Primăria Câmpina a somat firma care modernizează Parcul de la Soldat să finalizeze lucrările până la 1 iunie 2019

Actualitate (Categoria articolului)

În Parcul de la Soldat nu se mai lucrează de dinaintea Sărbătorilor Pascale. A fost mini-vacanța de Paște și 1 Mai, apoi firma Construct Edil SRL Câmpineanca a anunțat autoritățile locale că va reveni la treabă luni, 6 mai 2019. Lucru care nu s-a întâmplat. Nici luni, nici marți și nici nu s-a mai primit vreo veste de la constructor. Asta în condițiile în care a trecut anul de la începerea lucrărilor și încă mai sunt multe de făcut. O investiție cu ghinion, încă de la început.

Având în vedere întreaga situație din Parcul de la Soldat, Primăria Câmpina a transmis o notificare firmei Construct Edil SRL prin care o somează ca până la data de 1 iunie 2019 să fie finalizată și recepționată modernizarea parcului. În momentul de față, mai sunt de executat următoarele lucrări: placarea cu granit a aleilor și platformelor pietonale (remedierea suprafețelor neconforme), finalizarea amenajării spațiului verde, de realizat Steaua Nordului (în mijlocul parcului), de montat și pus în funcțiune fântâna arteziană pavimentală, de montat pergolele. De asemenea, trebuie recondiționați cei patru stâlpi electrici cu probleme, pentru a putea fi conectați la rețeaua de iluminat. Primăria atrage atenția constructorului că dorește să organizeze în acest parc acțiunile dedicate Zilei Internaționale a Copilului și speră să nu fie pusă într-o situație similară celei de la 1 Decembrie 2018.
Vă reamintim, pentru modernizarea Parcului de la Soldat, administrația locală a alocat 1.682.780 lei. Primăria mai are de achitat o singură factură, în timp ce firma constructoare are de achitat penalități de întârziere de peste 60.000 lei. Penalitățile au început să "curgă" de la 23 noiembrie 2018. Până atunci, termenul de finalizare (24 august 2018, inițial) a fost prelungit de două ori, prin acte adiționale la contract.

3078 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vyo 07.05.2019 14:33 Incercati sa vorbiti cu ambele parti si daca o dau cotita dupa...statuie... campineni ar trebui sa vina peste ei.Banii lor sunt in joc.Daca dau raspunsuri evazive ori primaria ori constructorul a doua zi in strada dragi oameni.
  • mihai MIHAI 08.05.2019 12:11 O fii dat faliment , sau a picat greu masa de PASTE !!! Asta se intampla deoarece sunt banii nostrii "prostimea care ii voteaza". Posibil dupa 26 mai vor revenii :))))))))))))))

Actualitate

2374 vizualizari
24 sept. 2020 18:16

Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.

1870 vizualizari
23 sept. 2020 17:11

Grupul de firme Neptun – Soceram va sprijini financiar familiile defavorizate din Câmpina prin intermediul bisericilor

După întâlnirea de marți, cu directorii unităților de învățământ din municipiul Câmpina, reprezentanții grupului de firme Neptun – Soceram s-au întâlnit miercuri cu părintele protoiereu Grigore Melnic, cu preoții parohi de la toate bisericile ortodoxe și cu pastorii celorlalte culte din localitate. A fost o nouă rundă de discuții din seria celor inițiate de grupul de firme Neptun – Soceram pentru găsirea soluțiilor concrete de sprijinire a comunității locale.

Alte stiri recente

218 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

78 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.