Recital de colinde al formației ”Celesta” la Biserica "Sfânta Treime" din Câmpina

Social (Categoria articolului)

La Biserica "Sfânta Treime" din centrul municipiului Câmpina, a avut loc duminică, 19 decembrie 2021, un târg de Crăciun, cu obiecte artizanale realizate de copiii de la Școala de Duminică, din cadrul acestei parohii. După cum a anunțat și părintele paroh Gheorghe Mantu, toate fondurile strânse la acest târg vor fi donate unei familii nevoiașe, pentru a-i aduce o rază de lumină pentru aceste sărbători.

Punctul culminant al evenimentului de la Biserica ”Sfânta Treime” a fost recitalul de colinde al formației ”Celesta” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, condusă de profesoara Elisabeta Milea. A fost un recital de colinde de aproape o oră, dar de la care nu s-a clintit nimeni, în condițiile în care a fost biserica plină. Alături de enoriași s-au aflat și preoții Gheorghe Mantu și Răzvan Topală. Un moment frumos, de sărbătoare, colindele ”Celestei” aducând bucurie în inimile tuturor celor care le-au ascultat.
La Biserica "Sfânta Treime" din Câmpina (cunoscută ca Biserica de la piață), locul unde slujesc preoții Gheorghe Mantu și Răzvan Topală, se întâmplă adesea lucruri frumoase, menite să bucure sufletul și să creeze punți de legătură în oameni.

3304 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1708 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1739 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

UPDATE - Ulterior, Ministerul Sănătății a mai adăugat farmacii pe această listă, în Prahova ajungându-se la 58. Din Câmpina, au mai fost incluse pe listă două farmacii Catena - de pe Strada Soarelului și de pe Strada Al. I. Cuza.
Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.