CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina a somat firma care modernizează Parcul de la Soldat să finalizeze lucrările până la 1 iunie 2019

- Actualitate -

Primăria Câmpina a somat firma care modernizează Parcul de la Soldat să finalizeze lucrările până la 1 iunie 2019

În Parcul de la Soldat nu se mai lucrează de dinaintea Sărbătorilor Pascale. A fost mini-vacanța de Paște și 1 Mai, apoi firma Construct Edil SRL Câmpineanca a anunțat autoritățile locale că va reveni la treabă luni, 6 mai 2019. Lucru care nu s-a întâmplat. Nici luni, nici marți și nici nu s-a mai primit vreo veste de la constructor. Asta în condițiile în care a trecut anul de la începerea lucrărilor și încă mai sunt multe de făcut. O investiție cu ghinion, încă de la început.

Având în vedere întreaga situație din Parcul de la Soldat, Primăria Câmpina a transmis o notificare firmei Construct Edil SRL prin care o somează ca până la data de 1 iunie 2019 să fie finalizată și recepționată modernizarea parcului. În momentul de față, mai sunt de executat următoarele lucrări: placarea cu granit a aleilor și platformelor pietonale (remedierea suprafețelor neconforme), finalizarea amenajării spațiului verde, de realizat Steaua Nordului (în mijlocul parcului), de montat și pus în funcțiune fântâna arteziană pavimentală, de montat pergolele. De asemenea, trebuie recondiționați cei patru stâlpi electrici cu probleme, pentru a putea fi conectați la rețeaua de iluminat. Primăria atrage atenția constructorului că dorește să organizeze în acest parc acțiunile dedicate Zilei Internaționale a Copilului și speră să nu fie pusă într-o situație similară celei de la 1 Decembrie 2018.
Vă reamintim, pentru modernizarea Parcului de la Soldat, administrația locală a alocat 1.682.780 lei. Primăria mai are de achitat o singură factură, în timp ce firma constructoare are de achitat penalități de întârziere de peste 60.000 lei. Penalitățile au început să "curgă" de la 23 noiembrie 2018. Până atunci, termenul de finalizare (24 august 2018, inițial) a fost prelungit de două ori, prin acte adiționale la contract.


07 May 2019 12:38 3640 vizualizari


Comentarii






  • 08.05.2019 12:11 mihai MIHAI O fii dat faliment , sau a picat greu masa de PASTE !!! Asta se intampla deoarece sunt banii nostrii "prostimea care ii voteaza". Posibil dupa 26 mai vor revenii :))))))))))))))
  • 07.05.2019 14:33 Vyo Incercati sa vorbiti cu ambele parti si daca o dau cotita dupa...statuie... campineni ar trebui sa vina peste ei.Banii lor sunt in joc.Daca dau raspunsuri evazive ori primaria ori constructorul a doua zi in strada dragi oameni.
359 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
587 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
753 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3190 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV