcul de la Soldat să finalizeze lucrările până la 1 iunie 2019

Actualitate (Categoria articolului)

În Parcul de la Soldat nu se mai lucrează de dinaintea Sărbătorilor Pascale. A fost mini-vacanța de Paște și 1 Mai, apoi firma Construct Edil SRL Câmpineanca a anunțat autoritățile locale că va reveni la treabă luni, 6 mai 2019. Lucru care nu s-a întâmplat. Nici luni, nici marți și nici nu s-a mai primit vreo veste de la constructor. Asta în condițiile în care a trecut anul de la începerea lucrărilor și încă mai sunt multe de făcut. O investiție cu ghinion, încă de la început.

Având în vedere întreaga situație din Parcul de la Soldat, Primăria Câmpina a transmis o notificare firmei Construct Edil SRL prin care o somează ca până la data de 1 iunie 2019 să fie finalizată și recepționată modernizarea parcului. În momentul de față, mai sunt de executat următoarele lucrări: placarea cu granit a aleilor și platformelor pietonale (remedierea suprafețelor neconforme), finalizarea amenajării spațiului verde, de realizat Steaua Nordului (în mijlocul parcului), de montat și pus în funcțiune fântâna arteziană pavimentală, de montat pergolele. De asemenea, trebuie recondiționați cei patru stâlpi electrici cu probleme, pentru a putea fi conectați la rețeaua de iluminat. Primăria atrage atenția constructorului că dorește să organizeze în acest parc acțiunile dedicate Zilei Internaționale a Copilului și speră să nu fie pusă într-o situație similară celei de la 1 Decembrie 2018.
Vă reamintim, pentru modernizarea Parcului de la Soldat, administrația locală a alocat 1.682.780 lei. Primăria mai are de achitat o singură factură, în timp ce firma constructoare are de achitat penalități de întârziere de peste 60.000 lei. Penalitățile au început să "curgă" de la 23 noiembrie 2018. Până atunci, termenul de finalizare (24 august 2018, inițial) a fost prelungit de două ori, prin acte adiționale la contract.

3001 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vyo 07.05.2019 14:33 Incercati sa vorbiti cu ambele parti si daca o dau cotita dupa...statuie... campineni ar trebui sa vina peste ei.Banii lor sunt in joc.Daca dau raspunsuri evazive ori primaria ori constructorul a doua zi in strada dragi oameni.
  • mihai MIHAI 08.05.2019 12:11 O fii dat faliment , sau a picat greu masa de PASTE !!! Asta se intampla deoarece sunt banii nostrii "prostimea care ii voteaza". Posibil dupa 26 mai vor revenii :))))))))))))))

Actualitate

1791 vizualizari
30 mai 2020 13:32

Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

4872 vizualizari
30 mai 2020 11:15

Accident pe DN1, la Bănești. Un bărbat care schimba un cauciuc a fost lovit de un autoturism

UPDATE - Traficul a revenit la normal, în jurul orei 12.15.
Sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, pe raza comunei Bănești, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit. Un autoturism era tras pe partea dreaptă a sensului de mers Ploiești - Câmpina, iar un bărbat schimba un cauciuc al mașinii, după ce avusese pană.

Alte stiri recente

2160 vizualizari
30 mai 2020 10:06

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1996 vizualizari
29 mai 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.